Syn skoro pichol doktorke do oka a tá mu dala facku
Mamičky chcem sa spýtat ako by ste reagovali keby sa stalo to že doktorka vášho dietata by pri vyšetrení neprimerane reagovala.Stala sa taká vec moj 9ročný syn išiel na odobratie krvi nakolko sa velmi boji a myslím že nie je jediný...tak sa pri odobratí krvi dost bránil a doktorke ako mu išla tu injekčnu striekačku dat do žily tak jej ju vytrhol z ruky a skoro ju pichol do oka a ona mu zato dala facku začo sa aj ospravedlnila že nechcela ale mna to dost trapi viem že sa mohla stat nehoda ale nemože mi predsa moje dieta bit lebo myslim že takto by doktorka nemala reagovat už dlhšie nie som spokojná z doktorkou mojich detí ale nemám odvahu zobrat od nej karty a íst inej doktorke...poradte
@zuzkat1 uz sa stracam v tvojich "argumentoch"
Dohodnime sa ze sa nedohodneme.
@zuzkaanicka jedna facka je tiez fackovanie. Jedna ci 25 - to iste z mojho pohladu.
A ano, mozno by som ho pohladila. Nasilie plodi iba Nasilie a je mi luto ze 90% Matiek na SK toto nechape.
@aliza pozri, moja dcera je starsia ako Tvoja a nemyslim si, ze mam patent na vychovu, ale to, co tu predvadzas Ty a @zeriempizzu ... to fakt uz nema zmysel ani komentovat ... tlapkajte si po pleciach, ste dokonale, ziaden stres vas neprekvapi ... vzdy jednate maximalne racionalne ... ste proste vynimocne ... my sme tu obycajne zeny, ktore vlastne nic nevieme, tak sa asi pojdeme zahrabat 😉
@elise jej ahoj uz som dala vlocky lyzicu 3 dni mi nekakal ale grckanie neprestalo. S čím je syncek v nemocnici ? Držím palce. My ideme na odber krvi v stredu s malou dnes som jej to povedala aj to ze ked bude statočne ideme do Tesca po hracku a môže v škôlke ukazovať zalepenu ruku. Ona len ze určite nech tam ma aj vatu 😀
@zeriempizzu no, ked Ti da niekto jednu facku a niekto 25, tak asi budes inak hovorit ... ale kludne si to mysli dalej ... chod za tym malym, mozno Ti vypichne oko, aby si ho mohla pohladit 😉
@zuzkaanicka kde pisem o donalosti?! Neakceptujem fyzicke ublizovanie akehokolvek druhu voci komukolvek nech sa uz akokolvek precinil. Ak to zo mna robi dokonalu a vynimocnu prosim 😀 podpisy na letisku 😲
@aliza ja nemam patent na vychovu...no ohanate sa tym ze dieta atd... A ine pisu ze by to chapali u maleho dietata... Ja by Som to mozno chapala ale iste netolerovala... Hystericke sceny...
Mam kamosku ktora ma hysterika co sa dr tyka... Nikdy takuto situaciu nezazila lebo ona ako matka si odsledovala maleho a ked videla ze dnes to nejde zaziadala iny termin. A to uz boli parkrat aj vnutri v ambulancii teda to vyzeralo nadejne. Ma 8rokov. Matka ma byt pri dietati ktoremu zakrok robia. Chapem ze druhe place ale tomu nic nerobia tak preco utesuje to?
@zeriempizzu inak otázka máš ty vôbec dieťa a robila si niekedy s deťmi ,zažila si niekedy fakt situácie na hrane a bola si v ohrození života....prosím odpoveď na všetko...
@zeriempizzu takze neakceptujes ani to, ked niekto mieri striekackou do oka? ... vies, ja sa uz v tych Tvojich "logickych" tvrdeniach stracam ... a nenapadlo Ta napr. to, ze to dieta sa spravalo agresivne, lebo ho doma tlcu? ... ked tu tolko pises o tom, ze nasilie plodi nasilie, tak toto Ti z toho este nevyslo? ... samzorejme, ja si to nemyslim, dieta bolo v strese, rovnako ako lekarka ... obe reakcie boli zle, ale preco Ti vadi len ta lekarka? ... nejako sa v tom stracam ... resp.asi tie Tvoje argumenty nebudu v poriadku 😉
@zuzkaanicka no lebo vy sa tu vobec nehrate na pani dokonale, ktore maju jedine dobre vychovane deti a vobec si tu netlapkate po pleci, ze?
@aristka a ty si kto ze by som sa ti mala spovedat? 😀 😀 😀 Cislo podprsenky a cas poslednej stolice nechces?
A mimochodom ta lekara nebola o nic Viac v ohrozeni zivota ako chlapec co dostal od nej facku.
