Prijímacie skúšky pre osemročné gymnázium
Ake sutaze robili vaše deti na prijímacie skúšky na 8 rocne gymnazium?z akých predmetov?koľko za to dostali bodov?dakujem
Hodnotili iba prijímacie testy, za súťaže body neboli
Každá škola to má inak, pozri si na stránke konkrétnej školy
Za sútaže je minimum bodov a aj to len za prvé priečky na krajskej ci celoslovenskej úrovni.
Zamerajte sa na vedomosti, aby dieťa dobre urobilo prijímacie skúšky.
Staršia sa dostala na 8 ročné bez súťaží, mladšia na bilingualne z domáceho vzdelávania.
Vsetky info najdes na webe predmetneho gymnazia… info z inych skol je irelevantne.
Vsetky info najdes na webe predmetneho gymnazia… info z inych skol je irelevantne.
@guudy na skole maju ze by sa mali zapocitavat aj sutaze ale chcem sa spýtať ci je šanca ze zoberú aj ak sa súťaží nezúčastnila?
Šanca je, záleží ako napíše testy.
Pozri si ako sa súťaže započítavajú - malo by to byť presne rozpísané - väčšinou je za súťaže len pár bodov
U nas boli body za salianskeho matka, hviezdoslavov kubin a predmetove olympiady matematika a dalsie nepamatam, ziskal maximum 10 bodov a pekne ho to vytiahlo hore na skole, kde rozhodovali pol bodiky, prvych 15 deti (brali 24) malo tieto bonusove body z olympiad, kazda skola to ma v podmienkach uvedene
To si sa tu uz pytala a dostala si odpovedi dost.
Ako to mame my vediet, ked to ma kazda skola inak? Vie to len dana skola…
ja som nebola na ziadnej sutazi, prijali ma 😃
zalezi od testov

ziadne sutaze a dostali sa