Problém s učiteľom
Dobry večer chcela by som sa informovat dneska mi akurat volala sestra ci by som prenu neisla do skoly ze ju boli brucho bola posledna hodina telesna... a povedala mi ze ucitel ju tam ohovara krici jej slepa po romsky a ze mu povedala ze ju boli brucho a on jej odpovedal mna tiez tak som mu isla vynadat ze co si on akoze dovoluje ze kebyze moja sestra by tu umrela tak by nezavolal mojej mame a mojmu otcovy alebo a on sa na mna vrhol ze na mna chcel zautocit a krical mi ze mi vikruty krk a ze ma rozkope a ze ma pochova pod zem a ze kdo som ja ze si dovolujem tak som sa proste neotocila vsak som zena nemozem sa postavit chlapovy potom sme to isli s mamou riesit za riaditelkou a on stale mal velku hubu chcem sa spytat ze zajtra ked pojdem na policiu ho odat čo mu mozu spravit inak mam nato aj svedkov ze mi to naozaj krical a chcel na mna zautocit (udriet ma) takze chcem sa informova
Napomenu ho a tam to konci,minule som riesila nieco podobne a nic by s tym policia nespravila. Ale baby maju pravdu,takynto spravanim nikde nepochodis. Ja neviem,poviem ti uprimne som papulnata huba velmi,ale pred dvoma tyzdnami,ked mi zacal trieskat na okno auta chlap a otvoril mi dvere,vrieskal po mne vynadal mi do p .... a k.....,som bola malicka ako mravec a jediny moj ciel bol aby odisiel a ja som utiekla.... neviem ci by som mala odvahu na neho vrieskat spat.ale zas mas tam vyhrazanie,mozno by s tym nieco aj vedeli spravit. Po mne tento kreten len vrieskal a buchal do auta. Nenapadol ma fyzicky ani sa mi nebezpecne nevyhrazal.