icon

Školská jedáleň - múčnikový deň

erika54
9. mar 2022

Ahojte, prosím vás o skúsenosti-ked je na ZŠ ,,múčnikový deň" a sú nejaké koláče,môžu si deti zobrať to, čo nezjedia do sáčika domov?

benit
9. mar 2022

U nas hej. Do skd im vzdy zozbieraju na tanier a poobede zjedia. Vacsi si beru do ruky a padaju.

riskoh
9. mar 2022

Jedlo by sa z jedalne nemalo vynasat,ale teda zalezi od konkretnej jedalne a p.kucharok,ci veducej,u nas si mucniky mozu pobrat zo sebou.....

patka06
9. mar 2022

samozrejme dcéra má plastovú misku na desiatu a ak sa naje polievky druhé donesie domov, nielen koláč, minule doniesla mäso s ryžou, dukátové buchtičky a dnes šišky

miskajerry
9. mar 2022

áno, dávaju sacky

heleninamama
9. mar 2022

Oficiálne sa to vraj vynášať nemá, ale u nás dajú kuchárky deťom ešte aj papierové vrecká z múky, aby si to vzali domov. 😂

angelous1991
9. mar 2022

Áno u nás nosia tiež domov .

andrejka1974
9. mar 2022

U mňa dcéra nosí sladké dávajú to do desiatovéj nádobky

slavkadi
9. mar 2022

@erika54 u nás nedávajú, syn nikdy nedoniesol nič z obeda domov, a to je slabý jedák, tak určite veľakrát nezje.

adamadent
9. mar 2022

Áno, donesie domov plastovom boxe co ma na desiatu.

monkasponka
10. mar 2022

@erika54 ja som chcela ist vziat pečene buchty ked sme sa zabudli odhlasiť .. šiel syn k zubarke.A nedostali sme , že sa to nesmie z hygienickych dovodov, ak by ich zjedol neskor a pokazili by sa pri preprave, obvinenie by padlo na školu...
Raz sa natajnaša podarilo 😀, je to škoda.

poopsie
10. mar 2022

Naše deti si mohli brať, vo veľkom sa vtedy sáčky trhajú 😅.. To je taka blbosť, že sa nemá vynášať.. Tak nech zákažu aj mliečny aj ovocný projekt.. O to sa už nikto nebojí....

ivanaks
10. mar 2022

Môj syn sladké obedy neznáša, vtedy býva hladný (v tom je po mne). Manžel si však príde na svoje, učiteľka im buchty balí do škatuliek od desiaty, prípadne od kuchárky "vyfasujú" vrecko od cukru, múky a pod. a donesie to v tom.

sidicek
11. mar 2022

U nás im to zoberú do družiny, tam zjedia na olovrant

marci77
11. mar 2022

u nas mucny den je vacsinou pondelok
lekvarove buchty a pod. pripadne piatok ....a tie buchty si napr. mohli zobrat do mikrotenove vrecka, ak nestihli vsetky zjest (druzinarka to koordinovala, kto mal zaujem si zobrat)