Škola dala spraviť psychologický posudok bez vedomia rodiča
caute,
uz zacinam byt dost nahnevana na praktiky ktore sa deju u mojho syna v skole,tak to zhrniem v skratke: prvy stupen bol skvely,moj syn(isiel do skoly o rok skor) vzdy patril k tym najlepsim ziakom a vsetko bolo bez problemu,mali sme skvelu ucitelku a david skolu miloval,jedine s cim sme bojovali bola jeho lajdackost,zabudanie pomocok a tak.celu dobu rozpraval o tom ako pojde na matematicky gympel.presiel na druhy stupen a cele zle 🙄 david do skoly prestal chodit z radostoou,vyslovene mi niekolko krat povedal ze sa tam nudi,zacal nosit poznamky ze nema pomocky a ze si nenosi ulohy,aj to sme eliminovali pretoze on nebol na domace ulohy zvyknuty kedze na prvom stupni ich maval iba minimalne.raz prisiel domov s tym ze bol u specialneho pedagoga a ten sa ho pytal dost sukromne otazky na to ako zijeme,ako si vychadza zo svojim otcom a mojim priatelom atd..veci ktore by nemal riesit bez mojho vedomia a bez toho ze je pri tom rozhovore pritomny este niekto,ok to som vyriesila a vyslovene som triednu ucitelku a aj toho specialneho pedagoga ziadala ze ked sa budu problemy znovu vyskytovat maju mi volat,mailovat...ze som otvorena riesit problemy.nic take sa nestalo,na rodicku v decembri som sa ale zase dozvedela ze moj syn ma urcite disgrafiu!a urcite aj poruchu sustredenia,nasledne mi bolo odporucene psychologicke centrum ktore uzko spolupracuje zo skolou,ja som si vybrala ine lebo som chcela pocut nazor niekoho nezainteresovaneho,vysledok:porucha pozornosti neni chripka a on ju nedostane len tak v 5 rocniku,vas syn je abslutne v poriadku len sa v skole nudi,ziadne dis sa nepotvrdili. a dnes mi prisiel david domov zo skoly s tym ze bola za nim nejaka pani a robila s nim vselijake testy,bola to psychologicka a robila s nim vlastne tie iste testy ktore sme uz absolvovali,podotykam ze sa to cele dialo bez mojho vedomia,naozaj neviem co si o tom vsetkom uz mam mysliet,je to podla vas normalne?
@arabeska ako to nakoniec dopadlo?

Druhak