icon

Príliš prítulná 10-ročná dcéra

25. aug 2023

Ahojte asi to vyznie divne, tak preto radšej anonymne.
Mám 10 ročnu dcéru a je veľmi mojkacia. Neustále vyžaduje objatia pusu na pusu a vyznania lásky. Za deň príde za mnou 10x a chce sa objať, oki to je ešte fajn ale ona chce stále pusu na pusu, hovorím jej že nie na líce ale nechce...ideme po ulici a stále mi chytá ruku chce sa držať za ruku...
Ja som asi divná ale mne to proste vadí, je strašné lepkavá. Veľmi ju ľúbim ale mne by stačilo jedno objatie za deň a jedna pusa na líce...niekedy ju odhanam a potom ma pocit že ju neľúbim. Ja ju veľmi ľúbim ale je to na mňa moc. Neviem možno za to že mne sa v detstve nedostávalo náklonnosti a možno ju preto neviem dávať v takej miere ako ju potrebuje dcéra. Neviem čo s tým...

Strana
z2
ivana11155
5. sep 2023

Keď tie objatia a pusy nedostane teraz od teba, zachviľu ich bude hľadať u frajera.

sherynkamalinka
13. máj 2024

no, ja mam skoro 13 r chlapca a napr vcera pri hre ma len tak objal a dal mi pusu na pusu..robi to casto, zas nie desatkrat za den ale dvakrat denne urcite. Ja som sa s mamou neobimala vobec, resp. velmi malo. Doteraz mi vadi ak ma niekto obijma, ale u deti si to uzivam. Nevadi mi to, aj ked to niekomu uz v tom veku moze byt divne...a aj tym ze je to chlapec ale mne to nevadi

feb13
13. máj 2024

A ako to mate s jej otcom?
Znamej dcera sa spravala podobne, ked sa jej rozisli rodicia.

alzbetka2011
13. máj 2024

skús si prečítať knihu 5 jazykov lásky pre deti .....

dahra
12. sep 2025

@anonym_autor - aké to je dnes s ňou? Mám 12-ročnú - závisláčka na mame. Proste objatia, pusinky, mojkanie, škrabkanie. Hovorí mi, ako ma ľúbi, aká som krásna mama. 🙂 Ale aj mladšia - 9 ročná nezaostáva, len toľko nehovorí, a toľko nevyžaduje. Tá skôr chodí zápasiť s otcom 🙂 Štípať, mojkať, štekliť, zápasiť. Prvá je 2.5 roka staršia. Bola veľmi žiarlivá, keď sa mladšia narodila. Dodnes je tam rivalita.

Strana
z2