icon

Riešiť obťažovanie učiteľkou na informatike?

lenuskaam
9. nov 2024

Ahojte, moj 13-ročný syn mi povedal že dneska na Informatike ho prehľadávala učiteľka.
Teraz im prerábajú učebňu informatiky takze su v jazykovej.
Povedal ze jeho 1 spoluziak sa hral na mobile a ucitelka ho prichytila, zobrala mobil a vrátila na konci hodiny. Na ďalšej hodine informatiky im zevraj ucitelka povedala ze vsetci co maju mobily nech si ich odnesú do triedy, niektorí nemali a niektorí mali ale tajne. Moj syn si ho bol odniesť do triedy a ked sa vrátil ho znova otočila aby si isiel odniesť hodinky.
Ked sa vrátil tak mu neverila ze ten mobil nechal v trieda tak mu povedala ze nech sa rozpazi a rozkroci. Urobil to.
Potom mu išla od nôh az po hlavu rukami a obchytkavala ho zevraj mu sama od seba vyvrátila vrecka a ze mu pred celou triedou zdvihla tričko(on mi povedal ze mu povedala ze sa pozerala ci ho nema za nohavicami). Nenašla a dala mu 10 drepov. Nemyslím si ze na toto vsetko ma právo ucitelka informatiky. (To tričko a obchytkávanie už je cez čiaru). Dajte mi prosim nápady ze ci to mam riešiť s triednou alebo rovno s riaditelkou

Strana
z2
lonely66
Odpoveď bola odstránená
kavasmliekom
9. nov 2024

@lenuskaam keď je toto pravda, tak by som bez pardon bola v pondelok ráno v škole aj so synom a pred všetkými ju konfrontovala. Nie za dverami, nie v riaditeľ I, ale tak ako ona obchytkavala dieťa, tak by pred všetkými vysvetľovala či sa chcela odbaviť, či ináč zaujať. 😳

jurly
9. nov 2024

@lenuskaam uz rozumiem.

Problem je vsak niekde uplne inde.

Ci to bolo v poriadku posudit neviem kedze chyba vyjadrenie druhej strany. Takze urcite ist najskor za ucitelkou. Nech Ti to vysvetli. Pochybujem, ze ucitelka by mu chcela nejako ublizit. Rovnako si nemyslim, ze syn ju chcel vyprovokovat.

Mobil na skolach sa fakt ukazuje ako nevyhnutny, podporuci vyucbu, neodvadzajuci pozornost, budujuci doveru, nezatazujuci ucitela riesenim banalnosti.

dskjhfdlkdjhl
9. nov 2024

@lonely66 Omyl, prichadza doba, ked sa niektori bez navodu uz ani nevytentockuju😝

hugoboss1923
9. nov 2024

@lonely66
@dskjhfdlkdjhl Nenapadlo vás, že len mohla skopírovať svoj status spred pár dní napr. z FB?

ksenia16
9. nov 2024

@lenuskaam určite to nebol spolužiak ktorý hral z mobilom ale vás syn robil problémy

dskjhfdlkdjhl
9. nov 2024

@hugoboss1923 No, len v takom pripade jej to neustale nejako nejde-ved citaj a premyslaj😉

hugoboss1923
9. nov 2024

@dskjhfdlkdjhl No tak sa pomýlila. Nie je prvá ani posledná, kto si pomýlil deň. Vari z toho teraz nechcete robiť aféru.

lenuskaam
autor
9. nov 2024

@lonely66 tak si ľutuj kolko chces ale ja som povedala ze vo stvrtok mal informatiku a vcera/v piatok a to nebude pre tvoj mozog porozumitelne mi to povedal a dneska som to sem napisala, neboj sa ja niesom taka matka ktora ľutuje synacika za každú cenu, ma same jednotky a aj intenzivne športuje ked nieco urobi zle tak mu to vycitam a niekedy aj nakricim

andrejka1974
9. nov 2024

@lenuskaam ja by som išla za učiteľkou a spýtala sa ako to vlastne bolo či je pravda čo ti syn povedal často si deti vymýšľajú a potom vznikajú nedorozumenia

lenuskaam
autor
9. nov 2024

@lonely66 dobre, mohlo to byt napisane aj tak, ale to na veci nemenil to ze ho prehľadávala pred celou triedou

lenuskaam
autor
9. nov 2024

@andrejka1974 uz som si s učitelkou informatiky sj s triednou dohodla stretnutie, manžel tam pride

lenuskaam
autor
9. nov 2024

@andrejka1974 Okrem toho má syn aj spolužiakov ktorí mu to dosvedčia a nie nie sú to jeho najlepší kamoši ktorí mu dosvedčia aj úplnú blbost, vedia to dosvedčiť aj spolužiačky

letfenixa
9. nov 2024

Túto situáciu si absolútne neviem predstaviť, že by mohla v triede nastať.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
9. nov 2024

