icon

Ste spokojní s taškou Topgal?

zlatovlaska123
8. jan 2013

Pýtam sa, lebo čoskoro budeme mať prváčika, teda nás čaká kúpa tašky. Topgal chvália, no mne sa zdajú tie tašky pre prvákov strašne veľké. Niekedy keď pozerám, taška väčšia ako dieťa 🙂 Alebo poraďte inú...

luciaalex
7. sep 2016

@metlonka ja som ju teda prala uz 4 krat a nie je jej nic, len na 40 °C (to mojej pracke trva cca 40 minut). Zo synovej tasky sa ta vystuha da vybrat, su tam suche zipsy (priznam sa ze tento krat som ju vybrat zabudla , oprala aj s tym a nic sa nestalo ). Pokial ide o nalepku, podla mna jedno rychle opratie by som ja riskla ved aj na trickach teraz byvaju take pevne akoby nalepky /nazehlovacky.cauko

metlonka
7. sep 2016

@luciaalex diik🙂 tak to risknem🙂

tobinka2
7. sep 2016

Aj my máme topgaly, starší má už 5. rok a mladší 2. Ja periem ručne, výstuž vyberám. Motívy máme neutrálne a stále sú ako nové. Hoc stála 50 €, tak na rok je to 10€ 🙂

katka253111
26. sep 2016

@kornelia ahoj ako si bola spokojna s tou 1komorovou Topgal? Dala sa? A dokedy vas vydrzala? Vyzera krasne...

erickatt
26. sep 2016

@katka253111 syn ju mal 5 rokov a ďalšie 2 roky dieťa čo sme ju darovali. Teraz na topgal 6 ty rok a drží paradne

vejapa76
26. sep 2016

Tak ja som asi prvá ktorá je nespokojná. 100 ľudí 100 chutí... Mne na topgal vadilo to, že napriek tomu, že je rozmerovo veľká, zmestilo sa do nej v porovnaní s obyčajným ruksakom málo. A tak som úplne novú topgal darovala a kúpila ruksak s vystuženym chrbatom aj poruhmi, reflexnymi prvkami, sieťkami na fľaše, obrázkom rozprávky ktorá "frčala" ...ale úplne obyčajným. Vošlo sa do neho ďaleko viac.

vejapa76
26. sep 2016

Tak beriem späť....pozerám, že teraz sú tie tašky úplne iné...my sme mali takýto typ

nelinka626
26. sep 2016

Áno veľká spokojnosť.

martaniana
26. sep 2016

Mne topgalky odporučila sestra ktorá má tri deti a všetky ich nosili, či na základnú alebo na strednú, najstarší nosí topgal ruksak aj na vysokú,vydržali dlho raz za rok preprala a bolo, ,môj syn začal chodiť do prvej, tiež sme kúpili, zatiaľ tiež veľká spokojnosť, sedí ako uliata, syn je spokojný, všetko má na svojom mieste a okrem toho nevtieravé komerčné motívy..ale sto ľudí sto chutí..

katka253111
26. sep 2016

@erickatt a to tu jednokomorovu co si davala link? Jedna je tu v bazariku a chcem ako darcek ju kupit 🙂

misulienka
26. sep 2016

kupili sme dcere a ma ju uz stvrty rok a a stale uplne ako nova.hoci stala viac penazi ale stalo to zato investovat.

mimanr
26. sep 2016

ano, zatial velmi

rakywanda
26. sep 2016

tiež som s touto značkou spokojná, má kvalitné zipsy, periem ju bežne v pračke

erickatt
26. sep 2016

@katka253111 ja som davala link? My sme vzdy mali viac priehradok

katka253111
26. sep 2016

@erickatt aha prepac to kornelia... 🙂 mrzi ma to ☺

erickatt
26. sep 2016

@katka253111 nevadiiiii

kasiopeja01
30. jan 2017

Baby, prosim vas a ake vdl

kasiopeja01
30. jan 2017

Baby prosim vas a ake velke mate tie tasky? Dcera ide teraz do prvej a skusali sme v obchode taku od 1. do 3. triedy rozmerovo 37×28×19, ale jej sa velmi paci ta druha konikova,ktoru nemali a ta je pisana od 2. do 5. triedy ta ma 41×23×30. Dcera je vyssia ale neviem,ci jej to nebude velke.

andrejka2424
2. feb 2017

My rozmýšľame nad tohtoročnými novinkami. Synovi sa každú chvíľu páči iná, tak ešte počkáme zopár týždňov, kým objednáme.

lulinkas
14. mar 2017

S taškami Topgal sme maximálne spokojní, inú by sme ani nekúpili.Kúpili sme dcére do 1.triedy a po 5 rokoch ju nosí mladšia dcéra.Kvalita je skutočne špičková.

sisi0211
10. máj 2017

Chcela by som sa spytat, ci nema nahodou niektora uz tuto Topgal skolsku tasku / batoh. Su tam take vyberatelne rybky, ktore sa daju podla nalady menit. Na fotke to vyzera super, a dcera ju velmi chce, len neviem ako presne tie vyberatelne diely sedia, ci to nebude vidno, ze tam nieco nesedi presne.
Dievcensky model je takyto
http://www.topgal.sk/skolske-tasky-pre-prvakov/...
Chlapcensky je tento
http://www.topgal.sk/skolske-tasky-pre-prvakov/...
Potrebovala by som fotku "na zivo". V predajni som tuto tasku nenasla.

sisi0211
10. máj 2017

fotky skolskych batohov...

lulinkas
10. máj 2017

dCéRKA Má Tú HORNú s vymenitelnymi morskymi zvieratkami a kazdy den si ich vymiena a zrebuje ked sa pripravuje do skoly.
Odporucam a nikde nic nevytrca ani neodstava, takze my sme velmi spokojni.

sisi0211
10. máj 2017

@lulinkas Dakujem za odpoved. Prosim Ta, mohla by si to ofotit telefonom? Zpredu zblizka tu cast kde sa vymiena?
A realnu farbu tej modrej tyrkysovej tiez?

sisi0211
10. máj 2017

@lulinkas Este by ma zaujimalo, ci sa da vybrat vystuz a ci ste uz tasku prali.....

katka253111
12. máj 2017

@sisi0211 a tu v bazariku si nenasla? Sa mi zda, ze som tam raz taku videla

sisi0211
12. máj 2017

@katka253111 nie. Nenasla som tuto.

lulinkas
15. máj 2017

@sisi0211 neprala som ju este a ani vystuz som neskusala a prepacte, ale na fotenie skutocne nemam cas.vyzera to vsak rovnako ako na fotkach na stranke Topgalu.

andrejka2424
15. máj 2017

@sisi0211 už viacerí písali, že prali , niektorí písali aj 2-3 x, že oprali a že je stále ako nová. Výstuž je vyberateľná. Tú spodnú chlapčenskú mali u nás v obuve. je pekná, ja som objednala normálne cez net, nevidím nejaký rozdiel naživo, je to kvalita a to množstvo spokojných ľudí hovorí za všetko.

andrejka2424
15. máj 2017

@sisi0211 pranie budem riešiť tak na 30 st. nejaký kratší- napr. hodinový program s nižšími otáčkami pri odstreďovaní...pre istotu.