icon

Riešenie problémov s Edupage

2. sep 2025

Ako riešiť keď mi neprišiel na mail edupage pre dieťa v prvom ročníku?

klarissa25
2. sep 2025

Kontaktovat ucitelku? ?

autor
2. sep 2025
@klarissa25

Kontaktovat ucitelku? ?

@klarissa25 ex partner edupage ma , nechce mi ale dať prihlasovacie údaje. Podotýkam nie sme spolu takmer 6 rokov. Syn k nemu chodí raz za 2 týždne. Bývame od seba 100km čiže on školu nerieši

klarissa25
2. sep 2025
@anonym_autor

@klarissa25 ex partner edupage ma , nechce mi ale dať prihlasovacie údaje. Podotýkam nie sme spolu takmer 6 rokov. Syn k nemu chodí raz za 2 týždne. Bývame od seba 100km čiže on školu nerieši

@anonym_autor vsak ale ty budes mat svoj edupage… ja mam zvlast a muz tiez…

patka06
2. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Vyriešiš s triednou učiteľkou, dajú ti tvoj prístup.
Edupage majú obaja rodičia, ako zákonní zástupcovia dieťaťa

anonym_cd2151
2. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor deti nepriniesli papier s heslom?zajtra napíš učiteľke.Preco muž má heslo a ty nie?nám to prišlo na mail plus syn priniesol heslo to si odloz nevieš kedy ho pouzijes

autor
2. sep 2025
@anonym_cd2151

@anonym_autor deti nepriniesli papier s heslom?zajtra napíš učiteľke.Preco muž má heslo a ty nie?nám to prišlo na mail plus syn priniesol heslo to si odloz nevieš kedy ho pouzijes

@anonym_cd2151 nie nepriniesli . Malo sa to posielať mailom

patka06
2. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Stačí ak bola zadaná chybne mailová adresa a už nič nepríde.
Máš prváka, predpokladám, že s ním chodíš ráno do školy, pokojne choď za triednou, spolu to vyriešite.

pieksamaki
2. sep 2025

@anonym_autor my mame na edupage 5 deti......uz sa mi križia. oci

sella38
2. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor otvor si edupage danej školy. Daj "prihlásenie", do mena zadaj svoju e-mailovú adresu, ktorú si uviedla škole a odklikni "neviem heslo". Na e-mail ti príde odkaz, cez ktorý sa prihlásiš a zmeníš si heslo podľa seba.

petulda333
2. sep 2025
@sella38

@anonym_autor otvor si edupage danej školy. Daj "prihlásenie", do mena zadaj svoju e-mailovú adresu, ktorú si uviedla škole a odklikni "neviem heslo". Na e-mail ti príde odkaz, cez ktorý sa prihlásiš a zmeníš si heslo podľa seba.

Pozri aj spam. Ak si ty vyplnala prihlasku tak musia mat tvoj email. Inak mozes skusit ako pise
@sella38 alebo rano sa ozvat ucitelke

januska12323
2. sep 2025

Každý rodič sa prihlasuje sám za seba, on ti nemá prečo dávať svoje údaje.

ivik4
2. sep 2025

Vsak ty mas mat svoje udaje,nie jeho