icon

Pozerá vaše dieťa YouTube?

zara2012
8. máj 2018

Cavte maminy, pozera vase dieta YouTube a co presne? Mozte napisat aj vek dietata.

rakywanda
8. máj 2018

@zara2012 má skoro 9 a pozerá si videá ako si čo doma vyrobiť...celkom ma z toho poráža 🙂, alebo si púšťa pesničky, časovo ho má obmedzený na pol hodinku denne, teraz keď je vonku pekne, tak ho ignoruje a čas trávi vonku s kamoškou a ani si naň nespomenie

romina1912
8. máj 2018

Moja ma 2r a cez YouTube pozera Peppa Pig, vseliake pesnicky kde deti spievaju a tancuju a ona sa popritom naucila vsetky farby, niake pesnicky ktore potom spolu spievame .... Johny johny yes Pappa, wheels on the bus...atd

nanulik
8. máj 2018

Moj ma sedem a youtube ma dovoleny len v dni ked nie je skola. Pozerava videa z hier ako napr. minecraft, lego a pod. a obcas pesnicky.

tinaa64
8. máj 2018

@romina1912 mmpja ma 4.5r a toez presne tp iste pozera plis este vseliake vyrabacky..ale aj tak ju kontrolujem co pozera....tiez sa pri tych videach naucila pocitat po anglicky aj farby pozna..

Nema ziadmy limit...nakolko celkovo sa radsej hra a po vonku beha ako pozera..pozrie si nieco vecer pred spanim alebo poobede ale noe dlho..a som aj rada ze nie je taky zavislak ..a ze ju aj nieco ine zaujima ako videa..ndufam ze jej to aj ostane

bucko555
8. máj 2018

Moja od roka pozera vselijake pesnicky a pritom si tancuje a teraz aj napodubnuje a snazi sa spievat je to super ked je vonku zle pocasie alebo potrebujem nieco v klude porobit

zara2012
autor
8. máj 2018

Takze pozeraju asi skor anglicke kanaly

romina1912
8. máj 2018

@bucko555 no ja tiez to "vyuzivam " ked mi treba nieco urobit. Samozrejme ked je pekne tak ide sa hrat na zahradu. Nesedi nad tym 24 hod.ale myslim si ze sa z toho naucila dost. Obcas mi Zahra "scenu " akoze place a presne viem podla jej sceny ktore video pozerala 😂

paladia
8. máj 2018

Moj ma 2 roky a na youtube pozera Poziarnika Sama, Tlapkovu patrolu a pesnicky,ale to len ako podmaz k hraniu. Ked mu hra hudba,sa pekne zabavi a mozem co-to urobit. Paradoxne ale nepocuva detske pesnicky. Pri Fihe chyta zachvat placu a ostatne hned vypina. Znesie len Tom a Elo. Inak pocuva normalnu dospelacku hudbu.

gabina23
8. máj 2018

6 rocny pozerá dinosaury, a 3 ročná babiky

zara2012
autor
8. máj 2018

Ak mate aj nejaky tip, nieco o babikach skor tak mi napiste, ale iba po slovensky

gabina23
8. máj 2018

@zara2012 ja dám do vyhľadávania iba babiky a 9na si vyberie

zenaajmama
8. máj 2018

Moja má 2 r, a pozerá spievankovo, fiha tralala a pod.

potvora1
8. máj 2018

@zara2012 ahoj,môj má cez leto 11 rokov a časový limit na YouTube nemá žiadny, samozrejme nemôže pozerať do polnoci. Pozerá parkour, ukážky hier a tých všelijakych youtuberov, výborne sa učí, športuje, tancuje,má kopec konickov, beha po vonku.YouTube je jeho oddych, nijako mu to nezakazujem.
Samozrejme iné by bolo, keby prišiel zo školy, hodil tašku do kúta a pozeral do noci, to by som nedovolila. Dnešné deti s týmito výdobytkami vyrastajú, keď bol maličký išli donekonečna detské pesničky.

z_schmidt77
9. máj 2018

Áno, môj 6ročný syn pozerá you tube na TV - lego. Nastavíme vždy hodiny na 20 minút 1x za deň, a keď zazvoní, vypne.

laska201
9. máj 2018

Ano tiez si spolu pustame hlavne pesnicky fiha tralala a pod.mala ma 2roky.

