Školská jedáleň - múčnikový deň
Ahojte, prosím vás o skúsenosti-ked je na ZŠ ,,múčnikový deň" a sú nejaké koláče,môžu si deti zobrať to, čo nezjedia do sáčika domov?
Jedlo by sa z jedalne nemalo vynasat,ale teda zalezi od konkretnej jedalne a p.kucharok,ci veducej,u nas si mucniky mozu pobrat zo sebou.....
samozrejme dcéra má plastovú misku na desiatu a ak sa naje polievky druhé donesie domov, nielen koláč, minule doniesla mäso s ryžou, dukátové buchtičky a dnes šišky
áno, dávaju sacky
Oficiálne sa to vraj vynášať nemá, ale u nás dajú kuchárky deťom ešte aj papierové vrecká z múky, aby si to vzali domov. 😂
Áno u nás nosia tiež domov .
U mňa dcéra nosí sladké dávajú to do desiatovéj nádobky
Áno, donesie domov plastovom boxe co ma na desiatu.
@erika54 ja som chcela ist vziat pečene buchty ked sme sa zabudli odhlasiť .. šiel syn k zubarke.A nedostali sme , že sa to nesmie z hygienickych dovodov, ak by ich zjedol neskor a pokazili by sa pri preprave, obvinenie by padlo na školu...
Raz sa natajnaša podarilo 😀, je to škoda.
Naše deti si mohli brať, vo veľkom sa vtedy sáčky trhajú 😅.. To je taka blbosť, že sa nemá vynášať.. Tak nech zákažu aj mliečny aj ovocný projekt.. O to sa už nikto nebojí....
Môj syn sladké obedy neznáša, vtedy býva hladný (v tom je po mne). Manžel si však príde na svoje, učiteľka im buchty balí do škatuliek od desiaty, prípadne od kuchárky "vyfasujú" vrecko od cukru, múky a pod. a donesie to v tom.
U nás im to zoberú do družiny, tam zjedia na olovrant
u nas mucny den je vacsinou pondelok
lekvarove buchty a pod. pripadne piatok ....a tie buchty si napr. mohli zobrat do mikrotenove vrecka, ak nestihli vsetky zjest (druzinarka to koordinovala, kto mal zaujem si zobrat)

U nas hej. Do skd im vzdy zozbieraju na tanier a poobede zjedia. Vacsi si beru do ruky a padaju.