icon

Tipy na darček pre pani učiteľky na konci roka

7. jún 2025

Poprosím len tipy, nemusite komentovat nikoho dalsieho ani vysvetlovat co a ako a prečo. Ďakujem 🙂
Ja zvazujem dm poukážku.

Strana
z3
katulienkax
8. jún 2025

Najlepsie pouzkazku, nech si kupi co chce. Inac s tymi kavami bacha, starsi ludia maju svoje oblibene a ked kupite ine, skonci v kosi. Podobne aj kozmetika. Ked neviete kto ma aku rad, zase smer kos. Potom radsej poukazka do dogerie

motherofflower
8. jún 2025
@mandinka

dá sa to aj zadarmo - moje deti napr. každý rok zbierajú bylinky a doma ich sušíme. Minullý rok dostali ich pani učiteľky kaškový čaj v peknej sklennej fľaštičke , ktorú vyzdobili , na štítok na stužku napísali účinky a prianie. k tomu vlastnoručne robená pohľadnica a poďakovanie. Tento rok chce jedna vyrábať záložku do knihy , lebo vie, že učiteľka je knihomoľka rovnako ako ona. a druhá ešte nevie

@mandinka tak to je krásny osobný darček.

adus18
8. jún 2025
@zuzanka.zuzu

@adus18 iba 2 krémy pre pani učiteľku? určite jej tam ešte aspoň jeden prihoď 😉

@zuzanka.zuzu a čo si ty také vymyslela originálne, že musíš písať takéto komentáre ? Jeden krém je na ruky a druhý na nohy, stačí pozrieť lepšie ak si si myslela, že dávam dva rovnaké krémy 😀

rozpravocka
8. jún 2025

My sme minulý rok dávali krabičku ozdobených medovníčkov s venovaním, rok predtým nutellu s gravírovanou lyzičkou (na nervy), predtým kyticu z fixiek na tabuľu a ešte predtým gravírovanú píšťalku ... Všetky darčeky mali úspech (keďže učím na rovnakej škole). A z tých, čo som dostala bol asi najlepší pečený čaj, fixky na tabuľu, doma urobená kvetinka z korálok a v mojom prípade bižu náušnice (keďže som na nich závislá a deti to vedia). Určite neodporúčam kávu ani kozmetiku ... A v mojom prípade napr. ani žiadne čokolády či pochutiny (keďže mám alergiu na mlieko...a je nás takých v kolektíve viac). Inak, asi najlepšie je keď sa rodičia vedia dohodnúť a pozbierajú sa napr. po 5€ a z toho sa kúpi jedna spoločná kytica a za zvyšok nejaká poukážka (napr. do kníhkupectva, nákupného centra).... toto ideme spraviť tento rok pre dcérinho učiteľa. A ešte k tomu, ak máte pocit, že si to učiteľ nezaslúži, nekupujte nič. Nepotrebujeme to. Ja kupujem tieto malé darčeky preto, že si myslím, že si to zaslúžia, starajú sa o moje deti s láskou počas väčšej časti dňa a ja som im za to vďačná. Moje deti iniciatívne žiadajú o darček pre pani učiteľku (a to nielen na konci roka, ale aj počas roka 😂)

zuzanka.zuzu
8. jún 2025
@adus18

@zuzanka.zuzu a čo si ty také vymyslela originálne, že musíš písať takéto komentáre ? Jeden krém je na ruky a druhý na nohy, stačí pozrieť lepšie ak si si myslela, že dávam dva rovnaké krémy 😀

@adus18 pani učiteľka dostane darčekovú taštičku, krém na ruky, krém na nohy, sprchový gél ... podľa mňa ešte aspoň jeden krém na tvár a poukážku do dmky alebo na kozmetiku 😉

adus18
8. jún 2025
@zuzanka.zuzu

@adus18 pani učiteľka dostane darčekovú taštičku, krém na ruky, krém na nohy, sprchový gél ... podľa mňa ešte aspoň jeden krém na tvár a poukážku do dmky alebo na kozmetiku 😉

@zuzanka.zuzu tak toto bola iná odpoveď. Ďakujem a ospravedlňujem sa. Vyznelo to inak predtým 🙂

Strana
z3