tina1988
9. máj 2018

U nas ide vsetko mozne ako pepa pig, smejko a tanculienka, spievankovo, tlapkova patrola, A je to, miro jaros, fiha 🙂

mima86
9. máj 2018

Nas ma takmer5 a pozera mcqeena, paw patrol a predvadzanie hraciek. Ma limit, pustame mu kuchynske minutky a ked zazvoni, bez reptania vypne, aj ked nirekedy sa mu to epaci, niekedy skusa plac, ale jednoducho po zazvoneni koniec.

sense
9. máj 2018

Nasa ma 5, a pozera spievankovo, smejko a. Tanculienka, o zubkoch (neviem ako sa to presne vola) a semaforko, limit nemame casovy lebo to nie je casto a nieje dlho a nie je pri tom sama, a pozera cez televizor nie notenook

evuska32
9. máj 2018

Moja má 7,5 a nejak sa od Masa a medveď preklikala na LOL bábiky prípadne rodinné oslavy....v ruštine....odvtedy všetky videá idú v ruštine 😀 hodne sa z nich naučila, dokonca chce chodiť na ruštinu...čiže nejak jej nebranim pokiaľ to nepresiahne max. 2 hodiny

henrietahena
15. máj 2018

Dieťa do 9 roku života ak je viac ako hodinu na tablete môže vzniknut závislosť. To potvrdí každý psychológ. Neuľahčujte si prácu s deťmi. Miesto tabletu, nech s Vami robia cesto na langoše, alebo malú metličku im dať do ruky a nech s vami zametajú izbu, maľovať, vystrihovačky, kreslenie, vyrábanie zo starých latok, lepenie papiera, to sú ďaleko hodnotnejšie veci. Malý mal 3,5 roka a manžel mu dal malú akumulátorovú šrobovačku kusom dreveného hranola, predvŕtal mu tam diery na samorezné šróby a naučil ho ľavý a pravý chod a malý 3 hodiny zašrobovával a odšrobovával skrutky až vybil akumulátor. Až vtedy skončil. To že o týždeň rozšróboval svokre obľúbené kreslo a keď si sadla naň nebudem ani rozpisovať čo sa dialo potom je už iná kapitola. Zobrala to z humorom... Choďte s deťmi von do prírody, koľko detí vie vyrobiť vlastný lúk a vystrúhať šípy z konárov? Koľko detí vie z kartónu zlepiť domček a namaľovať, pre bábiky...

funnyvids4happykid
29. aug 2018

Nasim detom vyrabam vlastne videa s jednoduchym pribehom a oni to strasne radi pozeraju.

https://www.youtube.com/watch?v=IPijUYUoQ_4https://www.youtube.com/watch?v=AaTG0mSPU8Y
alison11
20. sep 2018

Pozerajú 7ročný a 4ročný Pat a Mat,Pocoyo a rôzne iné rpzprávky a Mira Jaroša...

pragmaticka
20. sep 2018

Bude mat 5 a na youtube alebo celkovo ma tablete travi presne 0 minut denne!! Pol dna je v skolke a potom sme vonku alebo sa hra doma vo vnutri. Rozpravky pri dobrom pocasi vobec,pri zlom max 1hodinu ale neni pravidlom..zavisi aku ma naladu,ak sa pekne hra atd tak nie je za potreby

vandicka7
20. sep 2018

@pragmaticka Pokial nie je potrebne, ze dieta sa vie prehrat tak je podla mna zbytocne mu davat telefon alebo tablet a nieco pustat. Ked si spomeniem ako sme sa my ako deti vedeli hrat a o takychto videach sme ani len nechyrovali 🙂

ladynathy
2. feb 2019

Moja dcérka natáca videá pre dievcatá a chlapcov vo veku cca 10 rokov s roznou zábavnou tématikou, Organizuje aj sútaze o drobné vecné ceny. Ak vás takíto druh zábavy zaujal, mozete navstívit jej youtube kanál Lady Nathy a dat si odber aby ste boli vzdy informovaní o novinkách. Link je tu : https://www.youtube.com/channel/UCwC-1VhKx9bvoz...

katkalubkova
2. feb 2019

nepozera, ma 10 a mladsi 5, ak len tak vynimocne za pritomnosti rodicov

dodo777
Autor odpoveď zmazal
dodo777
Autor odpoveď zmazal