icon

Syn odmieta chodiť na hudobnú kvôli učiteľke

janinah
26. jan 2014

Syn 8r.chodí na hud. nástroj 1,5roka.sám to chcel ,ale nemá dobrý vzťah k učiteľke,lebo na neho "vrieska" ,ak sa mu nedarí.Teraz po piatkovej hodine totalne odmieta ísť na ďalšiu hodinu,čo mám robiť? K inému učiteľovi by vraj šiel,teda nie je to o tom,že by nechcel hrať.Môžem navrhnúť učiteľke,či môžem byť prítomná na hodine?alebo iné riešenie? Budem sa s ňou o tom rozprávať,ale viem predpokladať jej reakciu- vrieskam? čo ste,to nie,však len hovorím,že hraje zle....zas vie ho aj pochváliť,to tiež tak "prehnane",čiže zrejme aj to nepochválenie/čo ja už nevidím/ je prehnané

luba28
26. jan 2014

@janinah a na aky nastroj hra??zmenila by som ucitela,ked syn chce hrat,..ved ak ma talent tak preco ho zahodit kvoli jednej ucitelke,...

zutera
26. jan 2014

@janinah naše dcerka hraje 1, 5 roku na flautu.Několikrát nás její p.učitel zval na hodinu. Jednou jsem přišla dřív po ni a trošku poslouchala za dveřma :-P.Ozvala se dcerka, pak učitel a pak smích 🙂.Takto by to mělo být! Určitě bych ho přehlasila jinam. Já chodila jako malá na kytaru a učitel nám daval přes prsty tužkou. No, moc pěkných vzpomínek na to nemám ☹

hradnapani
26. jan 2014

@janinah postav sa nenapadne za dvere, niekolkokrat. A ked sa ti to nebude pozdavat, tak na konci hodiny za nou chod.
Fajn, ze to riesis. Mne jedna takato ucitelka znicila dva roky zivota, bolo to strasne.
Pripadne zmenit skolu, ak tam mate na vyber - je to jednoduchsie.

ikula2
26. jan 2014

@janinah kludne si mozes priat otvorenu hodinu 🙂 a pokial sa ti to stale nebude zdat tak mozes na syna cakat na chodbe pocas hodiny, vsak ak je to Pravda ze nanho velmi krici budes to predsa pocut. A potom sa rozhodni ...

digysa
27. jan 2014

@janinah Definitivne by som zmenila ucitela. Niekedy nie je chyba v ani v ziakovi, ani v ucitelovi., Niekedy si proste dvaja ludia nesadnu -je to rovnake aj vo vztahu. Ja by som svoje deti urcite nesilila.
Mala som podobny problem ale s tenisom. Syn hral v nasom klube 2x do tyzdna. Stale sa stazoval, ze malo hra, ze mu trener nedava udierat do lopty a nadava mu, ze sa nesustredi na hru a vyrusuje druhe deti. A pritom ten trener je moj dobry kamos.
Hned som zmenila trenera- zaujimave, ze syn sa zacal zlepsovat, na vyrusovanie nebolo casu a sustredenie prislo same, lebo ten druhy trener mal uplne iny pristup k hre....syn nemal cas si ani utriet pot z cela, nie to vyrusovat 😉

stobrik
27. jan 2014

Radšej sa porozprávať s učiteľkou,povedať jej aký je problém,čo sa deje s Tvojím synom,že Nechce ísť na hodinu,má strach keď sa poňom kričí....Niekedy je to naozaj o prístupe,ak učiteľke záleží na dieťati a chce ho niečo naučiť určite bude hľadať spôsob ako -aby tvoje dieťa rado chodilo k nej na hodiny.Na druhej strane môže byť problém u synčeka možno ho to prestalo baviť a má strach to oznámiť,aby nesklamal rodinu.....a tak hľadá zámienku prečo tam nechce chodiť.Možno som nepomohla ale prajem nech ste šťastný a spkojoný.