icon

Štrajk učiteľov - postrehy, názory

horana
25. jan 2016

Kedze su tu uz dve temy o Strajku, ale obe su Otazky, kde je mozne pridat len jednu odpoved, rozhodla som sa zalozit Diskusiu, aby tie, co chcu, mohli pripadne napisat aj viac ohladne tejto polemiky.
Takze, kto chcete prispiet viac nez jednym prispevkom a diskutovat, sem sa.

romanovic
30. jan 2016

@juhseverzapad Co bodaj by? Bodaj by mali Smeracke k***vy 40%? V tom pripade sme na opacnych koncoch nazoroveho spektra.

juhseverzapad
30. jan 2016

@romanovic A čo? To sa akože musíme zhodnúť? Ja volím Fica a netajím sa tým. Radšej jeho ako tých šašov v opozícií!!!

equuleus
30. jan 2016

@juhseverzapad Smer mozu volit len negramotni alebo z jeho vladnutia profitujuci, ktorych je aj na konovi pozehnane. 😉
Statnym skolam tabulu a kriedu, sukromnym televizne studio. Tomu sa hovori socialna politika. 😀
"Súkromnú školu Danubius uprednostnil Draxler pred viacerými štátnymi školami alebo vedeckými inštitúciami. O peniaze sa uchádzala napríklad aj Univerzitná nemocnica v Martine, ktorá ich plánovala investovať do onkologického výskumu.
Nedostala ich ani Technická univerzita vo Zvolene, Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici a viaceré ústavy SAV.
Naopak, okrem Vysokej školy Danubius získala podporu vo výške takmer 1,3 milióna eur Stredoeurópska vysoká škola v Skalici podnikateľa Ivana Kmotríka, ktorý je tiež blízky Smeru."
http://www.mojevideo.sk/video/25de5/fico_chrani...

romanovic
30. jan 2016

@equuleus skoda mlatit slamu, na Smerakovi moze pan vlastnou hlavou preceda aj drevo rubat, uliat miliony na IT tendroch, CT-ckach a aj tak mu da hlas...

celasapremenim
30. jan 2016

@romanovic my sme mali tiez takyto bohovsky start, zmena v tretom rocniku, prestupom, sto bodov nova skola, pristup ucitelov, odporucam dat dieta prec a inak toto tu napis

jajka257
31. jan 2016

@celasapremenim ale no, aj dobre sme niektore 🙂 nie sme iba svine. Vcera bol u mna jeden chlapec, tiez chodi ku mne ux 5 rokov sukromne a s jeho mamou sme kamaratky, obe ucitelky a si predstav, musela ho prelozit, pretoze potvory zakomplexovane ho tak zdeptali ze az, na gymnaziu to bolo. Treba zmenu, treba mladych, ale za ten plat najdes tazko.....

celasapremenim
31. jan 2016

@jajka257 ma nestras, ze ze na gymnaziu, chudak chalan
inak, mna najviac zo vsetkeho mrzi, ze som to vtedy nemala silu riesit cez skolsku inspekciu, tri mesiace som nespala, este stale myslim na to s takym hnevom nevysporiadanym, ze ta komoda asi zdrava odvtedy isto nie je....dufam, ze sa to inemu chlapcekovi tam nedeje, ak zistim, ze ano, tak budem riesit tu skolu aj po rokoch

jajka, ja velmi dobre viem, ze vacsina ucitelov a uciteliek su dobre, uz len preto, ze za cely zivot som stretla zatial len tuto pi taku, mam dve deti na zs, ja som si presla az po vysku a skutocne vsetko super ucky a teraz na skolach, detom bude smutno, ked pojdu na ine skoly, lebo aj na druhom stupni sa same super pozbierali aj na jednej aj na druhej skole

celasapremenim
31. jan 2016

...a nemysli si, aj sekery su niektore, ale tak spravne sekery :D tak ako treba aby im deti po hlavach neskakali, vedia to s nimi krasne rozdiskutovat

betina13
31. jan 2016

@romanovic to fakt?je drzost si pytat este aj od rodicov peniaze zato,ze strajkujem...

nelinka2009
31. jan 2016
moni244
31. jan 2016

@nelinka2009 ty sa musíš fakt nudiť 😀

jajka257
31. jan 2016

@equuleus uz sa tesim na tu zavratnu rychlost 🙂 🙂 🙂!teraz cakam 10 minut ns nscitanie stranky, potom rano pustim a poobede precitam 🙂 🙂 🙂!

