Školáci od septembra 2013
Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.
@titkovamiriam ja to tiež nejdem zháňať....máme aktovku, to má tú chlopňu skrz a hlavne......toľkú dôkladnosť aby si na to v škole natiahla ten nepremokavý fusak predpokladám že na základke ani nedosiahne...
k Tamarkinej taške sme pršiplášť na tašku fasli ako súčasť výbavy ale pri Filipkovi sme to nemali a žiadna ujma. či mal obyčko prišiplášť či malý dážnik knihy boli suché aj ked taška zvonka mokrá.
Kocky kupujete niekto znacky Sammies, Steb by Step, Scooly ? Je niekde dobry obchod na ich odskusanie? Lebo chcem cez net objednat ale neviem kde ich vyskusat. Dakujem 🙂
my sme namali a chcela by som ho viem, ze sa to da kupit aj zvlast, len neviem, kde... skusim v nmnv v ludoprinte
@miggi83 na www.topgal.sk sa dá kúpiť aj solo
My sme ho mali v Topgal taske a este po starsom synovi mame aj prsiplast,ktory bol tiez v topgalke 🙂 A nam uz skolka skoncila,takze prazdninujeme 😝
Ahojte, pridam sa aj ja, som taaak rada, ze som vás objavila.... aj my sa vytesujeme, ze ideme mat prvacku. Ale riesim obrovsku dilemu - skolska taska 🙂 Mala si vybrala batoh od fi. Karton PP, mate niekto nejake skusenosti? Mne osobne sa zda dost velka, preto zvazujem aj Herlitz alebo Stil. Poradte prosim, co mate doma?
@evaka ahoj,ja tu uz mam foto tasku čo nam doniesol Ježiško ale páči sa:
http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/176-ko...
@titkovamiriam som sa pobavila na tej foto, hlavne ze na proviant je miesto a knihy? chichi do igelitky a v ruke niest? hahaha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inak baby uvazujete, ze dieta bude chodit do skoly na desiatu alebo budete robit vy?
@miggi83 ta taska je v skutocnosti dost velka aj na desat knih 😀 ,desiatu ako som robila starsim tak aj marekovi budem robit,plus bude mat kartu na mlieko 🙂 ,u nas na skole tusim ponuka desiaty ani nieje.
ja tiež robím mojej staršej desiatu a aj mladšej budem ... nemám problém s vymyšlaním ... všetko zje čo nachystám ... a ak sa jej niečo nepáči, to je jej problém, môže byť rada že má čo jesť...
Zienka, jasne, ze budeme robit desiaty... obcas si ich povymienaju 😀 , inak ja si dodnes pamatam, ako sme s kamoskou jedli jablko napoly, alebo si nosili keksiky jedna pre druhu, no ako by sme im to nedopriali tiez. Aspon teda prvacikom, lebo ked budu starsi, urcite zacnu bojkotovat
@titkovamiriam ja mam z tych tasiek uz hlavu v smutku, malej je podla mna vsetko velike, no ked tak rozmyslam, mozno ma prekvapi a rychlo podrastie, ved baby sa zvyknu v skole vytiahnut, ze aj chlapcov prerastu. Ale ako prava baba bude chciet tasku menit, tak jej predsa kupim len nejaku mensiu na 2 roky a v 3. tr. kupime novu... ALE AKUUU???
@titkovamiriam Fiha, mne by sa teda tato od Mc Neil tiez pacila http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/176-ko...... este neviem, ako malej. Ako posobi ta taska, nie je taka robustna? Mala ma 19 kil a 120 cm, takze ja hladam z tych pomensich
Ahojte....viete mi poradiť...či kúpiť radšej batoh alebo aktovku EMIPO Traktor? Veľkosť aktovky je 17,5 L a batohu 15 L. Ja by som radšej brala batoh...len neviem či stačí objem 15 L...či to nie je maličké na všetky vecičky,kt. budú nosiť do školy...:0)
Poradíte?....vďaka
Nasla som toto, no nie je uzasna? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14538412&ta...... moja cica je zblaznena do maciiciek a psickov, tak ja s nou 😀 Ja to beriem tak, ze prvaci-druhaci toho naozaj vela nenostia a nerada, ale zacinam verit tomu, ze v 3.tr. budeme aj tak menit za novu.

@miggi83 nie ani som nad tym neuvazovala,ked bude pršat bude mat maly dazdnik 🙂