Rastúci písací stôl z Lídla
Ahojte chcela by som sa spýtat aký mate názor na tento písací stôl, resp. či máte s ním skúsenosť. Pôvodne som mala vybraný klasický písací stôl, ale tento sa mi celkom pozdáva. Poznáte reálne klady a zápory? Dakujem za rady.

dobrý deň chcem sa spýtať či máte rastu I stôl na predj
Dobrý máte ešte stôl na predaj
@katka1981 super, takže ste kúpili aj tie supliky čo boli zvlášť aj stolicku v tom letaku? Trochu som sa obavala, lebo tu žienky písali že prekáža tá tyč v strede aj ten malý suplik po pravej strane...Čiže ak ste spokojná, teším sa aj ja, my to budeme skladať v stredu, nemali sme ešte čas, ale stolička je poskladana a je taká šikovná malá, lebo miesta v detskej izbe nemáme až tak veľa na dva pracovné stoly pre dve deti. Staršia dcéra má svoj stôl a tento bude pre mladsiu 🙂
Aj ja by som mala zaujem o rastuci stol z lidllla ak niekto predava ozvite sa:DDD
@kamka277, ja som myslela ze vadia tie tycky, tie sa ale daju odstranit. Myslim tie dosky dve. Tie supliky su z masivu, bola to zabava skladat, hroza. Ale pasuju dcerke k nabytku, lebo ma izbicku biely masiv. Stol je bielo ruzovy a boli k nemu diely sede pre chlapca. Syncek ma 7 tyzdnov, takze ked pojde do skoly a stol este bude zit, tak ho zdedi a bude mat namiesto ruzovej sede diely. Dobre to vymysleli.
ahojte, keby sa niekomu zisli, tak darujem tie fialove koncovky na rastuci stol z Lidla, nove, zabalene, nepouzite, pri nasich chalanoch nam to urcite nebude treba
Ahojte, ma niekto na predaj rastuce stoly z lidla? Potrebujem 2 ks. Jeden pre chlapca a jeden pre dievča. Ak niekto ma na predaj, ozvite sa mi prosím . Som z KE.
Dakujem
@jakubik no , len ja sa obavam ci fakt vydrzi tak dolho ... ako bude vyzerat ten potah a celkovo ci uz nebude za tie roky rozhegana 😀 pri mojich detoch 😀 A to že potrebujem 2 naraz , tak dobra palka.
Ja by som aj niejaku dobru ergonomicky tvarovanu nastavitelnu a nemusi byť rastuca, ved ak sa da nastaviť vyska , sklon opierky tak tiež vydrzi na par rockov...ale taku som nevidela 😀
@jakubik
@zm79
Nasla som takuto zostavu vyzera to celkom fajn za taku cenu nie?
https://www.nabytok-aldo.sk/detska-zostava-naby...
Ma s tým niekto skúsenosti?
@jakubik
lebo tento ano, tu vidim, že toto asi vadiť urcite bude
https://www.nabytok-aldo.sk/detsky-pisaci-stol-...
ale na tom zelenom sa mi vidi, že to je tak vzdu, že to by malo byť v pohode....či sa mylim?

@kamka277, uz ho mame doma poskladany aj stolicku aj supliky, dcerka je spokojna a my tiez 🙂 Dakujem.