Školáci od septembra 2013
Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.
@hasleerka od virgovičovej 🙂 -klasika učili sa z neho starší a aj moja generacia 🙂
a aktivity-maju ten študijný preukaz na kruzky na skole je ich niekolko od športových,jazykových až po varenie 🙂 .V ivanke je velka umelecka skola,no tento rok nebudeme Mareka zatazovat stači nam jazdectvo a plavecký čo ma mimo školy 🙂
@kulinan tak to mate dobre, ja som dnes kupovala dalsie dve obycajne ceruzky(stabilo), my mame ulohy kazdy den(uz od druheho dna v skole) s pisanky a potom este matematika a so slabikara, okrem toho sme mali vymysliet rozpravku na 3, v skole tiez okrem cviceni v pisanke dostavaju papiere kde trenuju obluciky.... my sme davali 13 eur na casopis, obrus na stol, tiez sme este nemali rodicko tak uvidim co bude potom, mame moznost priamo v skole prihalsit dieta do ZUS(vytvarna, hudobna) a potom este kruzky(anglictina, legomania, mazoretky, kickbox, karate a este nejake sportove)vsetko je pocas druziny
@titkovamiriam to ten starý komunistický šlabikár je od virgovičovej????
baby,neviem ci ste uz riesili,kupujete detickam pod zadok na stolicku aj nejaky podsedak,teraz hlavne na zimu,ale aj celkovo,aby to nebolo take tvrde?lebo ja chcem,len neviem kde to kupim,vsade som nasla len take velke na klasicke stolicky..
no ja plánujem žeby som tiež podsedák kúpila .. síce staršia je už 6ty rok v škole a bola bez toho ...
my už týždem píšeme atramentovým perom môžeme gumovatelným alebo stabilo.
Naši už dopísali Moje prvé čiary, prvú časť. Som zvedavá, ako budú pokračovať 🙂
@elise my piseme len tlacene pismenka a nejake ciarky na slovencine - nasi pouzivaju uplne ine zosity a ucebnice ako tu spominate, tak sa neviem v tom zorientovat co sa tych zositov tyka😉
ak im to ide lepsie, tak super, ja som si len na tie klasicke atramentove spomenula co my sme mali a to bol u mna horor😉
mamicky prvacikov chcem sa spytat ktore z vas vlastne vase deticky citaju slabiky a pisu mama,Ema,z matematiky vacsie,mensie,rovna sa my ideme dost rychlo. 😒
@kajustek2007 > < = robime aj my
@kajustek2007 paaaaanky...to ziram..moja dcerka akurat spocitavaju obrazky a nakreslia gulicky kolko coho bolo naobrazku...a potom sa ucia pisat pismeno a a z anliny akurat tie zaklady..ale to uz brala v skolke
@manucao no my piseme vo velkom a citame dost skoro co viem oproti inym skolam

Ahojte baby, čítam a čítam.
Čo sa týka ceruziek,tak máme furt prvú sadu čo som dala do peračníka, zo zelenj ubúda najviac,ale su v pohode všetky a strúham mu každý den,ale nemína tak rýchlo,ked pozerám na vás,asi vela nerobia 😒
peniažky,zatial sme nemali rodičko,tak zatial sme nič neplaliti,ani zrpš,nič,uvidím čo časom.
z matematiky nosil ale teraz dlho nedoniesol úlohu a ked pozriem čo robili v škole,občas sa stane že nič,ulohy hlavne z písania nejaké 2-3riadky, prípadne teraz ľavú stranu z písanky /lipka/ také malé učka dokresliť všade. Ale fakt že namajú toho veľa,zataial
aktivity sa nekonajú,plavecký majú až v 4tom ročníku, a nič iné