icon

Súkromná základná škola v Košiciach

ghaneska
5. mar 2013

Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosť osobnú alebo sprostredkovane od niekoho so súkromnou základnou školou na Masarykovej ulici v Košiciach?
Prosím ak áno, napíšte svoje názory.
Ďakujem.

Strana
z9
lilysk
18. feb 2025

@22marcelka0105 Lermontovova za mna super nikdy sme nemali ziaden problem .tam je stredna skola takze co sa obedov tyka su tam aj ZS aj stredoskolaci .Moja dcera je celiaticka ,takze obedy som riesila zvlast .Na 8 rocne gymnazium dcera isla na GTA tam je spokojna .Byvame v centre tak ja som hladala nieco blizko aby nemusela cestovat .este je blizko aj Egjak a L.Novomeskeho .Tie 3 sme zvazovali 🙂 Mladsia dcera isla dalej na YS Slobody tam som tiez spokojna zase obedy neviem lebo nechodi .Ja som recenzie nepozerala isla som za riaditelkou a som si urobila vlastny dojem 🙂 Didaktikus som vylucila v 1 kole po navsteve skoly ,ale tak podla chuti ako komu co vyhovuje .

22marcelka0105
18. feb 2025

@lilysk co je prosim YS slobody? Ja mam aj tuto vo vyhliadke, ale abo recenzie moc pekne neboli…ale pravda, co sa nepaci inej, mne vadiť nemusí…
Bola som na DOD Slobody ale “program YS” som akosi nepochytila…mozete mi blizsie o tom napisat? Do ktorej triedy chodi mladsia? A ak sa smiem spytat ak ste tam boli spokojna na Lermontovovej, preco pri druhej dcerke radšej Slobody? Ci len z hladiska blizkosti byvania? Ďakujem krasne za info

elly23
20. feb 2025

@ifka888 Nedala a s odstupom času som veľmi rada, že sme sa správne rozhodli 🙏. Pretože až teraz sa ukazuje, aké majú deti problémy....My sme veľmi váhali, ale zvíťazil zdravý rozum a len sa nám to potvrdilo.

lilysk
22. feb 2025

@22marcelka0105 je to ZS Slobody je tam preklep 🙂)Takze nie YS ale ZS.Jedna chcela ist na 8 rocne gymnazium preto isla na GTA a druha nechcela ist na 8 rocne gymnazium preto pokracuje na Zakladnej skole .8 rocnik je .Ja som bola spokojna na Lermontovovej zalezi co ocakavate ako rodic ,lebo to nie je jednostranna zalezitost nakolko kazde dieta je ine .Niekto sportuje ,tancuje ,inetelektualne sa chce vzdelavat ,introvert ,extrovert ...preto necitam nikdy recenzie nakolko mozno niekomu to co nam vyhovuje prave nevyhovuje a naopak .Tak skuste zvazit co ocakavate od skoly a pripadne si dohodnut stretnutie s riaditelkou a osobne sa porozpravat .to je asi najlepsi postup a uvidite aj vy aky dojem na Vas urobi ten rozhovor .Lebo ja som bola na skolach kde mi rovno povedali nie a tym padom som neriesila dalej aj ked by mala neviem ake recenzie proste nam nevyhovovala .Je to velmi individualne

22marcelka0105
23. feb 2025

@elly23 mozem sa spytat prosim o alej skole hovorite? Kde chodia vase deticky? Mozete prosim poradit? Ďakujem

kaja0007
9. mar 2025

@elly23 tiež ma zaujíma, ktorú školu odporúčate?

kaja0007
9. mar 2025

@lenkald dobrý deň, prosím môžem vám napísať súkromnú správu? Zvažujeme Félix ale práve týchto veci čo píšete, sa obávam. Nakoniec ste dieťa preložili?

22marcelka0105
9. mar 2025

@kaja0007 ja tiez som zvazovala a velmi chcela ale rozhodla som sa pre inu…kludne napiste ss

elly23
10. mar 2025

Dala som dieťa do normálnej ZŠ, súkromnú sme zrušili

22marcelka0105
10. mar 2025

@elly23 mate na mysli tu, sukromnu masarykovu? Ale nie pre to ze nejaka zla recenzia alebo cosi, ale len jednoducho preto ze vy ste sa tak rozhodli? Dakujem za odpoved

elly23
13. mar 2025

@22marcelka0105 nie Masarykova. Félix. Boli sme na DOD. Nesúhlasili sme s niektorými vecami a sme radi, že sme syna tam nedali s odstupom času.

22marcelka0105
14. mar 2025

@elly23 jaaaaj, uz chapem, cize ste radi ze ste dietanedi do Felixa, okej chapem… ano ja nedam do felixa

elly23
14. mar 2025

@22marcelka0105 oni majú niektoré veci super, ale my sme sa s nimi nestotožňovali.

22marcelka0105
14. mar 2025

@elly23 napodobne, prepacte za predchadzajuce preklepy, ale amyslim ze sme sa pochopili. Neviem sice v com nevyhovovali nam, ale napr.mne sa conemia a hejneho paci, ale z ineho sudka na mna to neposobilo ok 🙂 neviem proste iba vnutorny pocit. Ale zas ok, kazdy mame nieco co nam vyhovuje a co nie…preto mam ine skoly vybrate, ktore su favoritmi ;)

Strana
z9