Stres z prvého školského dňa
Ahojte, určite je tu milión tém na toto. Ale, stresujem z prvého dňa v škole. Veľmi sme chceli aby ku zobrali na školu, kde idú aj spolužiaci zo škôlky. A dnes sa dozviem, že nebude v triede ani s jedným💁♀️ nechcem ma ňu renasat svoje strachy a stresy. Ale niekedy je veľmi citlivá a bojím sa že sa bude trápiť atd atd
@anonym_autor z vlastných skúseností ti napíšem, že dcéra mala 3 spolužiačky zo škôlky a ani s jednou sa nerozprával za celych 9 rokov. Len povinné jazdy. Nekamaratili sa v škole. V škôlke boli nerozlucné kamarátky. Tam bude mať nové kamarátky, každý týždeň iné 😀
nepovedala by som, že tam nie je nikto známy. Možno niekto z chlapcov bude, ale nech skúsi si v pondelok sadnúť k nejakému dievčaťu. Možno tam bude aj iné dievča, ktoré nemá parťáčku zo škôlky. ono to bude dobré, budú to síce ťažké začiatky, ale nejako to prejde a bude to fajn.
Deti v tom veku ešte nemajú "hlboké"vzťahy, veľmi rýchlo sa skamaratia aj s novými deťmi a na predošlé kamarátstva rovnako rýchlo zabudnú. Takže žiadne obavy, dcéra s nájde aj v novej triede kamošky
To máš ešte dobre môj syn ide do úplne inej školy do ktorej chodia/ pôjdu jeho spolužiaci zo škôlky .A to dokonca 2 triedy lebo opakoval predškolskú.Este aj kamaráta čo má zo sídliska a škôlky ide do tej školy kde zvyšok deti....takže tiež bude nové deti vidieť 1.9.
Aj ja mám stres zo školy ako to moje dieťa zvládne.
My sme mali 3 triedy predškolákov a deti pomiešali, môj bude chodiť zo škôlky s 10timi deťmi do školy, ostatné deti sú z iných tried. Som celkom spokojná ako ich dali do tried, ostali štyria partia chalanov tak hádam sa dohodnú kto s kým bude sedieť 🙂

@anonym_autor ani jej to nehovor, neprinášaj to na ňu