Taška Herlitz

edyta
9. nov 2013

Uz som sa rozhodla pre tuto znacku len je ich tolko ze som z toho magor. Poradte ktoru si vybrat?
Na 1 fotke herlitz compact najlacnejsie co som nasla za 30 eur (sirka 34 cm vyska: 39 cm hlbka: 22 cm vaha: 850g, 11l)
Na 2 fotke herlitz smart najlacnejsie co som nasla za 35 eur (sirka 30 cm vyska: 38 cm hlbka: 21 cm vaha: 860g, 13 l)
Na 3 fotke herlitz midi najlacnejsie co som nasla za 46 eur (sirka 32 cm vyska: 38 cm hlbka: 22 cm vaha: 1000g, 13 l)

Prosim poradte len typ, a nie uz som vzor, u nas to budu motýliky, ine ani nechce vidiet. Je ich este viac ale to sa mi zdaju uz velmi drahe. Potrebujem do 1-2 rocnika.

luliky
27. okt 2014

@diorka nie to je este mensia taska ako midi. Niekde vyššie som davala aj link.

diorka
27. okt 2014

@luliky dakujem, len ked kliknem na likn, tak ju uz neukaze.

luliky
27. okt 2014
diorka
27. okt 2014

@luliky dakujem krasne!!! A pekny den prajem 😉

diorka
27. okt 2014

@luliky Este ma taka otazocka napadla, nevies kolko cm merala tvoja dcerka v 1. rocniku?

luliky
27. okt 2014

@diorka minuly rok mala 112 cm a teraz ma 119 cm. Tadku este stale nosi 🙂

diorka
27. okt 2014

@luliky dakujem krasne, moja ma teraz 116 😉

diorka
1. dec 2014

Dievcata, videli ste tie tasky aj niekde v obchode, ak ano, kde, v ktorom? Dakujem

evina313
1. dec 2014

maju ich v sevte, a aj v obyč . papiernictvach, aspon v BA

miimii
10. dec 2014

@saska.t ktorú tašku ste nakoniec vybrali? mne sa najviac páči vo vzore Midi,ale Smart je ľahšia ešte,tak neviem ☹

saska.t
10. dec 2014

@miimii vybrali sme midi a je uplne v pohode 😉 smart je nazaj velmi malicka a polovicu zositov by som tam ani nedostala 😒

miimii
10. dec 2014

@saska.t a to ste kupovali pre prváčku? Lebo smart je ťažšia o 130g ☹ od Midi

saska.t
10. dec 2014

@miimii pre velmi malu prvacku a je to v pohode,je to take tintitko 😉

erika54
10. dec 2014

ahojte, tiez riesime tasku pre nasu buducu prvacku, viac menej som rozhodnuta pre zn.herlitz, len tiez neviem ci mini alebo midi. este som tie tasky nevidela nazivo, tak si velmi neviem predstavit ten velkostny rozdiel. nasa mala je o dost vacsia resp. vyssia ako ostatne rovesnicky, tak ani nemam uvazovat o mini?naozaj je taka mala, ze napr. v druhom rocn. by sa tam mozno ani vsetko nemestilo? dakujem 🙂

miimii
12. dec 2014

@erika54 mini určite nie,je veľmi mala. ja premýšľam medzi Smart a Midi a vyhrá asi Midi,lebo aj Smart je vraj malá pre potreby prváka ☹ kuk príspevok vyššie od saska.t

edyta
autor
30. dec 2014

Nakoniec mame compact. A je v nej plno miesta. Vojdu knižky, vrecko na telesnú a peracnik. V prednom vrecku nosíme hračky 😝 . Ja som veľmi spokojná, vo vypredaj v sevte stala 24 dajak tak.

martinkah
30. dec 2014

@erika54 my máme midi, tú druhú som nevidela, ale menšiu ako midi by som nechcela, je taká akurátna... ale sme s ňou veľmi spokojní

diorka
11. jan 2015

@edyta ahoj, kedy si kupovala vo vypredaji? Ja som pozerala ich stranku na nete a nenasla som tam vobec tieto tasky 😒

diorka
11. jan 2015

Baby a modely 2015 kedy budu v predaji a to 2014 budu v akcii, ci uz su?

edyta
autor
12. jan 2015

@diorka Ahoj, no my sme uz prvacky, ale bolo to dakedy v lete. Podla mna za normalnu cenu stale kupis, a potom uz ti ostaje len pozerat zlavy.