juhseverzapad
31. jan 2016

@equuleus Ja netvrdím,že sa nekradne.Kradne sa a aj bude sa. Ten kto napísal ten blok je majiteľom telekomunikačnej siete, nech ide do diskusie aby sme si mohli vypočuť aj druhú stranu. bohužiaľ, zatiaľ je to : jedna pani povedala

romanovic
31. jan 2016

@juhseverzapad ale za Smeru sa kradne uplne sproste, mnohonasobne viac a na najvyssich miestach.

celasapremenim
31. jan 2016

@romanovic za sdku sa kradlo rovnako sprosto a na rovnako vysokych miestach

carolek
31. jan 2016

@juhseverzapad Vidím, že medzi negramotných nepatríš, takže ostáva druhý dôvod. 😉

loginexistuje
31. jan 2016

samozrejme ze sa kradlo rovnako ci to je cervena ci modra vlada... ale najhorsi bol zlepenec vtedy sa nevedeli dohodnut na pomeroch pri kradnuti a vsetko sa zastavilo .... to bola katastrofa nebolo roboty platy v IT sli dolu...

preto aj ti co sa prezentuju ako pravicovi su radi ze je vlada cervena .... dohodnut sa da vzdy nejako na biznise...

v realite aj tak neni koho volit ... tak sa voli to co je uz zname predvidatelne a preverene

juhseverzapad
31. jan 2016

@carolek Ďakujem a aký druhý dôvod?

vroni
31. jan 2016

@loginexistuje, jaj, takze ono je vlastne fasa, ze nam vladne mafia, oni sa uz medzi sebou dohodnu. Radsej si zvolime 100 zlodejov a oni sa uz dohodnu ako by sme mali zistit, ze 10 zo sto zvolenych sz zlodeji. Tot ukazka neuprosnej logiky 🙄 🙄 🙄
A cervenu vladu (v akejkolvek krajine) povazujem za tragediu, kym budem mat moznost volit, tak nedam luze svoj hlas. Radim sa k tym, ktori by privitali zavedenie volebnej povinnosti, mozno by sa ukazalo, ze predsa len nepatri 40% tejto krajiny na uzatvorene oddelenia ustavov rozneho druhu.

cecil36
31. jan 2016

@nelinka2009 ty si tak mudra a duchaplna...ja ta zerem jak svieckovu 😉

cecil36
31. jan 2016

@vroni alebo by sme zistili, ze je to este horsie 😝

vroni
31. jan 2016

@cecil36, aj to by sa mohlo stat. Je horsie iste zlo alebo len jeho mozna hrozba?

loginexistuje
31. jan 2016

@vroni nie je to prezita realita 2010-2012 ziadna hrozba realne skusenosti

jajka257
31. jan 2016

@vroni s tou povinnostou volit by som uvitala aj ja. Do kelu, vsetci su kuchynski hrdinovia a potom, ked maju moznost nieco zmenit, tak sa na to vykaslu. Aj volby do miestnych zastupitelstiev, keby prisli vsetci, bolo by zaujimsve sledovat vysledky. Takto je to vzdy o tom, ze rozhoduje mensina.....

cecil36
31. jan 2016

@loginexistuje ak volit tak urcite nie to co je predvidatelne, lebo nic nie je predvidatelne.
@vroni iste zlo, ktore tu je moze byt este väcsou moznou hrozbou. Takze ja volim to, s cim sa dokazem stotoznit 😉 Cervena farba je vraj dobra v kuchyni, vraj ludia pri nej viac "zeru" (ak je teda co 😀). Cervenu moc nemusim, nerada sa prejedam a mojich stravnikov neodzubavam emociou farby, varim dobre aj bez nej 🙂

zojulka
31. jan 2016

@liaka Vase deti nemrznu? Ci len ucitelia mrznu a deti su v inej miestnosti, budove, zariadeni?

vroni
31. jan 2016

@loginexistuje, mna realita 2012-2016 desi podstatne viac. A to mimo politiky cervenu farbu milujem. Aj tu cervenu kuchynu mam 😀 😀 😀 A ja ze co mame furt dom plny hosti a ono to je tou farbou kuchyne.... 😀 😀 😀

samo_blaho
31. jan 2016
silvapokorna
31. jan 2016

Ja som za, neustále vylepšovanie vzdelania, školstva, prístupu už od materskej školky. Ako od nás rodičov, tak od inštitúcií, základnou školou najviac, vysoké školy, alebo akreditované nadstavby by som pridala. Veď načo u všetkého 6 rokov VŠ. Niekedy by aj rok dva nadstavby mohlo byť plus. Držím im palce.