Prosím o akúkoľvek pomoc
mamicky velmi pekne Vas prosim o pomoc akukolvek koli mojim detickam ked som mala 15 rokov bola som znasilnena zacal sa boj o mojho syna pretoze kazdy bol proti tomu aby sa narodil ziadali odo mna potrat a najhorsie bolo ked som takmer vykrvacala ked som mala 19 narodil sa mi 2.syncek ktory ma prave dnes 3.narodeniny manzel si ma vzal s 2 detickami miluje ich nadovsetko no on ked mal 15 rokov opustila ho mamka staral sa o mladsiu sestru aj svojho choreho otca ktory velmi zle znasal odchod matky. musel vziat pozicku ktpru bude este 8 rokov platit aby im nevzali dom. Pracoval na dohodu nevyplatili ho sme uplne bez penazi nemame ani najom a sme dlzny este 100€ inak nas z domu vyhodia zblaznim sa ak nas vyhodia a socialka mi deticky zoberie. prosim o akukopvek pomoc aby sme neostali na ulici a aj starsi syncek ide do skoly bude prvacik. Mladsi ma dnes narodeniny a ja som mu nemohla ani kupit darcek prosim vas z celeho srdca a zaroven dakujem aj za precitanie a zrejnenie prosby o pomoc. v pripade akychkolvek otazok vam odpoviem na vsetky otazky.
Takže máš 2deticky a veľké problémy,zaroven si v skupine snaziliek. To chcete ešte 3dietatko???
Blahoželám
@anatalia77 asi som sa t dsla onylom este sa ti velmi nevyznam
tak omylom... myslela som si..🙂 na bazari tu predávajú milé mamičky veľa vecí za symbolickú sumu, dokonca niekedy darujú.
@maaaaaaaria7 dakujem krasne popozeram sa
@nikuska55555 ale no tak si tu 10 mesiacov a nevieš si nastaviť počet detí...Ale do skupinky snaziliek si sa vedela pridať.
Je tu plno skupiniek o hospodárení či šetrení,ja som asi v 10-tich. Priebežne čítam a občas je tam dobrá rada či diskusia.
Rob ako uznas za vhodné,ale pochybujem že sa ti tu niekto poskladá na život.
Vsak zajtra ide starsi do skoly, mensi do škôlky a ty do prace.
Ja chapem, ze znásilnenie je pre ženu trauma, ale nechapem naco to stale omieľať
Ved ked muz prišiel z prace, ty si mohla ist na brigadu.
Nepoznam tvoju situáciu, ale prepáč, ved ty si mohla tobit uz davno, myslim mat brigadu
@nikuska55555 a čo tak ísť do práce raz jeden a raz druhý. Ak deti budú v škole a škôlke tak robiť sa dá. Treba chcieť pracovať a nie žobrať. Oblečenie ti tu na MK mnohí aj podarujú, ale peniaze si musíte ísť zarábať sami. Nikomu peniaze nikto nedaruje, musí sa len pracovať. Máš zdravé detičky, ty aj muž zdravé ruky tak hor sa do práce.
@nikuska55555 ahoj. Mala si to v živote ťažké a tvoj priateľ tiež, ale musíš sa postaviť na nohy pre svoje dve deti a ísť do roboty aj keby to znamenalo, že s nimi budeš menej.. ja mám dve deti.. jeden má o mesiac dva roky a jeden má tri mesiace. A priateľ, otec oboch našich detí, je gambler a alkoholik.. taký bol jeho život, takými ľuďmi bol vždy obklopený a my sme boli veľakrát v problémoch takých, že tri mesiace nájomného sme nezaplatili a ani elektirku, proste nič . A ja som len videla, že nič nie je zaplatené a nechapala ako je možné, že nemáme peniaze.. až sa mi raz s plačom priznal, že to nedokáže zastaviť, že nechce ale aby som ho opustila a nevedel ako mi to mal povedať a tak.. až teraz sa nám konečne podarilo všetko splatiť , ešte máme dlhy v rodine kvôli tomu. Už sa priateľ lieči a ide mu to super, nehrá a nepije, som naňho pyšná, ale chcela som ti povedať, že všetky dlhy sme splatili tak, že som si masla robotu a aj tehotná som pracovala.. na polovičný úväzok ale aj to je niečo.. tak sme nemuseli platiť nikoho ku malému a usetrili sme viac.. nikto ti dnes nedá peniaze, lebo dnes si to ľudia málokedy môžu dovoliť takto rozdavat.. takže podľa mňa si choď nájsť robotu a zvladnete to, a ak dlzite za nájom choď za majiteľom a povedz mu, že to zvladnete splatiť, že už si hľadaš robotu lebo malí budú v škole a v škôlke.. neverím, že by vas vyhodil, ak je to normálny človek tak počká ešte. Choďte hľadať obaja poriadnu robotu.. máš dvoch krásnych synov, uvidíš, že im bude lepšie, keď budes aj ty pracovať.. držím ti veľmi palce.
Ty mas muza a si zdrava. Nesudim, nebola som v takej situacii zlej. Ale co maju robit matky, ktore maju iba rodicovsky, su bez manzela, sami sa spoliehaju na seba a castokrat este aj dietko maju chore, co im neumoznuje chodit do prace? Vzdy ked chcem nieco, co ma druhy, sa zamyslim nad tym, ci som na tom az tak zle, ze su ludia ktori nemaju ani take moznosti co mam ja.

moje slniecka