Syn skoro pichol doktorke do oka a tá mu dala facku
Mamičky chcem sa spýtat ako by ste reagovali keby sa stalo to že doktorka vášho dietata by pri vyšetrení neprimerane reagovala.Stala sa taká vec moj 9ročný syn išiel na odobratie krvi nakolko sa velmi boji a myslím že nie je jediný...tak sa pri odobratí krvi dost bránil a doktorke ako mu išla tu injekčnu striekačku dat do žily tak jej ju vytrhol z ruky a skoro ju pichol do oka a ona mu zato dala facku začo sa aj ospravedlnila že nechcela ale mna to dost trapi viem že sa mohla stat nehoda ale nemože mi predsa moje dieta bit lebo myslim že takto by doktorka nemala reagovat už dlhšie nie som spokojná z doktorkou mojich detí ale nemám odvahu zobrat od nej karty a íst inej doktorke...poradte
Odpadnem, že ešte stále máte k tejto téme čo napísať 🙂
@zuzkaanicka nie, mna nevytacali Toje prispevky, ale to, ze si ma chytala za slovicka, ked som nestihala citat, lebo som odbiehala od PC k malemu, a pritom si chapala, o com pisem, v rychlosti ako aj teraz. Urcite by ma ihla pred okom vytocila, to ano. Ale ani ja v mojom zamestnani nemozem niekoho fackat preto, ze nekona tak, ako by som chcela ja. Dostala by som okamzitu vypoved. A to prosim pracujem v gastronomii s ludmi, takze presne viem, o com pisem, co je to pracovat s ludmi a s detmi snad este tazsie.
@charlie1980 pozri, ja som tiez nesedela pri pocitaci, tiez som si tam iba odbiehala, ale nebudeme predsa riesit, co Ta nastvalo ... nadavala si a to nevyvratis ... ale ani to nie je podstatne ... podstatne je to, ze sa ciastocne zhodujeme a ciastocne nezhodujeme ... uplne normalna vec ... ja nepotrebujem absolutnu zhodu s kazdym 😉 ... ano, praca s detmi je narocna ... kto neskusil (ver, ze je rozdiel mat na starosti 2-3 vlastne a celu triedu) nepochopi, ale mozno aj prave preto dokazem lekarku pochopit, lebo s tymi detmi pracujem 😉
@charlie1980 fuuch nechcem zasahovat do vasej vasnivej diskusie, az sa to diskusiou da nazvat ale nazvat ineho ze je debilom je uz dost aj na kona. kusok tolerancie a triezveho rozumu by nezaskodilo. ved o nic nejde zeny. bozinku.autorka prispevku uz na toto kasle a vy sa tu kvoli niecomu,na co mozeme zvysoka kaslat takto urazate? nebudte blbe. nestoji to zato.
@zuzkaanicka
a ty si nezabudni do diara poznacit dalsie slovicko, ktore ta vystihuje ako jedno z mnohych ostatnych -ze si debil. aby sme na porade aj toto prediskutovali a pripomen mi az zabudnem dovtedy, nech prinesiem psychotest a urobim ti ho -ci tym debilom /prepac za vyraz, ale z mojej hlavy nie je/ naozaj si opravnene. ale na strane druhej bud rada, ze zo skaly 3 stupnov dusevnej poruchy ta nazvala tym najnizsim. robim si srandu no sranda to nie je .nechapem, ako moze niekto tak daleko zajst, ze neustoji svoje emocie.
@959touareg pozri, radsej byt niecim takym na MK, ako v realnom zivote, nie? ... klavesnica znesie vela ... tiez by som mohla zacat titulovat, ale nie je to moj styl ... ja sa snazim pisat slusne-napriek tomu podla niektorych vyryvam 😅 ... Zitu som zahliadla v inej teme, budeme musiet ten klub zalozit, asi jej napisem 😉
@zuzkaanicka vies, citam si postupne co ste tu popisali kym som kukala telku od 20.00hod a nebola som tu a az cumim na co sa to tu zvrtlo. ale este sa to dalo. no ked som dosla ku tomu prispevku, kde ta /a teraz myslim keby hocikoho,nielen teba/ niekto nazval debilom...tak by som sa ho zastala , hoc aj cloveka,ktory ma opacny nazor ako ja a nemam s nim nic spolocne. pretoze treba sa kus ovladat, ved nie sme male deti. odtial -potial. proste ma to slovo sokovalo.
preco sa takmer kazda diskusia zvrhne na taketo nieco. a vacsinou to vzdy tak byva,ze autor prispevku uz vobec nereaguje a diskutujuci sa navzajom pozieraju a pritom sa to ich problemu ani netyka.
OK,idem pokracovat v citani dalej,mozno dalej to nebude este vacsia katastrofa. takze som skoncila pri prispevku o debilovi, pokracujem.....