@hugoboss1923 nikto aferu nerobi, akurat som si vsimla, ze autorka sa coraz viac zamotava. Mas s tym problem?

lenuskaam
autor
9. nov 2024

@lonely66 je mi jedno, čo si myslíš, dobre uznávam ze som to napisala nezrozumiteľne ale ja som si aj pozisťovala, že či to je pravda, všetci jeho spolužiaci, čo boli na tej hodine mi potvrdili že mu dvíhala tričko pred celou triedou. Hlavne ma najviac záujma ze preco sa polovica z týchto odpovedi sustredi na to ze ako som to napisala a pomýlila sa. Ja sa tu snažím vyriešiť že či mám ísť kvôli tomu za učiteľkou a vysvetliť jej ze preco si dovoľuje sa dotýkat jej ziaka a este k tomu ze mu dvíhala tričko pred celou triedou, nevidím prečo by si ty ľutovala tú učiteľku

hugoboss1923
9. nov 2024

@dskjhfdlkdjhl Prečo hľadáš za všetkým konšpirácie? Baví ťa to?

benit
9. nov 2024

U nas sa na zaciatku vyucovania mobily zozbieraju, daju do uzamykatelnej schranky, klucik ma triedny a dostanu ich az po vyucku. Ak je hodina, kde potrebuju mobil, vyucujuca si od triednej zoberie kluc a na konci zasa pozbera a zamkne. Mame svaty pokoj na skole. Naucili sa cez prestavky spolu komunikovat a travit cas na vzduchu.

andrejka1974
9. nov 2024

@lenuskaam treba to počuť aj od učiteľov u nás sa stalo v triede to že otec napísal riaditeľke že učiteľka ubližuje dieťaťu nadáva jej a nakoniec z toho bolo to že si to dieťa vymyslelo a dvera mi povedala že práveže to dievča v triede robilo všetkým zle

dskjhfdlkdjhl
9. nov 2024

@hugoboss1923 o ziadnej konspiracii neviem. Len ked mi nieco nesedi, tak sa opytam. To sa nesmie? Treba hned vsetkemu verit?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
plnenapaprika
10. nov 2024

@benit toto robia aj u nas..akurat polka povie ze mobil zabudla doma a...

macko1983
10. nov 2024

@lenuskaam
@lenuskaam pochybujem,že toto je vymyslená téma, len sa autorka zle vyjadrila.Autorka,byť tebou nakráčam do školy, najprv do riaditeľne a potom k učiteľke,áno bráň si svoje dieťa,nik iný sa ho nezastane, ak nie rodič.

letfenixa
10. nov 2024

@lenuskaam si matka a potrebuješ sa cudzích ľudí pýtať, či máš brániť svoje dieťa???
Aj keď silno pochybujem, že je to pravda.

elvenprincess
10. nov 2024

@kacena4 nie, nemôže. Ak nemá pri sebe kolegyňu, tak môže podozrivú zadržať a poslať po ženu policajtku, ktorá podozrivú prehľadá.

moncici7
11. nov 2024

@kacena4 a preto ho ma obchytkavat? Na toto urcite ucitel nema pravo

viera
13. nov 2024

No pani ucitelka to trosku prehnala😀.Ale na mieste syna by som sa opytala ci by nechcela este aj slipy pozret😀..Myslim,ze by jej to docvaklo..Mne by bolo ako ucitelovi u prdele ci ma hodiny,mobil,tahaky,ci opisuje…Je to jeho zivot…Jeho vizitka.Nie moja…Urcite by som ho neprehladavala a ani sa nenamahala mu zdvihat tricko😀.

majasimon
13. nov 2024

Ako to dopadlo stretnutie s učiteľkou?
Myslím, že učiteľka trochu prestrelila.

Strana
z2