icon

Štrajk učiteľov - postrehy, názory

horana
25. jan 2016

Kedze su tu uz dve temy o Strajku, ale obe su Otazky, kde je mozne pridat len jednu odpoved, rozhodla som sa zalozit Diskusiu, aby tie, co chcu, mohli pripadne napisat aj viac ohladne tejto polemiky.
Takze, kto chcete prispiet viac nez jednym prispevkom a diskutovat, sem sa.

moni73
8. feb 2016

@sardinka335 jasne. Gymplacka maturita, VS som nikdy ani neskusila, chcela som ísť zarábať...😊

margarita
9. feb 2016

@vbu
pobavil ma vyraz choroba s povolania 😀
len pre Tvoju info >
"Najčastejšie postihuje ľudí v pomáhajúcich profesiách - sociálnych pracovníkov, lekárov, učiteľov, psychológov, právnikov, telefónne operátorov a predispozície potom majú navyše ľudia, ktorí sú precitlivení, perfekcionistickí, workoholici, samotárske typy, ľudia, ktorí nevedia povedať nie ai."
http://www.symptomy.sk/choroby/syndrom-vyhorenia

mas stastie, Tebe toto zjavne nehrozi 😉 aby mohol clovek vyhoriet, najprv musi svoju pracu brat poctivo a ist mu o ludi az natolko, ze sam seba zanedbava...

elninoenmipueblo
9. feb 2016

pekne ste to rozdupali baby..diskusia ako má byť..poznám fakt lajdáčky..nevravím že časom...vekom, deťmi sa človek nemôže zmeniť ale žiaľ aj tí lajdáci, čo mali len rodičov papalášov sa dostali na VŠ a aj medzi nimi sú učitelia, ktorí proste deťom v škole veľa nedajú...okrem nadávania..ako málo zarobia a musia sa s trdlami nerešpektujúcimi naťahovať za pár drobných..opíšem informácie z netu a podám ich deťom...hahah toť učenie.

našťastie mám decká ktoré naozaj natrafili na hodnotných učiteľov ktorých povolanie je aj poslanie..za tých pár sa im to možno neoplatí, ale svedomitý prístup robí obrovské veci ..v prístupe je véľký rozdiel..

o čom celé to ,,štrajkovanie " je
https://gloria.tv/media/gAciNM48aPT

mooonika1975
9. feb 2016

@irusa tak si povedz tomu co ti vyplatu dava, ze sa ti nepaci, my sme si to z isli povedat a nepaci sa vam to, tak co?

A ja by som ta zase poslala do vrieskajucej triedy 22 dvojricnych deti, ktore placu pri vsetkom co robia,prisla by som sa pozriet na teba ako vyzeras po 6 hodinovej, alebo pockaj, desathodinovej, sest sa vam zda malo pre ucitela , zmene,ako vyzeras, a na druhy den bydes robit to iste, obliekat ich cele, pretoze podla rodica dieta vsetko co vie, zahadne to zabudnenked prejde cez prah,

irusa
9. feb 2016

@mooonika1975 čítala si po sebe ??? Snáď nie si učiteľka..... 😀 😀 😀 😀

luciaminarechova
9. feb 2016

@irusa Práve ty by si mala čušať ako voš pod chrastou, čo sa týka písania. Je rozdiel urobiť preklepy a pravopisné chyby.

irusa
Odpoveď bola odstránená
luciaminarechova
9. feb 2016

@irusa 😂😂😂 Už začínaš byť trápna.

irusa
Odpoveď bola odstránená
dai
9. feb 2016

@irusa no... som si precitala 3 strany dozadu ale z tvojich prispevkov mam dost☹

irusa
9. feb 2016

@dai to som rada 😉

mooonika1975
9. feb 2016

@irusa tooo faaaakt? To vaaazne? 🙂 nic viac si nenasla???

mooonika1975
9. feb 2016

@luciaminarechova 🙂 pisala som z tabletu 😀

dai
9. feb 2016

@irusa ty by si sa mohla zamestnat na diskusiach k bulvarnym platkom kde by si obhajovala neobhajitelne... uplne profil pre teba ( ziadne pochopenie ani snaha o pochopenie danej problematiky, namiesto argumentacie rypaniea provokovanie, agresivita az vulgarnost ) - tam by ti aj dobre zaplatili😉 a nepotrebujes vobec nato VS ani IQ vysoke😉

irusa
9. feb 2016

@dai vlastná skúsenosť ?