@959touareg pozri, dojdu argumenty, tak niekto sa stiahne, niekto nadava ... lekarka sa ovladnut musi vzdy, ale niekto iny nie ... to je ten dvojaky meter, na ktory ja uz dlho poukazujem ... pozri, mne je fakt jedno, ze ma tu niekto takto otituluje ... kazdy normalny clovek pochopi, komu ten titul patri ... k tomu sa viac netreba vyjadrovat ... ale dakujem, ze si sa ma zastala 🙂 ... clovek aspon potom vie, kde je sever 😉
@zuzka421 RE: Mamičky chcem sa spýtat ako by ste reagovali keby sa stalo to že doktorka vášho dietata by pri vyšetrení neprimerane reagovala.Stala sa taká vec moj 9ročný syn išiel na odobratie krvi nakolko sa velmi boji a myslím že nie je jediný...tak sa pri odobratí krvi dost bránil a doktorke ako mu išla tu injekčnu striekačku dat do žily tak jej ju vytrhol z ruky a skoro ju pichol do oka a ona mu zato dala facku začo sa aj ospravedlnila že nechcela ale mna to dost trapi viem že sa mohla stat nehoda ale nemože mi predsa moje dieta bit lebo myslim že takto by doktorka nemala reagovat už dlhšie nie som spokojná z doktorkou mojich detí ale nemám odvahu zobrat od nej karty a íst inej doktorke...poradte
Toto cele bol jeden neplanovany, akcny - reakcny incident, z ktoreho by som nerobila slona. Uplne chapem panicky strach chlapca (mnoho dospelych vyvadza rovnako). Clovek nad tym nepremysla, clovek panikuje. A tak isto obranyschopny impulz mozgu strelit facku, ked Ti niekto ide vypichnut oko.... ona sa ospravedlnila, on tiez za to nemoze ako sa boji.
Ked ju nemas celkovo rada, chod k inej lekarke, oni si tie karty vymenia aj bez toho, ze ty by si tam znova musela ist. Zahod toto cele za hlavu a hlavne hladaj lekara so specialne citlivym pristupom k panickym pacientom. Vopred by som na to upozornila, porozpravala sa s vykonavajucim lekarom. Urcite sa najde zlata, stredna cesta.
@viktoria12 nerozumiem tvojmu linku.mozes napisat o co ide? nie kazdy je na FB, sice ako sa hovori,kto na nom nie je, akoby nezil. ja som uz asi zombik potom. ako jedna z mala som tam nie a vobec ma to netrapi. asi preto mi nic neukaze.
@zuzka421 Ja by som odišla.je to dieťa a ona ako dospela a lekarka ešte sa mala ovládnuť.Ja by som jej pekne vynadala a odišla
@aliza , @alice107 zeny, neviem, ako sa mi to stalo, ale vcera som urobila jednu nepochopitelnu chybu ... vase nicky sa mi zlucili v jedno 😅 ... vzdy som len tak narychlo odpovedala a tie nicky su trochu podobne ... teraz som si to vsimla-tak sa verejne ospravedlnujem 😉 ... teda, hlavne @alice107, lebo jej som potom prisudila aj to, ze ma nazvala zakomplexovanou a to bola @aliza 😉 ... mrzi ma to, dufam, ze to zoberiete sportovo 😉 ... este raz, prepacte-obidve 😉
@zuzkaanicka necitala som prispevky dozadu, takze nemam ani paru, co si komu napisala, ale ospravedlnenie sa prijima. A inak, nie si prva, co si nas poplietla, dokonca nas obvinili, ze sme jedna osoba s 2 nickmi 😀.
@aliza 😀 takze je to tu dost v mode osocovat ludi z multinickov. 😀 😀 Som rada, ze sme so @zuzkaanicka neboli jedine. 😵
@aliza teda, take velke vysetrovanie 😅 ... ale ono naozaj staci, ze mas s niekym podobne nazory, obzvlast ak su ine od ocakavanych a ohen na streche (teda na koni 😅 ) 😅
@zuzkaanicka no trapne, co ti poviem, ale inak sa nedalo, dotycne boli nezastavitelne a nedali si to vysvetlit 😀
@aliza tak to ste museli stupit na riaden otlak 😀
@zuzkaanicka podobnost cisto nahodna...alebo to tu bude nejaky virus. 😀
@jabadaba to bude spam 😅
@zuzkaanicka tak je, mozem potvrdit. 😀

@charlie1980 a neber to v zlom, ale Teba vytocilo par mojich prispevkov tak, ze si zacala nadavat 😉 ... nechcem vidiet, ako by Ta vytocila ihla pred okom ... mne sa tu uz dnes dostalo kadecoho a som uplne v pohode, napriek tomu netusim, co by som robila zoci voci odberovej ihle 😉 ... a teraz to prosim neber zase ako vyryvanie, len ako obycajne konstatovanie 😉