Som na nervy z prváčika
Všimla som u u syna prváčika 40 centov v taške, tak som pred chvilou pátrala, ci to našiel, ale mu ktosi dal alebo kde komu to vzal. Zobral spolužiačka s vajíčka od kinderka. Som Uplne na nervy, naštvaná, hanbím sa. Vyčistila som mu zaludok. Nie sme žiadny asocialy. Nic mu nechýba. Ako to mam rano napraviť? Strasne sa hanbím. Napadlo ma len položiť jej to na lavicu alebo mam to dat učiteľke alebo co? Ach boze
@marhulka13 Ja viem, že ťa to muselo vtedy naštvať, ale, prepáč, ja som sa tak zasmiala, keď som to čítala, že až slza mi vyšla 🙈😅
@marhulka13 ale ved aky biznismen 😂 velmi rychlo pochopil, ze najlepsie sa zaraba na ludskej hluposti…
@marhulka13 nazvat to Bozia palica, normalne ma chlapec fantaziu. 🙂
Hlavne, ze vtedy hned pochopil, ked ste ho stopli, ze na naivite druhych sa sice da aj zarobit (nielen pobavit), ale zneuzivat sa to cielene nesmie.
@marhulka13 moje nervy, tak toto je aká sranda 🤣 syn je riadne číslo a teda vynaliezavý 😊
Tak sme to vyriešili tak, ze v triede pri jej ľavici sme jej vrátili drobne a uz tam mala vysypané same 20 centovky v hodnote cca 5 euro, tak jej to syn vrátil a omluvil sa a a dievčatko povedalo, ze jej to nevadilo, ze chybaju , ze ich ma vela. 😀 tak som preháňala ale nevidela som tu situáciu a predstavovala som si ako ho ktosi videl a urobí z neho kradosa
Nooo tak vidíš, nakoniec to nebolo také zlé. Možno mu aj povedala, aby si vzal, tak si vzal. Ale je dobré, aby vedel, že také veci sa nerobia a veď ak by chcel, tak mu nejaké tie korunky dáš
@petrad15 Ano, to som povedala, ze ked cosi potrebuje, nech povie. Alebo mu dam do tašky nejake drobne. Verim, ze to pochopil. ♥️
Myslim, ze maly bol uz vytrestany dost tvojim krikom, netreba mu este pridavat. Podla mna staci, ked jej to anonymne polozi na stol. Ale vysvetli mu, ze ked sa to zopakuje, tak uz to nebude vracat anonymne.
Dodatocne citam, ze ste to vyriesili uz 🙂
@marhulka13 tak tomu sa hovorí podnikateľský duch 😂.
@marhulka13 a pritom kde uz ten mama s "bozou palicou" mohol byt 😀. Ten uz mohol mat viac penazi ako pani, co slubuje zenam "cesty kralovnej" 😀 to je teda ako vravis huncut poriadny. Kolko ich vtedy predal? To bude raz pan podnikatel. Nielen ze chytil ducha doby v tejto krajine, ale nazvom ani marketingu neostal nic dlzny! Pusu mu daj:-*
@atinkaa vrátil vtedy asi 10 eur, no ci všetko to doteraz neviem. On už vtedy chodil sám autobusom zo školy domov, tak ci ich aj neminul, neviem. Už až takéto blbosti nerobí, ale stále je to veľmi svojska povaha a dáva mi zabrať
Ježiš , je to dieťa .. môj ako prvák ukradol spolužiakovi pokémon kartu. Tiež nie sme sociálne prípady som mu povedala že ak si niečo prosí má mi povedať .. normálne ju vrátil. Deti skúšajú

@basulaak to ano, jemu ani nešlo tak o tie peniaze, hneď sľúbil riaditeľovi ze ich vráti, jemu sa páčilo, koľko detí mu uverilo aj z vyšších ročníkov. Paradoxne je ešte jediný z triedy, ktorý ani na náboženstvo nechodí.