Riešenie problémov s Edupage
Ako riešiť keď mi neprišiel na mail edupage pre dieťa v prvom ročníku?
Kontaktovat ucitelku? ?
@klarissa25 ex partner edupage ma , nechce mi ale dať prihlasovacie údaje. Podotýkam nie sme spolu takmer 6 rokov. Syn k nemu chodí raz za 2 týždne. Bývame od seba 100km čiže on školu nerieši
@klarissa25 ex partner edupage ma , nechce mi ale dať prihlasovacie údaje. Podotýkam nie sme spolu takmer 6 rokov. Syn k nemu chodí raz za 2 týždne. Bývame od seba 100km čiže on školu nerieši
@anonym_autor vsak ale ty budes mat svoj edupage… ja mam zvlast a muz tiez…
@anonym_autor Vyriešiš s triednou učiteľkou, dajú ti tvoj prístup.
Edupage majú obaja rodičia, ako zákonní zástupcovia dieťaťa
@anonym_autor deti nepriniesli papier s heslom?zajtra napíš učiteľke.Preco muž má heslo a ty nie?nám to prišlo na mail plus syn priniesol heslo to si odloz nevieš kedy ho pouzijes
@anonym_autor deti nepriniesli papier s heslom?zajtra napíš učiteľke.Preco muž má heslo a ty nie?nám to prišlo na mail plus syn priniesol heslo to si odloz nevieš kedy ho pouzijes
@anonym_cd2151 nie nepriniesli . Malo sa to posielať mailom
@anonym_autor Stačí ak bola zadaná chybne mailová adresa a už nič nepríde.
Máš prváka, predpokladám, že s ním chodíš ráno do školy, pokojne choď za triednou, spolu to vyriešite.
@anonym_autor my mame na edupage 5 deti......uz sa mi križia. oci
@anonym_autor otvor si edupage danej školy. Daj "prihlásenie", do mena zadaj svoju e-mailovú adresu, ktorú si uviedla škole a odklikni "neviem heslo". Na e-mail ti príde odkaz, cez ktorý sa prihlásiš a zmeníš si heslo podľa seba.
@anonym_autor otvor si edupage danej školy. Daj "prihlásenie", do mena zadaj svoju e-mailovú adresu, ktorú si uviedla škole a odklikni "neviem heslo". Na e-mail ti príde odkaz, cez ktorý sa prihlásiš a zmeníš si heslo podľa seba.
Pozri aj spam. Ak si ty vyplnala prihlasku tak musia mat tvoj email. Inak mozes skusit ako pise
@sella38 alebo rano sa ozvat ucitelke
Každý rodič sa prihlasuje sám za seba, on ti nemá prečo dávať svoje údaje.
Vsak ty mas mat svoje udaje,nie jeho

Kontaktovat ucitelku? ?