icon

Štrajk učiteľov

bobulka34
23. nov 2012

Mam na našich ucitelov svoj nazor, ale chcela by som ich rano ich rano posadit (skoro rano) do prace kde by makali do vecera za 400-500 eur s 20 dnami dovolenky, nemozu si zobrat ocr, lebo zamestnavatel to netoleruje. Ich deticky nemusia vstavat o piatej rano alebo pol siestej. Nech sa pozru kolko hodin odrobia. A to ze sa doma pripravuju, mozno tak vysokoskolky ale urcite nie na ZS. Viem, ze deti su neposedne, horsie, je to vplyv hormonov a prostredia. Ale ta prisnost a mnozstvo ucenia je chore. Radsej keby nemali tolko prazdnin a volna a isli by miernejsim tempom.
Ucitelia som sklamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bodaj by vam nepridali.
Urcite taka zdr. sestra alebo clovek co pecie chleba alebo magistra v lekarni si zasluzi zvysenie viac ako vy

sorciera24
28. nov 2012

@svatava74 za svojimi slovami si stojima urcite nehanbim;) (este stale ti nedal?;))

simca06022011
28. nov 2012

@ewellina hahaha vtipne fakt.. skus si zavolat na pracovny pohovor 10tich vysokoskolakov a uvidis... a do skoly som chodila, takze som mala tu cest vidiet a pocut vedomosti niektorych studentov, ktori cele skusky a pisomky len poodpisovali, prace stiahli z netu a podobne... 🙂 nemusim ani vyskum robit 🙂 To ze do uctovnej firmy sme 6 rokov nevedeli najst normalneho cloveka asi o niecom svedci .. v meste ktore sa hrdi ekonomickou fakultou a pred tym aj financiami 🙂))) Ekonomovia co vyliezaju z drevarskej fakulty a pod.. ano mozno sa najdu taky co to studium zeru a radi studuju, venuju sa tomu.. ale ale... 🙂) a laskavo sa tu nehadaj, ja som si povedala svoj nazor, povedz si aj svoj... 🙂)) neberiem ti ho ale stale si myslim, ze mam pravdu, skoly su tu o nicom a aj ich absolventi podaktori...

svatava74
28. nov 2012

presne o tom pisem....ako moze byt jeden pedagog taky zly????zavidis ze mam muza mladsie a este aktivneho????? a ty nic.....skoooooooooooda.....podla seba , sudim teba...tvoj slova krasavica......to ti ide.... 😎

ewellina
28. nov 2012

@simca06022011 ále... škoda reči....

gabkostanka
28. nov 2012

@fra vsak jasne, ze nie su eurace na ucitelov, ved treba setrit 🙄
peniaze su, ale vyhadzuju sa na zbytocnosti...

sorciera24
Odpoveď bola odstránená
fra
28. nov 2012

tu su tie fakturky ministerstva školstva pekne pokope http://www.scribd.com/pfarárik

gabikastorinska
28. nov 2012

@sorciera24 tak este raz ja som sa nestazovala ja som napisala ze ked platime detom skolku tak ma byt otvorena. Stale nechapes? A napisala si ze nato nemam tak si to precitaj!

svatava74
28. nov 2012

@sorciera24 kraska to su tvoje slova....podla seba sudim teba....si to najdi.....zeby sa na nas lepila nejaka roza????

sorciera24
28. nov 2012

@gabikastorinska napisala, ale ty si to zle pochopila....pouzijem inu spokjku...ak na to nemas....ale ja natvrdim, ze nemas.....len ak nahodou an to nemas......a byt tebou, ak ide o take velke peniaze by som si podlaa ziadost o vratenie tej ciastky za tie dni......

gabikastorinska
28. nov 2012

@eeffka ty si tiez precitaj poriadne co som pisala! Nestazujem sa a nekomentujem ci je to vela.

gabikastorinska
28. nov 2012

@svatava74 len jej daj mudrlantke.

fra
28. nov 2012

oh, sory, ale nečudujem sa chlapom že si myslia o ženach že su sliepky... ved je to tu ako v kurníku

sorciera24
28. nov 2012
svatava74
28. nov 2012

@gabikastorinska to nie je o tom, ale hulaka tu po vsetkych, ktori nesuhlasia s jej tvrdeniami a vyvolava dusnu atmosferu a ked uz jej dojdu argumenty , tak je vulgarna????co sme kde sme?????a vraj pedagog?????ale to su ludia, ktori pisu silne slova, ale stretnut sa nimi osobne, stiahnu chvostik a idu prec....sa divim, ze nie je v sefka odborov, uz by iste mali 50% navysenie platov..... 🙂
a nie tuto hanbu....ze koniec strajku, na co to bolo dobre????zelala som im aspon tych 10%, lebo niektori ucitelia ako som tu uz x-krat napisala makaju a makaju tvrdo.....a zasluzia si pridat...hlavne ucitelka na ZŠ...... ☹ to mi je fajt luto ze to vzdali....

sorciera24
28. nov 2012

@svatava74 kde som pouzila vulgarizmus? (dakujem) a ucitelia sa nevzdali, zas o nas niekto rozhodol...ucitelia boli pripraveni v strajku zotrvat (citanie s porozumenim...)

gabikastorinska
28. nov 2012

@svatava74 v tomto mas pravdu ZS je na tom horsie ale s nou sa neda stale tvrdi len to svoje.

svatava74
28. nov 2012

ak som rozhodnuta za nieco s niekym bojovat idem do konca.......boli....minuly cas????????

svatava74
28. nov 2012

@gabikastorinska klasika...ucitelka.....klapky na ociach a idem.....takych je viacej.....a za ich neschopnost dotiahnut zacatu vec do konca vzdy moze niekto iny.....ale kazdy strojca svojho stastia....

lea641981
28. nov 2012

@osemsmerovka ucitelia bafkaju fajfky a sosaju 😀 😀 😀 😀 😀 😀 treba ich zatvorit niekam 😝 napr.do skoly 😅 😅 😅 😅

lea641981
28. nov 2012

@fra no a ako ti ide 😀 😀

zoyuska
28. nov 2012

@ewellina uz som to tu vysvetlovala.....CO TO NEVIES POCHOPIT?ked maju zvysit ucitelom tak aj ostatnym.aj taky robotnik,elektrikar,udrzbar,pekar,cukrar,mliekar....a co sa tyka lekarov a uplatkov ukaz mi jedneho co si nevezme.

ani3012
28. nov 2012

žiadne zvyšovanie platov netreba...nikomu
treba znížiť ceny energií, potravín a daní...

lea641981
28. nov 2012

@sorciera24 😝 🙄

moncs28
28. nov 2012

@zoyuska prečo porovnávaš vysokoškolsky vzdelaných ľudí k robotníkom, pekárom atď. (nebudem vymenovať)?????

ewellina
28. nov 2012

@zoyuska Ja som to už tiež vysvetľovala. No, niekedy fakt škoda času...

svatava74
28. nov 2012

@ani3012 presne tak a vsetci do ulic a az potom by sa vlada spamatala...taky novy november by neuskodil vsetkym.... 😎

zoyuska
28. nov 2012

@moncs28 vysokoskolaci niesu nic viac ako tí druhí

zoyuska
28. nov 2012

@ewellina s vami skoda casu