icon

Prvá knižka pre prváka

petrapod
14. okt 2020

Akú knižku kúpiť pre prváka na prvé zoznamovanie, čítanie? Poprosím zo skúseností. Ďakujem

popoluskaxy
14. okt 2020

Skúste pozrieť Zvieratká z abecedy- sú tam len veľké písmená, naša to ako 5-ročná čítala. Vydavateľstvo svojtka má také knihy: Čítanie na dobrú noc, Klasické rozprávky, Prvé čítanie.....

ckatka
14. okt 2020

Vezmi ho do kníhkupectva a nech si vyberie. Bude radšej čítať knižku ktorú si vybral a kúpil sam.

petrapod
autor
14. okt 2020

@popoluskaxy kuknem ďakujem

petrapod
autor
14. okt 2020

@ckatka áno to robíme keď mu knižky čítame, len teraz som sa chcela zamerať na také čo už zavhvilu bude vedieť čítať sám 🙂

evkamotka
14. okt 2020

Pozri edíciu Malovane citanie

petrapod
autor
14. okt 2020

@eliska13 super pozerala som . Ďakujem

u2jana
14. okt 2020

@petrapod my sme začinali s Opicami z našej police od K.Bendovej. Čitali sme si nahlas na striedačku po odsekoch, neskor po stranach. Je to veľmi vtipna knižka, doteraz si z nej pamätajú úryvky

popoluskaxy
14. okt 2020

@u2jana Opice čítame momentálne po siedmykrát... ale to čítam len ja deťom. Milujú tú knihu.

petrapod
autor
14. okt 2020

@u2jana ďakujem

petrapod
autor
14. okt 2020

@popoluskaxy ďakujem

katarinava
14. okt 2020

Okrem klasický už spomínaných prečítal syn aj toto - https://www.martinus.sk/?uItem=226995. Je fanúšik StarWars

slavkadi
15. okt 2020

u nas boli top: Povedz mi ako? Povedz mi prečo? Povedz mi ako to funguje? ....je viac z rovnakej edicie od Ikaru ( napísala Isabelle Fougerová), sú tam krátke náučné odseky, ktoré si čítal sám. A ešte odporúčam knihu od Andy Lee - Pozor, neotváraj túto knihu. Tú si čítal každý večer celú sám. Nie je tam veľa textu, ale stačilo a hlavne ho to neuveriteľne motivovalo dočítať do konca.