icon

Školská taška pre chlapca

3. aug 2022

rozmýšľame nad školskou taškou pre dieťa, našli sme plno typov od tých najlacnejších až po cca za 150€, ide o chlapca on chce s motívom ale to odmietame

Strana
z2
vevesh
4. aug 2022

Topgal ma napriklad "minecraft" verziu- ta dost fici u chalanov a je neutralna na par rokov...

alienkami
4. aug 2022

Keď je človek prelietavý v záujmoch, tak aj neutrálna taška sa mu môže zunovať a bude si pýtať inú. Napr. Ja už nechcem modrú, ja chcem zelenú/hnedú/fialovú.... Doplň si. Ak je naozaj fanúšikom Spidermana alebo inej postavičky, tak ho to môže, ale aj nemusí omrzieť vôbec.
Veď som písala vyššie. Kúpte tašku s vymeniteľným obrázkom a obrázok vyrobte podľa potreby. Bude si môcť meniť hoci každý deň.

zanka777
4. aug 2022

Veď presne preto píšem zo srandy lebo mám kamarátky ktoré už tretiakom (niektore už druhákom😳kupujú novú tašku lebo táto už nie je ,"in"😂

dzatka
4. aug 2022

U nás si deti tašky vyberali sami,prišli sme do obchodu vybrali, vyskúšali ,aby nebola príliš veľká, ťažká.... Vydržali im celý prvý stupeň, bol na nich detský motív,ktorý si sami vybrali. Nechajme deťmi ešte deťmi, keď sa im tie detské postavičky páčia. Predstav si, keby si bola na jeho mieste ty, a rodičia ti kúpia čo sa páči im.

luxus10
4. aug 2022

moj si vybral sam, stil-skoda vision s- mal ju cely 1.stupen, najradsej by si ju bol bral aj dalej-ale bola uz mala....🙂

vydrzala, bez vad...

deti sa hraju aj na 1. stupni...to ze ma 6 r. neznamena koniec hram...

autorka urob ustupok, prevazna vacsina deti v 1.triede ma aktovku s motivom, ba aj cely 1.stupen...

kup mu tasku aku chce...to je to najmenej, co mozes prenho urobit...

autor
4. aug 2022

@luxus10 hrám ako takým nie ale už trz cvičíme nejaké cvičenia, myslím zošity atď v tom som nekompromisná. Až ma nadvihuje "zo stoličky" keď počúvam kamošky že oni cvičenia neeobia načo že sa naučí v škole 🤦😒

autor
4. aug 2022

@paulinam99 a presne toto nechcem

girlie_konik
4. aug 2022

wau, radost ta mat za mamu 🙈
Maly ma Topgal tasku, pojde do tretej triedy, novu neriesi, nic tej taske nie je a aj jemu je to uplne jedno, presne ako ti to uz niekto pisal, tie decka to riesi max prvy tyzden. Nic som mu nemusela zatrhat, normalne sme sa dohodli a vybral si tkau, z ktorej mal radost a stale je ok. Tak ale ked si z decka robis cvicenu opicu a nema narok si pipnut ani o vlastnej skolskej taske, tak to sa potom tazko robia nejake dohody, vidis sama ze si bezradna a nevies si to s nim odkomunikovat.
Mala bude predskolacka, v zivote nikdy som s nou ani so synom nerrbila ziadne cvicenia popredu, duplom nie cez prazdniny, a sikovni su az moc. Nech sa paci, moze ta pekne ponadvihovat zo stolicky 😂

zuzliq
4. aug 2022

Ja odporúčam ponúknuť dieťaťu na výber tašky konkrétnej značky (my máme super skúsenosti s Topgal) a jeho obľúbený motív doladiť na peračník a vrecko na telesnú. Ešte môžete vybrať aj dosky a kúpiť nálepky, nech si polepí obaly na zošity.
To by mohol prijať ako kompromis.

aamaria9
4. aug 2022

https://www.heureka.sk/exit/sunshop-sk/14661180...
My mame takuto...ergonomicka, lahka, sme spokojni...

autor
5. aug 2022

@girlie_konik lenže precvičovať treba. Aj v predškolskej triede trénujú písanie atď nevraviac že načo by boli zošity na to, aby precvičili

pupava36
18. sep 2022

Ja planujem synovy kupit tasku na kolieskach, predbezne si vybral nikidom roler s futbalovou loptou, dcera ma tiez tasku na kolieskach a velmi si ju chvali, jej casom rozmyslam tiez ze kupim nikidom roler uvidim dokial jej bude existovat ta ktoru ma aktualne.

pupava36
18. sep 2022

Dcera dostala dve podmienky pri vybere skolskej tasky prva bola ze ziadna tmavo ruzova farba, ( neznasam tmavo ruzovu a tmavo fialovu farbu to su pre mna otrasne farby )tmavo fialova a ziadna taska ktora sa nosi iba na chrbte a syn ma rovnaku podmienku. On si nastastie predbezne vybral hned tasku na kolieskach cierna s futbalkou, takze som rada...vybrala si bledo ruzovu s jednorozcom ktora sa aj mne paci a najma teda hlavne jej a je na kolieskach. A je stastna ona aj ja.

paulinam99
19. sep 2022

@pupava36 Prečo zase JA,JA,JA ?
Mamičky, deti sú osobnosti a majú možno aj iné preferencie na farbu ako Vy.
Prečo ich "manipulujete" a "ovplyvňujete" príkazmi a zákazmi čo do farieb ?
Nerozumiem Vám.

pupava36
19. sep 2022

@paulinam99 ano a potom ked moja dcera videla v obchode tmavo ruzovu tasku tak sama uznala ze je otrasna a povedala ze sa jej viacej paci ta ktoru si vybrala a ktoru si nosi do skoly kazdy den. Niektore veci su take kde jej vyslovene poviem ze to a to sa mi nepaci nosit to nebudes a ona to respektuje. Ja mam tmavo ruzove tasky svoj nazor a nezniesla by som keby moja dcera nosila takuto farbu na taske.

ninah1486
25. máj 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

nerozumiem preco nechces kupit skolsku tasku s motivom, nase deti maju skolske tasky z BAAGL a tam maju krasne motivy

Strana
z2