icon

Prečo deti rodičov pracujúcich z domu nemôžu ísť do školy?

mirkava
2. mar 2021

Toto ma uz dnes neskutočne vytocilo. Preco by moje dieta, len preto, ze pracujem z domu nemalo mat pravo na normalne vyucovavie. Ma sediet doma a ma dostavat ulohy a jeho spoluziaci dostanu vyklad uciva. Toto je čo za diskriminácia.... to hádam nemyslia važne...

Strana
z4
6mia6
8. mar 2021

@nanka3 aj u nás nakoniec.
1 stupeň celý v škole, 2 stabilne doma a skolkarka doma.

mirkava
autor
9. mar 2021

@nanka3 aj u nas zatial 😊

danusiatko
9. mar 2021

branislav@grohling.sk
Napiste kratky mail, nic vas to nestoji. To, ze to napisete na MK nicomu nepomoze. Aspon budu mat spatnu vazbu. A nie, nie je to zbytocne.

sara07
9. mar 2021

@bimbambim však ty ked sedíš doma sa od koho len nakaziš
tvoje dieta predsa nie je hrozba

bimbambim
10. mar 2021

@sara07 no to nie je hrozba sú deti pracujúcich rodičov.Skor to dotrepe zo školy dieťa ako ja čo som doma.Jedine že sa nakazili na testovaní som proti testovaniu ale bez toho by mi ju nezobrali do školy.Aj tak nebudú dlho v škole je naplánovani tvrdý lockdown takže budú zas doma

sara07
10. mar 2021

@bimbambim ved presne toto aj môj názor
ja aj moje dieta nie je rizikové ako to oni preferuju
zniženie mobility ???????? tak nech dôchodci ohrozona skupina boha sedi doma nie , nie to sa bude trajdat po obchodoch, pokecoch modlitebnych kružkoch
oni môžu ale deti maju byt doma a prečo ?
uvidíme na ten tvrdy lockdown neverím , kedže po 21 o dva tyždne bude velka noc , či ako zavru a potom otvoria kostotly lebo je sviatok 😈

hipuska
10. mar 2021

@sara07 veď kostoly boli aj minulý rok zatvorené

sara07
10. mar 2021

@hipuska oficiálne,, na viancoce, troch kralov novy rok mali vynimky od hygieny , normálne boli omše
žiadne také že ani noha v kostole
a niekde su otvorené kaplnky ,hlavny kostol nie ale kaplnky a cez kaplnky sa trusi

Strana
z4