Štrajk učiteľov
Mam na našich ucitelov svoj nazor, ale chcela by som ich rano ich rano posadit (skoro rano) do prace kde by makali do vecera za 400-500 eur s 20 dnami dovolenky, nemozu si zobrat ocr, lebo zamestnavatel to netoleruje. Ich deticky nemusia vstavat o piatej rano alebo pol siestej. Nech sa pozru kolko hodin odrobia. A to ze sa doma pripravuju, mozno tak vysokoskolky ale urcite nie na ZS. Viem, ze deti su neposedne, horsie, je to vplyv hormonov a prostredia. Ale ta prisnost a mnozstvo ucenia je chore. Radsej keby nemali tolko prazdnin a volna a isli by miernejsim tempom.
Ucitelia som sklamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bodaj by vam nepridali.
Urcite taka zdr. sestra alebo clovek co pecie chleba alebo magistra v lekarni si zasluzi zvysenie viac ako vy
@ewellina hahaha vtipne fakt.. skus si zavolat na pracovny pohovor 10tich vysokoskolakov a uvidis... a do skoly som chodila, takze som mala tu cest vidiet a pocut vedomosti niektorych studentov, ktori cele skusky a pisomky len poodpisovali, prace stiahli z netu a podobne... 🙂 nemusim ani vyskum robit 🙂 To ze do uctovnej firmy sme 6 rokov nevedeli najst normalneho cloveka asi o niecom svedci .. v meste ktore sa hrdi ekonomickou fakultou a pred tym aj financiami 🙂))) Ekonomovia co vyliezaju z drevarskej fakulty a pod.. ano mozno sa najdu taky co to studium zeru a radi studuju, venuju sa tomu.. ale ale... 🙂) a laskavo sa tu nehadaj, ja som si povedala svoj nazor, povedz si aj svoj... 🙂)) neberiem ti ho ale stale si myslim, ze mam pravdu, skoly su tu o nicom a aj ich absolventi podaktori...
presne o tom pisem....ako moze byt jeden pedagog taky zly????zavidis ze mam muza mladsie a este aktivneho????? a ty nic.....skoooooooooooda.....podla seba , sudim teba...tvoj slova krasavica......to ti ide.... 😎
@simca06022011 ále... škoda reči....
@fra vsak jasne, ze nie su eurace na ucitelov, ved treba setrit 🙄
peniaze su, ale vyhadzuju sa na zbytocnosti...
tu su tie fakturky ministerstva školstva pekne pokope http://www.scribd.com/pfarárik
@sorciera24 tak este raz ja som sa nestazovala ja som napisala ze ked platime detom skolku tak ma byt otvorena. Stale nechapes? A napisala si ze nato nemam tak si to precitaj!
@sorciera24 kraska to su tvoje slova....podla seba sudim teba....si to najdi.....zeby sa na nas lepila nejaka roza????
@gabikastorinska napisala, ale ty si to zle pochopila....pouzijem inu spokjku...ak na to nemas....ale ja natvrdim, ze nemas.....len ak nahodou an to nemas......a byt tebou, ak ide o take velke peniaze by som si podlaa ziadost o vratenie tej ciastky za tie dni......
@eeffka ty si tiez precitaj poriadne co som pisala! Nestazujem sa a nekomentujem ci je to vela.
@svatava74 len jej daj mudrlantke.
oh, sory, ale nečudujem sa chlapom že si myslia o ženach že su sliepky... ved je to tu ako v kurníku
@gabikastorinska to nie je o tom, ale hulaka tu po vsetkych, ktori nesuhlasia s jej tvrdeniami a vyvolava dusnu atmosferu a ked uz jej dojdu argumenty , tak je vulgarna????co sme kde sme?????a vraj pedagog?????ale to su ludia, ktori pisu silne slova, ale stretnut sa nimi osobne, stiahnu chvostik a idu prec....sa divim, ze nie je v sefka odborov, uz by iste mali 50% navysenie platov..... 🙂
a nie tuto hanbu....ze koniec strajku, na co to bolo dobre????zelala som im aspon tych 10%, lebo niektori ucitelia ako som tu uz x-krat napisala makaju a makaju tvrdo.....a zasluzia si pridat...hlavne ucitelka na ZŠ...... ☹ to mi je fajt luto ze to vzdali....
@svatava74 kde som pouzila vulgarizmus? (dakujem) a ucitelia sa nevzdali, zas o nas niekto rozhodol...ucitelia boli pripraveni v strajku zotrvat (citanie s porozumenim...)
@svatava74 v tomto mas pravdu ZS je na tom horsie ale s nou sa neda stale tvrdi len to svoje.
ak som rozhodnuta za nieco s niekym bojovat idem do konca.......boli....minuly cas????????
@gabikastorinska klasika...ucitelka.....klapky na ociach a idem.....takych je viacej.....a za ich neschopnost dotiahnut zacatu vec do konca vzdy moze niekto iny.....ale kazdy strojca svojho stastia....
@osemsmerovka ucitelia bafkaju fajfky a sosaju 😀 😀 😀 😀 😀 😀 treba ich zatvorit niekam 😝 napr.do skoly 😅 😅 😅 😅
žiadne zvyšovanie platov netreba...nikomu
treba znížiť ceny energií, potravín a daní...
@sorciera24 😝 🙄

@svatava74 za svojimi slovami si stojima urcite nehanbim;) (este stale ti nedal?;))