Rúška v družine
Dievčatá, zaujíma ma váš názor. V škole sú rúška povinné, ja som za. Ale dieťa mi povedalo, že vychovávateľka ŠKD od nich vyžaduje, aby si rúška dali dolu a aj ona sama si ho dá dolu (pochopila som, že to je pravidelnejšia vec, nie jednorázová). Vraj to nemám nikomu hovoriť (tu neviem, či len dieťa nechce alebo im to povedala vychovávateľka, to by som teda nezvaľovala na ňu pre objektivitu) a že sa bojí neuposlúchnuť ju, tak si rúško dá dolu. Prosím o nezaujatý názor. Samozrejme, že o tom ešte pokecám s dieťaťom pre viac info, zatiaľ mi to povedalo narýchlo v aute cestou do školy, ale nemyslím, že sa dozviem oveľa viac ako viem. Ako by ste sa zachovali vy? Ako postupovať? Ďakujem za každý názor.
Už teraz mi je ľúto tej výchovavatelky. Príde možno o miesto. By ma zaujímalo, koľko rušok má dieťa k dispozícii. Môj je v škole +ŠKD 8 hodín a to vymení každý deň cca 5 rušok
To bolo celkovo na teba, ze ci to skola vyzaduje od vsetkych rodicov
Pochválila by som dieťa aj druzinarku. Deti nemajú čo nosiť ruska ak sa zdravé!!
Len tak zo zvedavosti: aká je to diéta a čo mu dala?
U nás v škole rúška na hodine nemajú ani v družine, dcéra je prváčka a neznáša to, zle sa jej dýcha a odmieta ho. Som proti tým nenormálnym opatreniam, v iných krainách, kde mám známych rúška deti nemajú a normálne fungujú, to len v našom banánistane sme pozadu ako vždy.

Tak si duste vlastne dieťa..... Preboha, skúste si večer sadnúť a zamyslieť sa co tie handry robia s vašimi deťmi, ale plesne budú mať na pľúcach, ktoré im tam zostanú navždy, toho sa nebavia..... Vy môžte byť len rada, že máte dieťa v takom zariadení v akom mate a nie, že teraz idete robiť vychovávateľke problémy len preto, že chráni zdravie detí, ktoré ma zverene.....