icon

Problém s učiteľom

erikacizmova
17. jún 2021

Dobry večer chcela by som sa informovat dneska mi akurat volala sestra ci by som prenu neisla do skoly ze ju boli brucho bola posledna hodina telesna... a povedala mi ze ucitel ju tam ohovara krici jej slepa po romsky a ze mu povedala ze ju boli brucho a on jej odpovedal mna tiez tak som mu isla vynadat ze co si on akoze dovoluje ze kebyze moja sestra by tu umrela tak by nezavolal mojej mame a mojmu otcovy alebo a on sa na mna vrhol ze na mna chcel zautocit a krical mi ze mi vikruty krk a ze ma rozkope a ze ma pochova pod zem a ze kdo som ja ze si dovolujem tak som sa proste neotocila vsak som zena nemozem sa postavit chlapovy potom sme to isli s mamou riesit za riaditelkou a on stale mal velku hubu chcem sa spytat ze zajtra ked pojdem na policiu ho odat čo mu mozu spravit inak mam nato aj svedkov ze mi to naozaj krical a chcel na mna zautocit (udriet ma) takze chcem sa informova

Strana
z3
viestta
Odpoveď bola odstránená
rebekamarcusko
18. jún 2021

Napomenu ho a tam to konci,minule som riesila nieco podobne a nic by s tym policia nespravila. Ale baby maju pravdu,takynto spravanim nikde nepochodis. Ja neviem,poviem ti uprimne som papulnata huba velmi,ale pred dvoma tyzdnami,ked mi zacal trieskat na okno auta chlap a otvoril mi dvere,vrieskal po mne vynadal mi do p .... a k.....,som bola malicka ako mravec a jediny moj ciel bol aby odisiel a ja som utiekla.... neviem ci by som mala odvahu na neho vrieskat spat.ale zas mas tam vyhrazanie,mozno by s tym nieco aj vedeli spravit. Po mne tento kreten len vrieskal a buchal do auta. Nenapadol ma fyzicky ani sa mi nebezpecne nevyhrazal.

Strana
z3