Problém v škole
Ahojte musim sa vyrozprávať mam prváčika v škole ok ale ma problém v družine deti ho odstrkujú dnes mi vravel že prisie za partiou chlapcov či sa môže znimi hrať a jeden ho strcil as spadon sadol naňho a odieral mu havu on odpadol.neviem kde bola družinárka revem jak debil.velmy ho lutujem nevydržím do pondelka asi ho Us nedam do deuziny malý ste aj vy podobný problém.ďakujem
@moni244 😀 😀 😀
Ze opravuje 😂😂😂 moja zlata v tvojom pripade ti to gramatiku kazi...Ale to nic nemeni na tom ze ten pribeh je zvlastny
Prisli ste tu riesit gramatické chyby?otom ta tema nieje tak chodte to riešiť niekam inam.
@veronikaniak je mi ľúto, čo sa stalo tvojmu synovi, riešila by som to s družinárkou a vedením školy, no nechápem, prečo vôbec uvažuješ nad tým, že ho zoberieš z družiny, keď si doma. Ja sa divím, že si ho ta vôbec dávala...
@timea7 ja som ho dala kvôli tomu že mi to poradili v škole aj rodičia starších detí že sa tam deti lepšie spoznavaj+deti z druhých tried.a on napriek všetkému tam chodiť chce.
@veronikaniak chápem, ale po tomto incidente by som ho tam už nedala.
@timea7 chodim po neho as o druhej aj to sa namna este hneva že skoro nechce ísť lebo práve o 2 chodia von.

@veronikaniak cez telefón opravuje celé slová, nielen písmena 🙂 ale ako výhovorka dobré, ale neprejde