dai
9. feb 2016

@irusa 🙂 prepac ale ja ti na tvoje provokacie neskocim... hladaj dalej alebo si chod svoje rypacske chutky uspokojovat na ine fora kde stretnes urcite ludi na tvojej urovni

irusa
9. feb 2016

@dai ešte, že tak..no neviem kto rýpe, nakoľko si ty mne písala ako prvá ..... no čo ideš zo seba hrať inteligentného anjela 😉

kamatopo
9. feb 2016

@denisic ja to beriem z hladiska aký su učitelia u nás, demotivujú a robia z detí hlupákov, len preto že sme na dedine neznamená že sme hneď ako sa narodíme odkázaní na motyku a krompáč. Syn chodí na maturitný obor no podla učitelov na ZS bol tak na učňák. Známej dcéru neodporúčali na gympel, vraj ho nezvládne a teraz je v poslednom ročníku na pedagogickej fakulte🙂 Ja tu nechcem zhadzovať učitelskú profesiu , ja sa tu len zamýšlam nad tým čo chú naši páni učitelia na našej ZS keď ich učenie sa nedá porovnať s tým v mestách. Padne posledná hodina a už je to beh na krátke trate k autobusu a krúžky to u nás neexistuje.

irusa
9. feb 2016

@kamatopo no pracujú do výšky svojho platu... no z učiteľského platu sa vyžiť nedá, tak asi sa ponáhľajú do nočnej šichty 😀 😀 😀

luciaminarechova
9. feb 2016

@irusa Ty musíš byť dosť nešťastný a sklamaný človek. Normálne je mi ťa ľúto. Odmietaš konštruktívnu kritiku, akýkoľvek iný názor, hoci je podložený argumentami. Vďaka tvojim hlúpym komentárom sa táto diskusia premenila na zvláštnu doťahovačku. Takto to dopadne, keď sa niekto cíti nedocenený a silou mocou si potrebuje niečo dokázať aspoň na MK. A hej, teraz sa ozvala inteligencia. Inteligencia, ktorá si zaslúži byť lepšie ohodnotená ako ľudia napr. tvojho razenia. Ty saď stromy a učiteľov nechaj bojovať o ich práva.

irusa
9. feb 2016

@luciaminarechova ďakujem za vysvetlenie.... ešte, že si tu a MK ma tak inteligentných ľudí 😉

irusa
9. feb 2016

@luciaminarechova áno som sklamaná z chamtivosti iných

luciaminarechova
9. feb 2016

@irusa Človek môže byť ohodnotený aj inak ako finančne. Ale to ty nepochopíš.

mooonika1975
9. feb 2016

@kamatopo bez nejakej urazky, musite si dupat, nic nepadne samo od seba, po lekarovi som ziadala inu liecbu, trvala som na svojom, ja som s tym musela pris,jeho to ani nenapadlo, nakoniec prave to pomohlo, to mas ako v skolstve, tiez ak neni dopyt, neni ponuka, pojdem a poviem ze chcem kruzky, viaceri rodicia, na rodicovskom......a tak,

mooonika1975
9. feb 2016

@luciaminarechova 😀 ty sad stromy ...... 😀 mile 😀

irusa
9. feb 2016

@mooonika1975 no niekto to robiť musí..kyslík je dôležitejší ako učiteľ 😉

sardinka335
9. feb 2016

Ale ved mne to pride usmevne...ako ak si niekto myslí, ze som nerobila aj ine veci....prešla som prácou v tlačiarni pri pase, upratovaním, utieraním zadkov...takze mne osobne by tie stromčeky nevadili - klud, vzduch ...

luciaminarechova
9. feb 2016

@sardinka335 Veď pár stránok dozadu som jej tu napísala to isté ... aspoň by som bola na vzduchu... a to na margo toho, že by ma chcela vidieť to robiť za 8,- a pri teplote 32 stupňov. Nemám nič proti žiadnej robote.

kamatopo
9. feb 2016

@mooonika1975 ja som prišla konkrétne za učitelkou anklického jazyka, že by bol celkom dobrý nápad urobiť krúžok(doučovanie)keď im to na hodine nejde a ona na mňa že nemá čas, študuje tak sa musí venovať aj tomu no doučovanie by sa zišlo tak trikrát do týždńa mu mám niekoho nájsť, skoro som na zadok padla🙂 to akože mám na všetko hladať doučujuceho, lebo oni chodia do školy a vysvetlia len základ a dovidenia. My sme mali krúžok matematiky, slov. jazyka, šikovné dievča, tanečný a moja mama nikdy nebola v škole aby sa takýchto krúžkov dožadovala,to bola proste samozrejmosť

mooonika1975
9. feb 2016

@irusa privela kyslika tiez nerobi dobrotu, tak nemusis tolko makat, lebo nas vykantris skor ako nieco ine 🙂 😉