icon

Ruksak Vans do školy

liliana363
31. júl 2022

Ahojte, majú ho vaše deti do školy? Dcéra by ho chcela, ale zdá sa mi malý, neviem či tam zmestí všetko. Teraz bude v 8. ročníku ZŠ.

Ruksak Vans do školyRuksak Vans do školy
tenerifka
31. júl 2022

moja ho mala asi od 14 tich rokov na strednej, a teraz aj na VS, vzdy sa jej tam vsetko zmestilo. Predtym mala Bagmaster, ten bol zbytocne velky a objemny a necitila sa s nim pohodlne

caroline_
31. júl 2022

@liliana363 vojde tam vsetko,teraz je tento ruksak medzi mladymi in

zdenka11081983
31. júl 2022

@caroline_ moja 4 tacka ho ma ale ten kvietkavy. Vojde tam všetko.

elenajezova
31. júl 2022

Moja dcérka ho má. Bola deviatačka , keď si ho kupovala. Teraz ide na strednú školu. Bola a ním spokojná. V pohode sa jej všetko pomestilo...

farkaska
31. júl 2022

Aj moja dcéra ho má,len v tyrkysovej farbe. Dostala ho keď išla do 8 triedy . Pomestilo sa tam vždy všetko potrebné aj nepotrebné😉

gabika99
31. júl 2022

My sme ho kúpili na začiatku prázdnin ako voľnočasový. On je v skutočnosti ozaj veľký. Zmestí sa tam dosť toho. Možno ho bude nosiť aj do školy. Moja ide do 6 triedy. Len mne vadí to, že má len jeden vacok, čiže tam by musela dať všetky učebnice, zošity, peračník, aj desiatnik a fľašu. Lebo on nemá bočný vacok na fľašu a do predného sa desiatnim nezmestí (teda ten náš).
Ale nechám to na ňu, ako bude chcieť. Páči sa mi, že v tom menšom vačku je taká akoby priehradka aj zips.

paulinam99
31. júl 2022

Moja dcéra nosila na 2. stupni tento:
https://www.loria.sk/smash-batoh-062363-s-perac...

liliana363
autor
31. júl 2022

@gabika99 tak som ho objednala. Osobne mi vadi ze nema ten chrbat vystuzeny, no uvidim, zobrala som aj peracnik k nemu.

gabika99
31. júl 2022

@liliana363 áno, je to dosť málo vystužené.Moja dcéra má školskú tašku ars Una, toto dostala za vysvedčenie ako voľnočasový, nakoľko mala len taký detský, ale už vymýšľa, že aj do školy ho bude nosiť. Už týmto začínajúcim pubertiakom ťažko rozkazat, musí sama vyskúšať, či sa jej tam vojde všetko a to ona musí rada veľa zbytočností.

paulinam99
31. júl 2022

@liliana363 Za +/- 25€ nemáš šancu kúpiť vystužený batoh. 😉 To sú klasické Daypacky = sáčok so zipsovým uzáverom a popruhy pre nosenie na chrbte. Kvalitné batohy sú v inej cenovej relácii.

luccija
31. júl 2022

@liliana363 ani spodok nie je vystuzeny?tiez hladam nieco do skoly mala iny Vans, ale to bol ruksak uplne tenky vyzeral na fotke ako taska, ale bolo mi do placu, ked prisiel tahal chrbat, spodok len latka...ale zase mal po bokoch miesto na flasu.
Prave dnes som jej tento ukazovala.Len ja by som privitala viac priehradok vo vnutri.

liliana363
autor
1. aug 2022

@luccija popozeram ho keď príde a potom napíšem.