icon

Škola v Petržalke

roxana280
12. jan 2016

V septembri mi nastupuje syn do skoly, neviem vyriesit dilemu, nakolko byvame mimo Bratislavy, vyhovuje mi Petrzalka skoly, je mi jedno ci sukromna alebo statna, mam priority, anglictina, necirkevna, nakolko nie sme veriaci, nesmie sa vyucovat comenium script, nakolko to nie je prijate ako norma na SK. Poradte mi dobru skolu, stale citam diskusie, nikam som sa nedostala, dakujem.

Strana
z2
leteku
18. jan 2016

Mne na Turniansku chofi dcera. Musim povedat, ze su tam ucitelia dobri a aj menej dobri. Dcera je spokojna a ja v podstate tiez. Uci sa dobre, nemusim jej vysvetlovat ucivo doma. Velky plus je plavanie raz do tyzdna. Akurat sa mi nepaci skolsky klub (druzina), dcerka nebola spokojna a kedze je uz stvrtacka tak sme ju zrusili a radsej ide domov , kde sa nauci, pripadne sa pohra.

natalka13
18. jan 2016

@sardinka335 skola kd ked pridu decka do skoly v triede lezi umyvadlo na zemi, chyba bateria, nieje vymalovane a su diery v stenach, dvere na skrini dzia na jednom pante, dvere obuchane, nefunkcna klucka, toalety ako v krcme.......ak si mozem vybrat vyberem inu skolu.
Konkretne v teto triede vsetko platili rodicia a brigadnicky davali doporiadku, vedenie im muselo slubit,ze deti v tej triede ostanu aspon 4 roky.

@roxana280 este si zisti do ktorej skoly ti dieta vezmu,v BA su skoly kde sa dostanu iba deti spadove.

eji
19. jan 2016

Moj syn chodi na Budatinsku, je 4ak, zatial som spokojna, znamkuje sa prisnejsie ako za nasej ery, kruzkov maju dost, ucitelky na 1.stupni velmi mile a chapave (a to ich vystriedal 3).
Tento rok som mala problem s druzinarkou, piskala na nich pistalkou, co moj logopedicky syn tazko znasal, tak som ho odtial zobrala.

lea20
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2