icon

Súkromná základná škola v Košiciach

ghaneska
5. mar 2013

Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosť osobnú alebo sprostredkovane od niekoho so súkromnou základnou školou na Masarykovej ulici v Košiciach?
Prosím ak áno, napíšte svoje názory.
Ďakujem.

eeffka
18. jan 2016

@milan2007 bohuzial neviem, neriesila som , zavolaj a urcite ti povedia ale ak dobre pamatam tak niekde okolo 150e mesacne ( kamoska zhanala 3r dozadu)

mimus
18. jan 2016

@milan2007 skopirovane z ich stranky ;)
Základné Školné v školskom roku 2015/2016 za výchovu a vzdelávanie Žiaka v 1. až 5. ročníku je 100,00 EUR za mesiac v prípade, ak je počet žiakov v triede od jedenásť (11) do šestnásť (16) , 115,00 EUR za mesiac v prípade, ak je počet žiakov v triede menej ako jedenásť (11).

nk1304
10. feb 2016

@milan2007 Pekný deň, rada by som reagovala na sponzorské dary na SZŠ Slobody. Táto škola funguje 13 rokov a nikdy žiadne sponzorské od rodičov nežiadala. Školné navyšuje o 20 eur pre novoprijatých žiakov. Žiaci navštevujúci školu platia pôvodnú sumu a s takou sumou aj štúdium ukončia.

pataks
14. feb 2016

Dobry den, chcem sa opytat, stale pisete len o súkromných skolach na Masarykovej, Slobody a Palackého, nasla som, ze existuju aj na Tr. SNP a na Starozagorskej, o nich neviete nic??? Ja hladam pre syna budúceho prvacika nejaku sukromnu skolu, ale neviem si vybrat?
Dakujem za info.

nk1304
15. feb 2016

Pekny den, ano funguje aj skola na Starozagorskej ulici aj na Tr. SNP. Myslim, ze najlepsim riesenim je obvolat si vsetky tieto skoly, dohodnut si osobne stretnutie, popozerat a porozpravat sa a na zaver si urobit vlastny nazor na skolu. Dalsie sukromne skoly SZS Dneperska, SZS Uzhorodska.

pataks
17. feb 2016

Skor ma zaujima, ako to funguje na Tr. SNP, je to len tam o tancovani, syn netancuje, alebo je to len sprievodny program? Dakujem.

eeffka
17. feb 2016

@pataks na snp chodi kamoskina dcera a co pocuvam tak velke NIE pre tuto skolu.

pataks
18. feb 2016

@eeffka dakujem za info

milan2007
22. feb 2016

@eeffka aký je problém s SNP-čkou ?

jersey252
22. feb 2016

Mňa by práve zaujmala Kežmarská 30.. Sme Z Košíc okolia A manžel robí V KE na terase takže niekde tam by sme chceli...základ je pre nás cudzí jazyk A šport ( možno volejbal)..samozrejme čo najmenej spoluobčanov A dobrý prístup učiteľov.. Viete mi niekto na základe skúseností poradiť ako je na tom tá Kežmarská ?? Ďakujem

eeffka
22. feb 2016

@milan2007 co vnimam cez kamosku. Len platit a nic za to.v triede je ich 6 ucitelka navrhne 3 specialnu skolu a psychologa. Celkovo na to ze sa to hra na skolu s ijym pristupom je to ubohe.keby to bola 2000kusova skola s 30kuskami v triede...ale 6 ziakov a ucitelka nezvlada???

milan2007
22. feb 2016

@eeffka ďakujem 🙂

pataks
23. feb 2016

este by ma na terasa zaujimala zs trebisovska? vie niekto o nej nieco ine okrem toho, co maju napisane na stranke...ucitelia, kolko ziakov v triede...to plavanie v 1. a 2. roc.

milan2007
10. mar 2016

Nemáme žiadne nové pikošky ohľadne SZŠ v KE ?
Ak sa niečo nehodí do fóra, môžete mi písať aj SZ 🙂
Termín prihlásenia sa blíži a stále nie sme rozhodnutý.

novasarah
1. apr 2016

Dobrý den, @milan2007, ako ste sa rozhodli nakoniec? Nas to caka zajtra a velmi zvazujeme starozagorsku human.

novasarah
1. apr 2016

@milan2007 dopatrali ste sa este nejakych informacii ohladne sukromnych skôl, co by nam mohlo pomoct v rozhodovaní? dakujem

milan2007
1. apr 2016

@novasarah starozagorska human nám nevyhovuje polohou, ani sme sa tam neboli pozrieť.
Každá z týchto škôl je ináč zameraná, musíte sa sami tam osobne pozrieť a rozhodnúť.