@zuzkaanicka to preto lebo dr nie je zviera tak nema narok na instiktivne reakcie..take jednoduche nechapes?🙂
@aliza ja som nikde nenapisala, ze mam dokonale vychovane deti ... ak to najdes, tak cituj 😉 ... na dokonalu sa vobec nehram, ja naopak viem, ze dokonala nie som a preto viem tolerovat aj to, ze v stresovej situacii sa niekto dokaze spravat inak ako racionalne ... takze si tu neplet pojmy s dojmami a nevkladaj mi do klavesnice to, co odtial nevyslo 🙂
@zuzkaanicka Lebo lekarka je ta dospela co by mala mat rozum - ked to Musim tak polopate napisat.
@zeriempizzu praveze akceptujes kedze v tomto prípade by si násilie odmenila objatim. Neviem aky signál by to dalo tomu chlapcovi ze vlastne môže robit co chce a je to v poriadku. Potom sa cudujme ze deti pomaly pluju na učiteľov a nadavaju im a je to v poriadku.
@zeriempizzu pokial viem facka ani odber krvi nezabija... Dlha ihla v oku uz zabit-minimalne zmrzacit moze
@zeriempizzu Ty si pisala, ze si tolerantna aj k hluposti ... a vies, ze ma to uz neprekvapuje? 😉 ... to, ze Ty dokazes aj v strese reagovat racionalne, to neznamena, ze aj bezny smrtelnik tak reaguje-len keby si bola taka mudra, za aku sa vydavas, tak by si toto pochopila rychlo a prestala by si vypisovat tie perly 😉
@zuzkat1 ale ja som nepisala, ze by som to tolerovala! ja som len pisala, ze facku si lekarka nemala dovolit. Urcite by som svoje dieta za to nechvalila 😕, ale ani ho nevinila z daneho incidentu. Mamicka pisala, ze od 3. rokov so synom na injekcii nebola, tak mi prosim ta povedz, ako si ho mala odsledovat?
@aliza uz nevladzem. I dokonale a uzasne maju narok 😀
Dobru noc. A nezabudni detom preventivne na zadok, nech vedia kto je silny a boss 😀
@zeriempizzu najprv je reflex az potom rozum. Reflex bola facka a rozum ospravedlnenie. Inak ja by som mamičke dala kartu sama na mieste lekarky toto fakt nikto nepotrebuje ver mi nech sa s tým trápi iný lekár za tých pár drobných od poisťovne to fakt nestojí prísť o oko a este aj o nervy.
@zeriempizzu tak dobru noc 😉
@zuzkaanicka citaj poriadne kocka!!!
@zeriempizzu ja citam poriadne, len neviem ci aj Ty 😉
@zuzkaanicka mne tu je vkladane tiez kadeco, ale to neva, ze? opacne sa to tazko prijima, hm 😖
@aliza a co take som Ti konkretne ja vlozila? ... fakt neviem, ale mozes citovat 😉
facka je velky problem, ale nechapem reakciu syna, moj mensi 6 rocny a 9 rocna si nechali odobrat, ked som ich ziadala , aby bude v klude a to su hyperaktivni,, ale nepalakali a pekne vydrzali, jediny cirkus robila 2 rocna dcera ale tu sme drzali. Je to neobvykle, ze 9 rocna sa tak chova , ale facka je aj tak vela. ani neviem, asi by som ju vymenila a dala by som jej patricne najavo ze sa zachovala neadekvatne.
@zuzkaanicka citujem sa "netolerujem Nasilie, ludsku hlupost a fajciarov"
NEtolerujem.
Tak neprekrucaj. Ani citat nevies, ako Mozes argumentovat? 😀
@aliza Ved prave. Ja som s malou tiez nikdy predtym nebola na vrtani zuba a preto isiel aj manzel lebo som nevedela co mam cakat. Kedze ani ona nevedela ako zareaguje mala byt pri nom. Ja tiez neotlkam deti a ani neschvalujem ked to robi iny,ale musis uznat ze toto nie je standardna situacia a malokto by reagoval pokojne na lietajucu ihlu pred ocami.
@zuzkaanicka ktovie ako ona reaguje ale pokial nemala ihlu pri oku ktorú držal Zurivy chlapec tak môže akurát tak prd vediet akoby zareagovala. Praveze tieto tvrdenia sú maximálne arogantne ked si dovolí tvrdiť akoby sa ona zachovala a pritom len teoretizuje. Ale ved tu je to anonymne tak preco nie. Otcovi raz ozraty pacient skoro odhryzol palec ze musel ísť na tetanovky a bol 10 dni pn musel ho riadne kopat do guli aby ho pustil. Podľa pani pacificky by ho mal pekne poprosiť aby mu prstek pustil pripadne keby to nezabralo mohol mu napísať kolkovu žiadosť kedze násilie a teda ani obrana asi nie sú prípustné 😀

@aliza ano tiez si myslim ze v komunikacii je problem... Medzi matkou a dietatom...