Pustili by ste druháka na školský výlet do zahraničia?
Mamičky chcem sa opýtať na váš názor - pustili by ste druháka na školský výlet do zahraničia? Jednalo by sa o návštevu kultúrneho podujatia.
zalezi od dietata...nasu 3 rocnu by som pustila, manzelovho 10rocneho z prveho manzelstva ani pod ten balkon nie. On sa skratka zoberie a ide si po svojom...
@tri to že je to zahraničie by ma vobec netrápilo- naši chodievali do Rakúska a Česka na školske vylety dokonca už zo školky. naozaj .... lenže- my to do Viedne mame maximalne 2 hodinky, ísť tam naotočku z vychodneho slovenska by zložilo aj vola - to by muselo byť extremne užasné kulturne podujatie aby sa mi to zdalo rozumné 🙂
Ja by som sa vobec nebála, že sa stratí, zatúla, že učky nedajú pozor, ja púšťam decká na všetky akcie, ale: chcelo by sa mi sedieť v tomto hice niekolko hodín v autobude cez celú republiku? No nechcelo. Odtialto naše decká idú hodinu do Viedne (aj boli, zo škôlky), ale z Bardejova? Veď to je za trest.
A ozaj, čo tam idu vlastne pozriet, ked sa im chce s deckami trmacat taku dialku ??? Inak z vlastnej skusenosti ( ucila som 4 roky geografiu - vyletov s detmi som si uzila...) Ti poviem, ze detom ( aj omnoho staršim) sa strasne rata vobec ten pocit, ze vypadnu zo skoly, ze niekam idu, ze to je ine......a je im šuma fuk, kde ich zoberies. U nas decka suhlasili so vsetkým - ci s jaskynami, ci s hradmi, zrucaninami, ZOO........priehradou..... Je kopec veci, ktore si deti uziju a su v ich blizkom okoli......
Ženy, odhliadnúc od toho, že taký nápad sa len v chorej hlave mohol zrodiť, mi prišlo na rozum, či to nevymysleli náhodou Cuky a Luky 😀 😀 😀
ja som maleho pustila a nevedel si vynachvalit...
http://blog.transportal.sk/tipy-na-skolsky-vylet/

len si držte decká v detských izbách, maximálne na dvoroch pod balkónmi... 😀