diorka
12. jan 2015

@edyta a prosim ta, ty si ju kupovala v obchode, alebo cez net? Ja som bola v Sevte v BB, v jednom v BA a nemali ju v ani jednom. Na nete su, ale chcela by som jej ju vyskusat, lebo neviem, ze ktoru. Ak si ju v obchode, tak kde?

edyta
autor
12. jan 2015

Ja som objednala na nete a dala si poslat do Popradu do Sevtu, tam som isla do obchodu vyskusala a zobrala domou.

edyta
autor
12. jan 2015

@diorka Este mna napadlo ze ked chces len vyskusat tak pokukaj v inych obchodoch. Urcite najdes.

edyta
autor
12. jan 2015

@diorka moja skusenost je ze tych veci v 1 triede je malo a taska je poloprazdna. Aj ked nasa taska ma len 750 g pripada dcerka tazka. Ked podraste kupim jej len batoh. Daco do 500 g. Pocula som vela dobreho o batohoch co maju v 7 Days.

diorka
14. jan 2015

Baby, ja som pisala do jedneho eshopu ohladom mini,midi a smart, ze sa neviem rozhodnut a pani mi odpisala toto:
ak Vám môžem poradiť, teda za predpokladu, že tašku budete používať do 1,2,3-4 ročníka, najviac predávané komplety Sporti, Flexi, kde je zapínanie tašky na magnet, veľmi praktické aj s reflexným prvkom. Tašky Sporti a Flexi patria medzi tie najlepšie, čo sa týka priestoru a členenia vnútra tašky, reflexných prvkov atď.
Určite neodporúčam tašku Mini, midi, nakoľko sú málo priestranné aj pre prváka, odozva od mamiciek.
No ja neviem 😒

maculik
16. jan 2015

Ahojte kočky,
ja mam prvačku od augusta a dlho som vyberala, nakoniec sme tiez kupili Herlitz Midi. Oproti Sporti je tam v objeme podla toho, co pisu, len 0,5l rozdiel, Flexi mi pripadala tazsia. Zmesti sa tam toho dost, urcite ju este aj bud.rok ponosi a potom uvidime, zatial to neriesim. Cena je super, za cely ten komplet /peracnik, vrecko, puzdro) som zaplatila okolo 55€, co sa s taskami, ktore tu v DE ficia (Scott, Der Die Das a podobne) neda ani porovnat, tam su ceny okolo 150 a vyssie. My sme objednavali cez net s tym, ze sme najprv vyskusali v obchode /kde je ale o 20€ drahsia!), ale da sa aj objednat a vratit, ak nesedi. Takze ja odporucam (akurat teda farbu by som uz zobrala inu, ona chcela taku bledoruzovu, je krasna, ale neprakticka, kedze dost rychlo vidno, ze je uz trochu spinava - a to ju nikam nehadze alebo tak, len proste od pouzivania. takze uz by som ju prehovorila na aspon fialovu, keby viem vratit cas 😀

edyta
autor
18. jan 2015

@diorka boze, az sa mi to zle cita co Ti nakecala, samozrejme ze odporuca tie najdrahsie. Nechce sa mi uz fotit nasu ale ver ze je naplnena len na 50 %. Prvacik je maly a potrebuje malu tasku. Jasne ked uz tak najlepsie su step by step za 100 eur, vaha 1160 g. Kamartka si je kupila a po tyzdni predavala cez net, a pokupovala dietom obycajne ruksaky lebo aj tak sa vozia do skoly autom. V http://www.berinjela-shop.sk mozes si je aj vyskusat, lebo majuj prevadzku v BA, kupis za 23 eura, po 2 rokoch vysmaris a kupis inu. Lebo neverim ze dcerka bude chciet nosit tu istu 4 roky. Stan si pred skolu a pozri co maju deti na pleciach a uvidis ako vyzeraju prvaci s tymi obrozkymi taskami. Skus si sama dat 1,2 kg tasky na rameno a potom 0,85 kg a uvidis rozdiel.

edyta
autor
18. jan 2015

@diorka nakoniec som si dala tu namahu. Telesna ostava v skole, aj prezuvky. Na 1 fotke vsetko do skoly v obale. V prednom vrecku mame blbosti do skoly a peracnik vo vnutri. Na jednej fotke aj veci na tanecku, stale kopec miesta. 😉