Školy od 3.3.2021
1. mar 2021
Prosím vás máte už nejaké informácie potvrdené zo školy prípadne ako ste pochopili že od stredy môžu do školy len deti ktorých rodičia pracujú? My máme zatiaľ prázdniny, škola sa nevyjadrila a mne dvíha tlak čo si zasa vymysleli... Som na materskej takže moje dieťa nemá nárok na normálne vyučovanie?! 15 deti z triedy môže chodiť a dvaja budú sedieť doma, ani online sa zrejme učiť nebudú lebo učiteľ bude v škole a nie online tým pádom ostanú tieto deti len tak napospas zas na pár mesiacov? Mňa to tak vytáča a nie je sa ani kde sťažovať alebo to riešiť 🤦🏻♀️
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@aspinka ...absolútny súhlas ... Mám doma tretiaka a myslím, že sme jediní z triedy, kto ho nedal do školy. Na jednej strane máme šťastie, pretože ja plne pracujem z domu, manžel je doma, keďže vlastní obchod, ktorý teraz nemôže mať otvorený. Na druhej strane sa naozaj bojíme o zdravie a asi to berieme vážne na rozdiel od väčšiny zdravých rodičov - žije s nami aj 78 ročný svokor, my sme už starší rodičia a obaja máme rizikové diagnózy. Skôr ma ale prekvapil postoj učiteliek, ktoré mali pocit, že robím niečo zlé, keď sme im oznámili, že zostane doma - prvá ich reakcia bola, že vôbec nemôže, že ho môžeme ospravedlniť max. na 5 dní - až keď som im poslala link na stránku ministerstva školstva Návrat do školy ... - tak uznali, že áno môže byť doma - a potom zase, že úlohy si mám získavať od spolužiakov!!! Až naozaj dlhý telefonát s pani riaditeľkou zabezpečil to, že triedna malému 2x do týždňa posiela úlohy na portál Bez kriedy - rozumiem, že online vyučovanie je teraz problém... takto nám úlohy vyhovujú a poctivo ich s malým robíme - áno, nie je to ako keby sedel v škole, áno doma je to chaos - ja mám veľmi náročnú prácu, manžel nebol zvyknutý na úlohu "na materskej" - malému sa musíme s úlohami veľmi venovať - áno, chýbajú mu deti - ale zdravie a život sú prvoradé ...