Skúsenosti so značkou Belmil a Topgal
Ahojte, máte niekto osobnú skúsenosť so značkou Belmil? Všade čítam že topgal, len normálne rozmýšľam či si tie deti v škole nájdu svoju tašku keď každý má topgal.
Zaujala ma aj táto značka, tiež ľahká, nevidím nejaký rozdiel medzi nimi.
Je tiež kvalitná aj po rokoch ako topgal? Ide o nižšie dieťa medzi 115-118 cm.
My sme mali obidve. Pri B. mal problém, že nevedel zapnúť tu pracku, išlo to o dosť ľahšie so zipsom. A mne sa viacej páčila T. Ale, je dôležité ísť ich aj skúsiť. Ak je utlejsie dieťa, bude zle sedieť na ramenách
topgal neviem, ale neterke som kupovala do prveho rocnika skolsku tasku z oxybag a je spokojna. 🙂
topgal je nezničiteľná taška... dcéra chcela inú už tak topgal išiel na charitu.
ešte pozri bagmaster - to je to isté....
My sme mali obidve. Pri B. mal problém, že nevedel zapnúť tu pracku, išlo to o dosť ľahšie so zipsom. A mne sa viacej páčila T. Ale, je dôležité ísť ich aj skúsiť. Ak je utlejsie dieťa, bude zle sedieť na ramenách
@hipuska ktorá bude zle sedieť? Včera sme skúšali Belmil, dneska ideme skúsiť Topgal.
@hipuska ktorá bude zle sedieť? Včera sme skúšali Belmil, dneska ideme skúsiť Topgal.
@anastazia93 myslela som to všeobecne. Neviem akej konštrukcie je dieťa. Že treba skúsiť ako sedí. Aby nepadala z pliec. Ale,.ak sa prvák vozí autom do školy aj zo školy tak je to jedno, pretože druhak už je širší v ramenách
@anastazia93 dcéra mala belmil a boli sme spokojní

@anastazia93 je ich toľko vzorov, že sa mi ešte nestalo, že by som nenašla synovi tašku. Aj keď ju máva hodenu v druzine medzi ďalšími 2 triedami. Zas si nemysli, že celá škola ma rovnakú tašku. A co sa týka Topgalu, je to kvalitná taška, viem si predstaviť ze tie tašky dieťa znosí viac rokov a kľudne sa bude dat posunúť ešte ďalej. Ale čo sa mne nepáči, že sa tam na výšku ledva ledva zmestia veľké dosky. Kým bol ešte na začiatku roka taky nemotorny ako prvak, tak mu tam ani neišli dať. Určite sa kvôli tomuto popozerám po ďalšej z inej značky alebo možno aspoň iný model.