icon

Som na nervy z prváčika

20. sep 2023

Všimla som u u syna prváčika 40 centov v taške, tak som pred chvilou pátrala, ci to našiel, ale mu ktosi dal alebo kde komu to vzal. Zobral spolužiačka s vajíčka od kinderka. Som Uplne na nervy, naštvaná, hanbím sa. Vyčistila som mu zaludok. Nie sme žiadny asocialy. Nic mu nechýba. Ako to mam rano napraviť? Strasne sa hanbím. Napadlo ma len položiť jej to na lavicu alebo mam to dat učiteľke alebo co? Ach boze

Strana
z2
aaaa1111
20. sep 2023

pockajte ju so synom pred skolou a syn nech sa jej ospravedlni a vrati

zeldia
20. sep 2023

Zober syna a drobné a pekne si na spolužiačku počkajte a syn nech drobne pred tvojimi očami vráti a ospravedlní sa.

marca12
20. sep 2023

Presne ako pisu vyssie. Pockat na spokuziacku,nech jej to vrati a ospravedlni sa. Ty zanho nic nerob,on musi pochopit nasledky svojho konania. A nevysiluj,to sa stava,ze si deti takto vezmu. Je to pre nas dospelych ponizujuce,ale deti sa este len ucia a maju narok na taketo preslapy

deti95060810
20. sep 2023

ja by som zobrala aj malé odškodné pre slečnu a.... pekne sa jej ospravedlniť.

autor
20. sep 2023

@deti95060810 dobry napad Dakujem isto zoberieme

autor
20. sep 2023

@marca12 Dakujem za povzbudenie ♥️

marhulka13
20. sep 2023

Môj syn keď bol prváčik, tak zbieral pred kostolom konáriky zo stromov a na každý písal fixkou Božia palica. Predával ich v škole spolužiakom aby boli pod bozou ochranou. Ja som o tom nevedela, až keď sa mi sam priznal koľko už má eur. Samozrejme, že sme to riešili a musel ich vrátiť. Doteraz neviem ci všetkým. Teraz je siedmak a našťastie už žiadnu hlúposť odvtedy neurobil, ale teda je to riadny huncut

autor
20. sep 2023

@marhulka13 😀😀 to je dobre. To by bars ake dieta nenapadlo 😀 no hlavne, ze sa s tym seklo včas. Ja sa veľmi hanbím ist rano do školy, ale co uz. Bojim sa, aby syna neoznačili za kradoša a bude sa to s nim tiahnuť

marianini17
Odpoveď bola odstránená
viestta
20. sep 2023

@marianini17 nejde o 40 centov, ale o to aby sa naucil, ze toto sa nerobi

dzulli1980
20. sep 2023

Moja dcéra, prváčka, raz doniesla obrúčku, že jej spolužiačka dala ... ja to nejako neprežívam, sú to deti, zašla som s dcérou za mamou tej spolužiačky, slušne som jej prsteň vrátila, ospravedlnila sa, s dcérou som sa bez nejakých emócií porozprávala - podľa mňa to tie deti ešte nechápu, že to ukradol, proste si to zobral ... hlavne zostaň v pohode, ešte zažiješ kadečo 🙂

marhulka13
20. sep 2023

Mne tiež nebolo všetko jedno, bolo mi to trápne, ale tak my sme na malej dedinke a poznáme sa tu. Syn je extrémny flegmatik a keby ho označili aj neviem ako, on to ma na háku. Preto je veľmi obľúbený pre svoju povahu. Len mne tým dáva zabrať.

marianini17
Odpoveď bola odstránená
marianini17
Odpoveď bola odstránená
autor
20. sep 2023

@marianini17 uvažujem nad tym ako to urobit. Priznám sa nakricala som nanho a dost sa hanbil a bolo mu uz do placu. Ach. Zas ked to len položí a mala si to nájde ci sa nebude vypytovať a rozvijat to kto jej to vrátil a on nebude vedieť reagovať

zuz987123
20. sep 2023

@marhulka13 toto je topka 😀😀😀😀😀 má podnikateľského ducha

beata_k
20. sep 2023

Si to trochu neprehnala? Navrieskat na prvacika? Kradnut sa nema, ale ma sa normalne vysvetlit.

loliki
20. sep 2023

Ty sa ukľudni. Čo to tak prežívaš? Chudák malý, má z teba väčšiu traumu, než spolužiačka, že nemá 40 centov.

autor
20. sep 2023

@loliki
@beata_k viem ze som reagovala neprimerane, ale fakt ma to vzalo. Ze by ho mohli považovať za kradosa a napríklad nebavit sa s nim …

loliki
20. sep 2023

Dramatizuješ neskutočne. Ona si to možno ani nevšimla. Komu chýba 40 centov?

beata_k
20. sep 2023

Ani vo sne by mi nenapadlo maleho prvacika obvinit z lupeze storocia. Su to male naivne deticky. Robis z toho vacsiu kovbojku nez to je.

eliska13
20. sep 2023

@loliki keby išlo o 5 eur?

marianini17
Odpoveď bola odstránená
autor
20. sep 2023

@marianini17 Dakujem urobime to tak

akiana
20. sep 2023

@marhulka13 Božia palica 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

basulaak
20. sep 2023

@marhulka13 strasne by mi mykalo kutikmi keby mi to oznamovala ucitelka. Velky problem by som mala si udrzat poker face. 🤣🤣 akokolvek je to nemoralne a nespravne, klobuk dole mlademu muzovi. 😅👌 je to rozkosne a vtipne zaroven haha. Budete mat na co spominat, lol

loliki
20. sep 2023

@eliska13 Za 40 centov navrieskať. Tak za 5 € ho rovno obesí, nie? Peniaze sa jednoducho vrátia bez zbytočných emócií. Ešte sa spýtaj, čo keď to bude 10 €.

lia2022
20. sep 2023

Aj ja sa prikláňam skôr k tomu názoru spraviť to tak , že jej to NECHTIAC zobral a nech jej to vráti naspäť. Žiadne ceremónie okolo toho 🙄. Doma vysvetliť že sa to nerobí a on to chudák určite pochopí. Aspoň bude mať ponaučenie do budúcna 🤣 .

pralinka25
20. sep 2023

@marhulka13 boze toto je dobre. to dieta sa vo svete nestrati. (ale ano chapem ze to treba riesit vychovne ale medzi nami mamami je to borec)

svokrinjazykmonika
20. sep 2023

Bože žena 🤦 chúďa dieťa... Také teátro kôli 40 centrom. Neberieš nejaké prášky? Asi by si mala...

Strana
z2