Prvákovi nejde čítane

1. nov 2023

Mam prvaka. Nejde mu čítanie. Ked mu poviem pod ideme čítať začne ze nejde. Ze on sa nebude učiť. Častokrát je drzý voči mne že on nepotrebuje takú matku a také reci. Som s nim sama keďže ex bol na mňa stále slovné bojovo naladený. Typu nič neviem.som hlúpa atď. Syn akoby prevzal jeho správanie teraz. Mam zájsť k psychológovi? Zakázala som mu tablet. Cítim ze u syna nemám rešpekt. A neviem si získať ten rešpekt. Krikom to nedosiahneme ze?

janinah
1. nov 2023

Prečíta co má a potom dostane tablet....na par minút.U nas najviac pomáhalo čítať knihu tak,že on jednu stranu a ja druhu...ale to už bol druhák a čítali sme grazlika Gaba,to sme sa aj nasmiali obaja.

lienka9
1. nov 2023

Neviem ti poradit,len ze drzim palce,aby ste to vyriesili.a pripnem sa koli radam mudrejsich.

alickapusinka
1. nov 2023

Videl to od svojho otca tak teraz toto skúša na teba.

slavomira236
1. nov 2023

To uz co citaju??ja mam prvacku a este citali len samohlasky teda ked sa to da nazvat citanim. A doma necita lebo ona to uz vie maspamat zo skoly. Nedaj tablet hotovo nech sa zlosti reve..ked precita dostane. Ved to citNie je tak na 5minut

mimikarol
2. nov 2023

Ja som s dcérou čítavala tak, že vetu ona, vetu ja. A čítali sme také citankove rozprávky kde boli tie slová vyslabikovane aby sa to ľahšie naučila.
S tou drzosťou to máš tazke, musíš byť prísna. U mňa by tablet neuvidela týždeň a čítať chces nechceš ideš a hotovo.

janulik2008
2. nov 2023

Mala je druhacka a tiež neznáša čítanie 🫣 ona aj keď číta tak sa ponáhľa (ako ja) 😁 my sme mali také knižky "Hádanky z abecedy" atď a to doteraz nám chodí dávať tie hádanky 😁 tak skús tie. Sú tam úplne krátke texty ...

letfenixa
2. nov 2023

Môžeš zaviesť pravidlo, že toľko minút bude mať tablet, koľko sa bude venovať citaniu.

bucko555
2. nov 2023

Moja druhacka nechce čítať ani za pána ...radšej bude hodinu robiť iné úlohy jak 5 minút čítať