Prvé detské a školské lásky
Ahojte žienky. O nič nejde len by som chcela pokecať o tejto téme. Či ste to zažili v škole , alebo už v škôlke. A či vám to vydržalo dodnes a s kamarátom so školy/škôlky ste to dotiahli až pred oltár🙃. Keď máte nejaké takéto zážitky kľudne píšte 🙂
Haha🤭dobra tema. Mala som frajera v skolke,laska ako hrom🤣po nastupe na ZS to pokracovalo a potom odisiel na inu skolu a uz sme sa nestretavali hoci sme byvali v jednom meste,na jednej ulici. Dokonca dnes ma ani nepozna. Vela rokov preslo,ludia sa menia fyzicky,to chapem. Je to dokonca znamy slovensky moderator,velmi pohladny. Som rada ze som mala takeho kamosa,bol zlaty🤗
Jeej to mi pripomenulo, ako som sa zoznamila s mojim muzom 😍 V siedmom rocniku na ZS som na novej skole v prvy skolsky den odpadla a rovno jemu k noham 😂 Chvilu sme spolu akoze choidli, akoze, lebo sme sa asi po roku prvykrat chytili za ruky 😂 A aj ked na strednej sme mali obaja aj ine lasky, nakoniec sme predsalen skoncili spolu a je to uz 20 r co si lezieme na nervy 😂🙈❤
@vikusjk naozaj krásny príbeh 🤗❤️. Gratulujem💝
@tncka tak to je zaujímavé 🙂. Nechcem vyzvedať , ale ako sa volá ten moderátor. Možno ho budem poznať 😁
dakujeme 🙂
Nebudem pisat jeho meno,z Telerana ho mozes poznat🙂
@tncka ok
Moja prvá láska (len z mojej strany, v prvej triede) kandidovala (neúspešne) v posledných voľbách na primátora. Protikandidáta (tiež neúspešného) jej robil môj prvý šéf. 🤣 Druhá školská láska bola pred časom veľké zviera v Interpole. Kontakt nemám ani s jedným.
Moja prvá "ozajstná" láska (už sme si dali pusu a držali sa za ruky) ma po 30 rokoch nasla na FB a zistili sme, že sme dali deťom rovnaké mena (a nie, nikdy to nemali byť mena "našich" deti) S tým kontakt odvtedy udržiavame.
Ja som chodila so svojim muzom od 16-tich 🙂 zoznamili sme sa na strednej skole a odvtedy sme spolu. Dodnes mame krasny vztah a aj po 12 rokoch sa lubime rovnako. Moc neverim na osud a podobne veci, ale obcas, ked sa tak zamyslim nad nasim vztahom, tak mam naozaj nutkanie verit, ze to nemoze byt nahoda a fakt nam to takto bolo sudene. 🙂
@barbora0308 ❤️
Prvý krát som sa zaľúbil do spolužiačky ako prváčik. Ale jej sa páčil Igorko. Volala sa Hodžiová ale prvé meno nepamätám. Do druhej triedy som chodil do inej školy a tam som sa zaľúbil do učiteľkinej dcéry. Čiernovláska. Nič z toho. V tretej triede tretia škola a tretia laska. A keď sa ona zaľúbila do mna tak SIM sa vyľakal a hanbil som sa jej to povedať. V štvrtej triede ďalšia laska a ona už chodila do inej školy. Suseda z paneláku. Ale ja som mal školu doobeda a ona poobede a další týždeň naopak. Ledva sme sa mohli stretnúť. Až cez prázdniny to prišlo. To bola laska skutočná detská. A hanbili sme sa ale bozkali sme sa veľmi a stále. Len bozky a prsíčka viac sme sa báli. A keď to naši rodičia zistili spriatelili sa. Potom však v siedmej triede prišla puberta a ja som sa správal ako decko, robil som jej naschvály, ona plakala. Rozišli sme sa. Je stále veľmi krásna hoci ma 50 a ma krásne dcéry. Nie som s ňou v kontakte ale už par rokov si na FB poprajeme všetko pekne na sviatky. Je to pekna spomienka. Stále si pamätám jej vôňu vlasov aj pier.

Ja sa mozem pochvalit, ze uz ako 6 rocnemu mi buduci svokor hovorit zatko... a to este on ani ja sme netusili, ze to bude raz skutocnost. Ale zial napriek tomu , ze sme sa poznali 14 rokov pred svadbou, manzelstvo vydrzalo len 5 rokov.