Prváčik a školská taška
Potrebovala by som poradiť ohľadom prvej tašky pre chlapca budúceho prváčika.V septembri ideme do školy,malý je vyšší ...alebo presne povedané najvyšší už teraz v škôlke,tak aj taška aby bola k nemu adekvátna.Pozerala som aj fi Topgal.Rada by som vedela vaše skúsenosti,rady,pripadne aj ceny...ďakujem Chceme mu ju kúpiť k narodkám. 🙂
dievcata prosim poradte, kde v BA alebo v okoli sa daju vyskusat HERLITZ a BELMIL tasky nazivo?? Z netu nechcem objednavat, nas buduci prvak je chudy a vysoky, a rada by som mu nech si to vyskusa ci mu sadne na chrbatik, dakujem
ahojte poradite mi kamennu predajnu v BA kde maju tpgal taskyu, kde maju EMIMO a kde Herzlit?
Obeham si to len mala ma 116cm a 16kg cize potrebujem skusit.
Vdaka
takze len info, boli sme tom eurovea, mali tam len niekolko kusov, aj to velmi drahe. Kupili sme nakoniec uplne nahodne Herlitz u nas v Hainburgu.
ahojte, poznáte školskú tašku Rey Bag?-máte niekto skúsenosti, recenzie? pozerám synovi školskú tašku a neviem sa rozhodnúť. Čo som čítala recenzie tak Topgal má dobré. ďakujem
http://sady-skolskych-pomocok.heureka.sk/mira-o...
@jovana100 - cez poľské allegro sme ju kupovali, len tam sa to dá doručiť len do Poľska myslím. Je to www.allegro.pl Ale tak možno by predajca poslal aj na Slovensko, ak by si mu napísala. Manžel pracuje blízko hraníc, tak si dávame vždy posielať na poštu do Poľska.
@lucka273 pozrite značku ARS UNA na www.skolsketasky.sk sú to veľmi lahké tašky s krásnym dizajnom. Od 900 g.
Pre deti vyššie ako 128 cm by mali byť tašky okolo 40 cm, mali by siahať od ramien po krížovú kosť. /tak radia fyzioterapeuti/. My máme tiež vysokého prváka, rozhodovali sme sa medzi výrobcami Karton p+p, Bagmaster a topgal pre 2.-5. Ročník.
Tašky v draciku ste kupovali ? Aké su ?
Tašky s mimoňmi a s licenčnými motívmi/pokial nemaju vystuženy chrbat, nožičky na spodku..... by som osobne nekupovala. Aj zipsy sú tam slabé.
Ahojte, kde v BA sa daju pozriet topgal tasky? Alebo nejake tipy, kam sa ist pozriet na skolsku tasku?
@jovana100 ja som teraz objednala cez www.skolske-tasky.sk
@mamoka4 ahoj..mne sa strašne páčia tie tašky ars una..máš s nimi skusenost?
@lilitela Kupili sme nakoniec ErgoBag v kamennom obchode - v papiernictve Pirus (eurovea a Central). Vybral si maly, lebo tie tusim jedine mali taky neutralny dizajn, ziadne Carsy, pavuci, rakety a bagre... A toto sa mu pacilo viac. Ale kupovali sme to tusim v maji. Teraz som nepozerala, kde maju ake tasky, nastastastie mame vyber uz za sebou.
@lemurko Ahoj akú máte prosím tu Ergobag?😉Ďakujem
Aahojte mamičky, mali ste niekto aj tašku na kolieskach - takú čo sa dá nosiť aj na chrbte? Ako ste boli spokojné? Ďakujem za rady!!! Od septembra mám prváčku a už pozerám tašku pod stromček 🙂♥
@medulienka2011 my ju máme kľudne napíš🙂 Je vynikajúca, odporúčam
@janula17 Ahoj, prosim Ta ktoru presne nate? Ja mam doma tiez takeho pavuka, tak hladam. Dik.
@corina78 ahoj aj ste našli takú tašku do školy na kolieskach? Máš nejaké odporúčanie, práve to tu študujem aj ja.
@neznamaxxx Ahoj, áno našli. Malá dostala pod stromček. Dúfam, že neoľutujeme ;) Bola dosť drahá :/ Vy ste na tom ako? už ste zohnali? Ak nie, pošlem ti link...

@ajkabb - ďakujem za info, podarilo sa nám zohnať ešte Herlitz midi, ktoré sme aj pôvodne chceli (za tú pôvodnú "starú" cenu), dnes nám akurát prišiel celý set 🙂