icon

Rastúci písací stôl z Lídla

laila22
13. aug 2013

Ahojte chcela by som sa spýtat aký mate názor na tento písací stôl, resp. či máte s ním skúsenosť. Pôvodne som mala vybraný klasický písací stôl, ale tento sa mi celkom pozdáva. Poznáte reálne klady a zápory? Dakujem za rady.

Rastúci písací stôl z Lídla
livia341
29. dec 2017

@slniecko3108 ja už rok sledujem stôl keďže mam predškoláka a nemali ich vobec tohto roku tak som sa vzdala a kupili sme mu iny pevny stol.Aj dobre sme spravili lebo tento rastuci stol je nie dobry pre prvakov co sa ucia pisat v skole na riadnom stole pevnom a tym.padom doma by mal mat rovnaky pevny lebo s rastúcim ich to len chaos robí aj ma odhovorili mamicky cez mk ktore maju z lidla.Ano v kauflande mali tiez ale som nebola pozerat.

luliu
29. dec 2017

@slniecko3108 už 4 roky minimálne nemal lidl v ponuke školský stôl. Kaufland áno, ale ja osobne neodporúčam

luliu
29. dec 2017

@livia341 rastúci stôl môžeš nastaviť a bude rovnaký ako pevný, jediný rozdiel a veľká výhoda, že ho prispôsobujes výške dieťaťa, čo z neho robí stôl lepší ako klasický 😉

slniecko3108
29. dec 2017

@livia341 no my teraz piseme v kuchyni Ale uz od 2. triedy by sme chceli aby mala....
@luliu dakujem za info

maco25
29. dec 2017

@slniecko3108 my sme chceli tiez ten z lidla ale investovali sme do znacky Mayer a maximalna spokojnost

luliu
29. dec 2017

@maco25 musím len potvrdiť. Aj my máme Mayer a nevymenila by som za nič. 200% spokojnosť

slniecko3108
29. dec 2017

@maco25
@luliu dakujem baby. Dnes som aj nato pozerala. Aj ked manzel ma prehovara na nieco klasickejsie. Sama uz neviem...

maco25
29. dec 2017

@slniecko3108 my sme tiez dlho rozmyslali a citali mnozstvo blogov a odporucani. Ked dieta sedi pri stoe ma mat cele chodidlo na zemi ale nasmu bol klasicky stol potom vysoko. aj v skole maju rastuci stol aj stolicku

slniecko3108
29. dec 2017

@maco25 ved totok hovorim aj manzelovi. No este porozmyslam. Dakujem

janet24
30. dec 2017

@luliu na mna moc drahe😱😱za tu sumu by.mohol robit sam ulohy z malou😂😂😂😂

jasminet
30. dec 2017

@maco25
@luliu baby a ktory mayer mate? syn ma v izbe lidl stol po dcere a jej potrebujeme kupit novy... a stolicku ktoru k tomu mate? aj ste ich boli niekde omrknut v predajni, ci ste to riskli cez net?

maco25
30. dec 2017

@jasminet
Kupovali sme v Albere, tam sme ho boli aj pozrieť:
http://www.albero.sk/detske-izby/pisacie-stoly/...
a stoličku máme tiež mayer my pony:
http://www.albero.sk/detske-izby/detske-stolick...

jasminet
30. dec 2017

@luliu
@maco25 a so stolom ste teda spokojne, ano? ten profi 3 som veru vcera na nete pozerala. baby maju spolocnu izbu a jedna je pravacka, druha lavacka, tak mi to pride ako kompromis, ze obe by mohli mat na (pre ne) spravnej strane ulozene napr. pera a podobne + naklopna doska. lebo co som pozerala ine stoly, tak bud je iba naklopna doska cela, alebo doska + len jedna strana stola rovna.
a cena bola +- aka?

luliu
30. dec 2017

@jasminet dcéra mala 2 roky rastúci stôl z Kaufland a čistá katastrofa. Teraz v lete sme kupovali Mayer a nevymenila by som ho za nič, naozaj, neľutujem, 100% spokojnosť

jasminet
30. dec 2017

@luliu ten kauflandacky som ani nechcela, uz na obrazku ma odradzala ta tyc pod stolom. lidlacky je o inom, ten je super, keby bol v ponuke, tak ho kupim znovu do druhej izby, takto musime riesit nieco ine.
ozaj, na stolickach mate klasicke kolieska, ci tie klzaky? ako vlastne funguju?

luliu
30. dec 2017

@jasminet mame klasické kolieska

maco25
30. dec 2017

@jasminet my sme so stolom aj stolickou maximalne spokojni, aj mladsiemu synovi sme ho uz kupili. nasa stolicka ma kolieska a ked si sadne ,nemoze sa posuvat

aureliatalia
Autor odpoveď zmazal
felicita2
28. jan 2018

@aureliatalia ahoj, za koľko ho prosím predavaš? Ti je ten z lidla?

buba183
28. jan 2018

@aureliatalia poprosím cenu

slniecko3108
29. jan 2018

@aureliatalia Dobry den a ta Cena je aka prosim? Dakujem

felicita2
29. jan 2018

@aureliatalia ake su k temu tie krytky prosím ?

aureliatalia
Autor odpoveď zmazal
aureliatalia
Autor odpoveď zmazal
belbel
29. jan 2018

@felicita2
@aureliatalia kupovali sme pred cca piatimi rokmi a boli tam aj ružové aj modré krytky pribalené, myslím, že sa to nemení ani rokmi

felicita2
29. jan 2018

@aureliatalia A stol je bielej farby , či svetle drevo? Lebo mame biely nabytok v izbe....
Dakujem

aureliatalia
Autor odpoveď zmazal
slniecko3108
29. jan 2018

@aureliatalia Mozem poprosit cenu?

aureliatalia
Autor odpoveď zmazal