vidano
7. júl 2016

neviem ako inde, ale v skole Human sa dost plati myslim s kruzkami atd 150 eur mesacne, navyse raditelka tieto poplatky poslednu dobu zvysuje dost samovolne a zaviedla ich aj cez letne prazdninove obdobie, kedy deti do skoly nechodia. Dalsia vec, mozno pre niekoho je to vyhoda, niekto ale nepreferuje mix multi-kulti, tuzemnske deticky su tam uz vo velmi malom pocte.

ghaneska
autor
7. júl 2016

áno Human to má tak, že sa tam platí aj v lete, čo mi príde neetické. Napr. na Slobody sa neplatí a oni zvýšili po dlhom čase poplatky od 1. triedy myslím na 120 eur, ale tí čo tam chodia pred zvyšovaním platia toľko koľko bolo stanovené pri nástupe t.j. 100 eur. Čo mi príde fér. A krúžky sa platia len celkom symbolicky - nejakých 9 eur na rok ak sa dobre pamätám.
Human pre mňa nie je "human" 🙂

sweetsuzi
7. júl 2016

@ghaneska Neviete ake kruzky su na Slobody? Zaujima ma prvy stupen, prvaci a tak.

ghaneska
autor
8. júl 2016

my už nie sme na prvom stupni dávno, ale myslím, ak to zostalo - bol klavír, nejaký mlady badatel alebo biolog, či mladý chemik - niečo také 🙂, potom šikovné ruky, dramatický,
a robia aktívne zelenú školu

mortishia2222
26. sep 2016

Mozem prosim vediet tych 120 e na zs slobody je mesacna suma alebo rocne ? Dakujem

mortishia2222
26. sep 2016

To vediet tam nemalo byt :D

ghaneska
autor
26. sep 2016

Mesačný poplatok

mortishia2222
26. sep 2016

Dakujem

ghaneska
autor
26. sep 2016

@mortishia2222 Kde ste nakoniec dali dieťa?

daina1
3. okt 2016

@elpo
Dobry vecer neviem ci tu este chodite ale o akej skole v ke ste pisali? Dakujem

ghaneska
autor
4. okt 2016

.... dobrý deń .... a čo by ste potrebvoali vedieť?

viera515
10. okt 2016

Moja osobná skúsenosť so školami!!! Boli sme na Palackého pekná škola, príjemní prístup ale boli féroví a povedali, že bude Nutné sa so synom denne doma pripravovať nakoľko bude najslabší sú tam deti hovoriace anglicky - viaceré. Žiaľ nič pre mňa podnikám a tak isto na to nemám čas.
Hneď na to sme Skúsili ZŠ- SLOBODY zápis prebehol úspešne v piatok podvečer. V sobotu mi zavolali že syna NEBERÚ nakoľko zriaďovateľ sa vyjadril že nevezmú deti ktoré môžu mať opakujem môžu mať v učení nejaké problémy. Chcú vyhrávať suťaže.
Zapísali sme syna do spádovej školy (nepodstatné tak neuvádzam) domov nosil iba poznámky že nespolupracuje a nečita tak po polroku sme ZÚFALÍ odišli na
LERMONTOVOVU. Príjemné prostredie a trpezlivý prístup k nášmu synovi všetko zmenil. Riaditeľka aj triedna učiteľka s nami naozaj spolupracujú tak aby sme spolu so synom v pohode všetko zvladli. Školskú tašku si berie syn v pondelok a prinesie v piatok. Úlohy píše v družine spolupracujeme so špeciálnym pedagógom ku ktorému nás odporúčili zo školy. Všetko ide tak ako má a najdôležitejšie náš syn napreduje a je spokojný - spokojní
rodičia.
NIE som SUPERMATKA moje dieťa si musí všetko pripraviť do školy samé učím ho krutej realite ? nie SAMOSTATNOSTI.
(starší syn má 24 žije a pracuje v zahraničí všetko zvláda sám viem o čom píšem)

ghaneska
autor
10. okt 2016

@viera515 - áno Vierka, zriadovateľka Slobody ťa informovala správne - presne také deti chcú. Naše dieťa v učení jedno z najlepších (je v ôsmej triede a stále samé jednotky na vysvečku), ale nesúťaživý typ ..... tak sme minulý rok radšej odišli - myslím, že nás týmto nemali radi ..... smutné