Školská taška pre prváka za dobrú cenu
Prosím Vás, kde by som kúpila tašku pre prváka v normálnej cene. Tak cca 30€. Ide o to, že mame školu cez cestu. Fakt je to na pár krokov. Nechcem kupovať tašku cez 50€ a vyššie Zdá sa mi to veľa, aby prešiel kúsok, v škole ju odloží a domov zase kúsok. Máte niekto obyčajný batoh s ktorým ste spokojné a nestal veľa? Ďakujem.
@oli18 ano.. chcem ľahkú, majú zvyčajne okolo kilá...dnes skúšal oxybag cca 600g, ale ťa aktovka je podľa mňa malička...
Ak mu chces znicit chrbticu uz v tak utlom veku,staci ti aj nejaka taska alebo batoh,ako pises z Tesca ci podobnych obchodov.
Preboha,myslis vazne to co pises? Aj moje deti maju skolu len cez cestu ale urcite by som kvoli tomuto na ich zdravi nesetrila. Tak sa prosim zamysli a kup nieco kvalitne.
A hlavne aktovku a nie batoh,nech ma vystuzeny chrbat
Môj mal z pepca, úplne normalnu ľahkú vystuženú aktovku
@dibarbora vieš čo je najvtipnejšie?že ja keď som x krát chodila pred školu s deťmi vždy som videla rodičou a na chrbte mali školskú tašku a dieťa za ruku cupká do školy...vo väčšine prípadou prvý ročník nosí tašku rodič a nie dieťa z môjho pohladu🤣poviem príklad..ideme do auta ,tašku dám do kufra vystúpime z auta tašku vezmem prejdeme 500metrou do školy ku skrinkám ,tašku držím stále ja kým sa dieťa prezlečie a prezuje(bavíme sa o prvákovi)keď je prezuté dieťa a prezlečené len mu ju podám a prenesie si tašku opäť pár m ku lavici.Takže ja to až tak zle nevidím s tými ,,zničenými chrbticami,,
ps -nie nešetrím na svojich deťoch kupujem len topgal
Ďakujem dievčatá za pochopenie. Vedela som, že sa nájdu také, ktoré by ma ukamenovali. Samozrejme by som nekúpil malému tašku úplne od veci. Myslela som zlaty stred. Zároveň si nemyslím že vysoká cena=skvelý kvalita. Čiže napr belmil alebo topgal alebo tak je oproti backmann tiež úplne nič? Boli sme skúšať veľa tašiek, nakoniec sme nasli. V predajni stala 70 v e-shope sme ju mali za 49. A takto som potrebovala poradiť. A naozaj nebudem mu kupovať tašku za 100 kvôli 10 minútam na chrbte. Určite mu to nezničí chrbat. A súhlasím s
@jvasenka, že sú ľudia, ktorí nemôžu kúpiť dráhu tašku. A aj keby odkladali na ňu tak ju nekúpi. Ak majú 100€ možno na niekoľko týždňov, tak isto nekúpia za to tašku...
@dibarbora taki ludia asi 100€ na tasku nedaju ked musia setrit cely rok...navyse su aj mamicky kt si nemozu ani setrit resp setrili by aj na 30-50€ tasku..100€ je proste neprimerana suma a navyse si myslim ze sa skor plati za znacku ako za kvalitu kedze urcite su lacnejsie alternativy- to iste co taska za 100€ akurat nie taka znama znacka a lacnejsia (to plati aj pri inych veciach)...proste vysoka cena sa nie vzdy rovna vysoka kvalita
my ich kupujeme cez baagl, väcsinou nechame za jednu tasku okolo 80 €, ale to mas teraz beznu cenu ked chce kvalitnu tasku
zistila som ze je to bezna cena :D ale ked niekde vidim aktovku za pomaly dve stovky chytam sa za hlavu

Hlavne kup lahku. Ked som potazkala vnukovi tretiakovi tasku, bola som velmi prekvapena, aka bola tazka aj prazdna.