Syn skoro pichol doktorke do oka a tá mu dala facku
Mamičky chcem sa spýtat ako by ste reagovali keby sa stalo to že doktorka vášho dietata by pri vyšetrení neprimerane reagovala.Stala sa taká vec moj 9ročný syn išiel na odobratie krvi nakolko sa velmi boji a myslím že nie je jediný...tak sa pri odobratí krvi dost bránil a doktorke ako mu išla tu injekčnu striekačku dat do žily tak jej ju vytrhol z ruky a skoro ju pichol do oka a ona mu zato dala facku začo sa aj ospravedlnila že nechcela ale mna to dost trapi viem že sa mohla stat nehoda ale nemože mi predsa moje dieta bit lebo myslim že takto by doktorka nemala reagovat už dlhšie nie som spokojná z doktorkou mojich detí ale nemám odvahu zobrat od nej karty a íst inej doktorke...poradte
@zuzkaanicka vsak to to... 😀
tak len tak pre zaujimavost som toto opisala znamej, ktora je pravnicka, a zaver bol jednoznacny - na vine je matka, lebo zanedbala nalezity dohlad ;)
treba zmeniť lekárku a ver, že si vydýchne hlavne ona, lebo byť na jej mieste, tak mám nervy pri každom ďalšom odbere a idem robiť odber krvi už len v ochranných okuliaroch a možno aj v pancierovom odeve...
iba náhodou som narazila na tento príspevok a chcem len reagovať na vyjadrenia žien, ktoré tvrdia, že lekárka by sa mala ovládať.... 🙂 Keď som dojčila môjho 11 mesačného syna, ktorému vyšli prvé zúbky, občas ma zahryzol do prsníka, možno poniektoré viete, ako to bolí. No raz mi zahryzol tak, že som mu ani neviem ako strelila facku a to bol veru šok aj pre mňa, pretože v živote som nikoho neudrela, nie som vôbec agresívny typ a svoje dieťa neskutočne milujem. Odvtedy som dojčiť prestala, pretože som sa sama zľakla svojej nečakanej reakcie. A lekárka je tiež len človek. No určite by som tento zážitok nevyťahovala na MK a už vôbec nie s tým, že môj syn je nevinný a musím zmeniť lekárku. Ak by pochybila pri liečebných postupoch... to áno chápem, toto by som si možno vydiskutovala, ale keď je chyba aj vo mne, resp. vo výchove mojich deti, asi by som o tomto zážitku mlčala....
@mfmf moj názor je taký, že lekár sa ma v každej situácii zachovať ako profesionál. A to, že si strelila 11 mesačnému dieťaťu facku 😕 ja má dost 😕 😕 😨
@jetopravda .......... je mi ľúto, ak niekto človeka berie ako stroj..... 1.človek sa reflexne bráni v nebezpečenstve, no asi si takú situáciu ešte nezažila a prajem Ti, aby si ju nikdy nezažila 🙂 , 2. asi si poriadne nečítala celý môj príspevok.... keď uvádzaš - "ja má dost...", vieš ja a spomínaná lekárka sme si to uvedomili a adekvátne k tomu sme sa aj správali (lekárka sa ospravedlnila a ja som prestala dojčiť), ale tá mamička si ešte nestihla uvedomiť svoj nedostatok, resp. podiel viny na vzniknutej situácii ☹
@mfmf paci sa mi tvoj nazor a trosku som sa aj zasmiala, nie v zlom, ale asi by som reagovala pri tom dojceni tiez tak za co sa sice hanbim, ale som proste clovek, a adrenalin je adrenalin. a kto by tak nereagoval tak klobuk dole.
@jetopravda ked sa ti nestalo nikdy to iste, tak nesud. nemozes vediet ako by si zareagovala v skratovej situacii.
@zuzka421 od hanby za svoje dieťa sa strč pod gauč a nie tu vypisovať rozhorčenie, 9- ročný???? to už je dobre veľké teľa!!!! keby tu lekárku zranil tak čo? nevadí? takéto zmýšľanie je choroba, čo čakáš? že ho budeme ľutovať? začo? v školách by mali byť bité, keď to rodičia nerobia, tvojho syna tá lekárka nepotrebuje, má dosť pacientov, ešte sa chudera ešte ospravedlňovala?

@jabadaba este aby si nepotvrdila, ked si ja 😅