icon

Pustili by ste druháka na školský výlet do zahraničia?

tri
20. máj 2015

Mamičky chcem sa opýtať na váš názor - pustili by ste druháka na školský výlet do zahraničia? Jednalo by sa o návštevu kultúrneho podujatia.

Strana
z3
velkacica
6. jún 2015

len si držte decká v detských izbách, maximálne na dvoroch pod balkónmi... 😀

cobhan
6. jún 2015

zalezi od dietata...nasu 3 rocnu by som pustila, manzelovho 10rocneho z prveho manzelstva ani pod ten balkon nie. On sa skratka zoberie a ide si po svojom...

fra
6. jún 2015

@tri to že je to zahraničie by ma vobec netrápilo- naši chodievali do Rakúska a Česka na školske vylety dokonca už zo školky. naozaj .... lenže- my to do Viedne mame maximalne 2 hodinky, ísť tam naotočku z vychodneho slovenska by zložilo aj vola - to by muselo byť extremne užasné kulturne podujatie aby sa mi to zdalo rozumné 🙂

mia18112
10. jún 2015

@tri Nečítala som celu diskusiu, ale ja by som nepustila. Zvažila by som včetky plusy a minusy a jednoznačne mi z toho vychadza len obavy, strachovanie.....takže rasej nie. Však sa do zahraničia nachodi dost, ked bude staršia.....nič nestratí.......

cat
10. jún 2015

Ja by som sa vobec nebála, že sa stratí, zatúla, že učky nedajú pozor, ja púšťam decká na všetky akcie, ale: chcelo by sa mi sedieť v tomto hice niekolko hodín v autobude cez celú republiku? No nechcelo. Odtialto naše decká idú hodinu do Viedne (aj boli, zo škôlky), ale z Bardejova? Veď to je za trest.

mia18112
10. jún 2015

A ozaj, čo tam idu vlastne pozriet, ked sa im chce s deckami trmacat taku dialku ??? Inak z vlastnej skusenosti ( ucila som 4 roky geografiu - vyletov s detmi som si uzila...) Ti poviem, ze detom ( aj omnoho staršim) sa strasne rata vobec ten pocit, ze vypadnu zo skoly, ze niekam idu, ze to je ine......a je im šuma fuk, kde ich zoberies. U nas decka suhlasili so vsetkým - ci s jaskynami, ci s hradmi, zrucaninami, ZOO........priehradou..... Je kopec veci, ktore si deti uziju a su v ich blizkom okoli......

katrinka8
16. jún 2015

Ženy, odhliadnúc od toho, že taký nápad sa len v chorej hlave mohol zrodiť, mi prišlo na rozum, či to nevymysleli náhodou Cuky a Luky 😀 😀 😀

pel68749
12. okt 2015

ja som maleho pustila a nevedel si vynachvalit...
http://blog.transportal.sk/tipy-na-skolsky-vylet/

Strana
z3