Rozmaznávam 7 ročné dieťa
Ahojte. Mam 7 rocnu a dost ju rozmaznavam. Ked jieco chce hnes to ma nvm povedat nie. Spravi tie oci a uz je to. Ma hracku aku xhxe aj dnes ideme do Dracika pre hracky za cca 200e .. nvm ako to spravit ak poviem nie tak piští
@maciatkolulu no veď ty nevieš, že z každého rozmaznaného dievčaťa vyrastie žiadaná zlatokopka? 😍😍
@0silvia0 jaaaj, to je ako istota, že rozmaznam fracka, dobre vydám fracka, či? A zavrú každú do klietky? A chlapci rozmaznani, čo?
@maciatkolulu no rozmaznaného chlapca nemáš komu hodiť na krk, tak ti bude robiť radosť doma na krku až do smrti😂 Ale ak máš nejaký výstavný exponát, možno nejaká staršia bohatšia si ho zoberie pod krídelká😝
Môj 1,5 ročný piští, keď mu nedovolím vyliezť na okno. Vydrží mu to tak 3 minúty, potom zistí že nepovolím a prestane. Robí to aj 10 krát do dňa, respektíve stále keď ide okolo toho jedného okna a bubienky nám ešte nepraskli 😁 a celkovo piští keď nie je po jeho, ale to nie je dôvod aby som skákala podľa neho.
Je to uplne normalne, ze pisti. Kazde dieta sa tym snazi vydobit si svoje, no netreba povolit. 7 rocna je uz dost velka na to, aby to pochopila ale zase ked je zvyknuta, ze jej vsetko kupis, tak sa necudujem, ze zacne aj v tomto veku pistat.
Beriem späť,nemusí s nej vyrásť zrovna zlatokopka🤑,ale keď si zvyknutá na nejaký spôsob fungovania, tak sa ťažko zvyká na niečo iné. A čítala som tu niečo,čo ma ani nenapadlo: ak stretne v živote niekoho, kto jej po čase nedokáže kúpiť všetky ,,hračky,, tak s ním veru dlho nezostane. Pretože doma ju tak naučili. Ale nechajme dievčatko vyrásť a zariadiť si život po svojom🤣 na teraz by stačilo,aby ju mamina naučila trochu skromnosti.
@dusankomoj keď ju to nenaučí mamina, tak ju to naučí sám život, je tam toho... pár prepleskov od života a bude uprataná😎
Ked nevies, kam mas dat peniaze,mozes ich poslat mne. Poslem ti cislo uctu
a co ste kupili v draciku za tych 200 eur?🙂
A čo na to rozmaznávanie hovori jej otec?
Bože, ja strašne dúfam a verím v to, že budeme natoľko silní a rozumní s manželom, že takto dieťa vychovávať nebudeme. Nerozumiem, prečo dokážu rodičia zájsť do takých extrémov. Náš malý ma 11m a začína mať asi prvé obdobie vzdoru, tiež keď poviem NIE, nesmieš alebo nie je podľa neho, piští a jeduje sa ale nepovolíme ani jeden.
A ani u nás nie je problém s peniazmi, keby chceme kúpime mu, ale načo. aby sa s tým "zahral" 5min a potom ďalšia hračka a zas 5min? tak isto to robí aj vaše dcéra, podľa mňa zbytočné peniaze. Radšej ste tých 200€ mohli odložiť do budúcna (lebo nikde nie je napísane, že peniaze budú vždy 🙂 )
Hračky za 200€? Lebo dieťa chce? A keď bude chcieť vyskočiť z okna tak jej ho ešte aj otvoríš? Alebo keď bude kázať tebe vyskočiť z okna poslúchneš? Otvor oči, zapchaj si uši a začni vychovávať. Nakoľko to teraz vyzerá, že tvoje dieťa vychováva teba, alebo skôr skáče ti po hlave a ty skáčeš ako ona píska..... povedať NIE a zdôvodniť prečo je odpoveď taká je vo výchove dôležité..... A že piští a plače? Aj keby sa o zem hádzala tak nepovoliť. A dookola vysvetľovať prečo nie je možné splniť jej želania.....
@maciatkolulu čo je zlé na hračke z Dráčika?
@darkswan lego
Podľa mňa dať dieťaťu všetky hračky, ktoré si zmyslí, je jedna z najhorších veci, čo sa im môže stať. Naučia sa merať všetko hodnotou veci a je ochudobnené o to, aby po niečom mohlo túžiť. Verím, že budeme mať a mužom dosť rozumu, aby sme ustriehli hranicu, kedy je nová vec prinosna a kedy už je na ujmu. Ani my dospelí si nedoprajeme všetko, čo nám.pteleti cez nos, pretože vieme, že to je zbytočne.
Uvedomujes si, ze ju rozmaznavas, zaroven to obhajujes🙈 Co vlastne chces? Poradit asi nie. Pochvalit sa? To nevyslo🙊
Teda ženy ja neviem, ale tie trápne skratky nvm,wtf som použivala,keď som mala 14 rokov, to vážne sa takto vyjadruje podľa Vás dospelá žena?Podľa mňa nudiace sa decko, ktoré nemá hračky len internet.
@lalenka33 nechce sa mi pisat cele slova. To je ako tehu alebo tehulka ... alebo tt ... tiez su to skratky ako pre deti.
@dskjhfdlkdjhl poradit ako jej povedat nie. Napr zmyslela si dnes ze chce LOL babiky plus dom ... tak sme objednali lebo dostala az hysak ze ona chce a my jej nic nekupime tak sme jej kupili
Normalne povedat nie a este zdoraznit, ze uz vobec nie, ked bude vrieskat a vydrzat. Ked takto vydrzis niekolkokrat, tak to skonci, ked vzdy povolis, tak vie, ze si to vyvrieska. A bude to len horsie. Vydrzat teraz nejake vresky je nic v porovnani s tym, ked bude v puberte.
@dskjhfdlkdjhl ja za to nemozem jednoducho chce. Ale dnes som povedala nie ... tak hodila hracku o zem
Nuz, ked si nevies poradit so 7 rocnou a nevies trvat na svojom, tak vela stastia o par rokov, uvidime, co potom hodi o zem. Si dospela, mas mat rozum.
Ahoj, co s tym ziskavas, aky pocit, ked to pre dcerku robis? co ti dava? skus sa to spytat sama seba a dat v si uprimnu odpoved ... vies ten pocit nahradit aj niecim inym? ...
@vinetuu s malou sa hrávam a robím to z lasky je to vymodlene dieťa. A ziskavam to ze vidim radost v jej ociach ...
Robis tomu vymodlenemu dietatu medvediu sluzbu.
Bude mať 15 a tak ťa pošle do pi**, lebo jej nekúpiš nejaký sprostý mobil za tisícku :( Neskôr sem pribudne téma "Dala som jej všetko a ona ma opľula"
@maximilie No chytrá veru nie je, tak hádam je aspoň pekná 😝
@mandarinka555 som chytra a davam dietatu vsetko len ma hneva ze ked nedostane nieco tak sa rozplace a krici

Tak nech pisti, ved raz snad prestane.. rozmaznani ludia su otrasni, ci uz v skole, praci, partnerstve.. nevychovaj takeho cloveka