icon

Tipy na darček pre pani učiteľky na konci roka

7. jún 2025

Poprosím len tipy, nemusite komentovat nikoho dalsieho ani vysvetlovat co a ako a prečo. Ďakujem 🙂
Ja zvazujem dm poukážku.

eternity24
7. jún 2025

Super nápad. Ja som kúpila malé fľašky lesného medu.

autor
7. jún 2025

Dakujem za tipy.
Nazory, finančné možnosti ma kazda z nas ine a nikto vam to neberie. Prosim akceptovať aj ine nazory ako vlastne a nehadat sa.
Toto je diskusia len na tipy.

lenka2710
7. jún 2025

Ja som zvykla dávať kávu, čaj, med, nejaké oriešky (nie súčasne 😉), čokoládu! Tento rok som dala vyrobiť pera s venovaním a dám čoko v školke a staršej dcére sme sa skladali učitelke, lebo konci 1.stupen a učiteľka ide aj do dôchodku! Aaaa pre mňa to je ozaj PANI UČITEĽKA, úžasný človek!

sulavikova
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov práca mi nikdy nevadila, ani manuálna. Čo ma vysáva a spoločensky dehonestuje je slovenská nátura závidieť doslova aj hovno. A učiteľom extra. Čo sa týka mojej 10 ročnej práce v zahraničí, potrebovala som zmenu. Nemám teplý flek, mám 2 VŠ s červeným diplomom. Robím, čo ma napĺňa. Oi mám aj ďalšiu prácu. Z platu učiteľa by som tu nevyžila. Pracujem celý život, takže z mojich daní žijú, vieme kto…

sorciera24
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov že tučná odmena🙂...nebudem ti pisať, kolko ma odmeny moj muz....mesacne a porlorcne niekolkonasobne viac než toto (500eur kludne vratim, ked takato banda ako ty+vlada odstupia).....ale to by si musel nieco pre to aj spraviť a makať na sebe a to tato Slovac ako ty nevie....ty nemas presne pre to, lebo zavidis aj 500E...mohol si sa lepsie učiť a mať teraz 500E alebo este aj makat viac a mat este viac niekde vo firme....

44janica44
7. jún 2025

Mam toto

dalia36
7. jún 2025

@gov plne s tebou súhlasím. Každý rok zvýšenie platu a aspoň dvakrát ročne odmeny od štátu. A to sa im ešte máli. Prísť na do práce o 7:30 a o o 13:00 byť doma.

fatima30
7. jún 2025
@dalia36

@gov plne s tebou súhlasím. Každý rok zvýšenie platu a aspoň dvakrát ročne odmeny od štátu. A to sa im ešte máli. Prísť na do práce o 7:30 a o o 13:00 byť doma.

@dalia36 ty si skade prišla?to čo za kraviny píšeš?neuveritelne

mayami
7. jún 2025
@dalia36

@dalia36 toto si fakt niekto aj môže myslieť, že im o 13:00 padne? Čo príprava do školy, kadejaké krúžky s deťmi, zastupovanie, ujde sa im aj školský klub a kadečo iné. Ja by som to nerobila ani keby mi jednu nulu na konci výplatnej sumy pridali. Každý máme možnosť voľby, tiež si sa mohla mať tak,,dobre", nemusela by si im závidieť.

huginko
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov v hrubom

huginko
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov tebe sa o tej odmene 800 eur v hrubom pre štátnu a verejnú správu asi aj sniva.uz to prijmi a zmier sa s tým... 😁

44janica44
7. jún 2025
@dalia36

@dalia36
A ucitelkam v mš a na sš tiež o 13. Padla? Myslíš ze tie pracovné listy, materiály, sa nachystaju samé a učiteľa čakajú ráno na stole?
Keď je to taky lukratívny flek tak šup dorobiť vš a môžeš učiť...
Vieš čo je záhada? Ze o taky super flek sa ľudia nebiju ale naopak učiteľov je stale malo. To mi ako vysvetlíš?

pljanka
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov 🤦‍♀️

pljanka
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov 560 je plat, pani kucharky tolko kazdy mesiac zarabaju

pljanka
7. jún 2025
@dalia36

@dalia36 7:30az 13:00? To kde tak chodia ucitelia, idem tam

1sally12
7. jún 2025

Ach kde sú tie časy keď sme dávali len kvetinu😇 toto materiálne predbiehanie sa mi vôbec nepáči...

zuzanockamt
7. jún 2025
@dalia36

@dalia36 Prečo neučíš, keď je to také parádne? Veď učitelia postupne odchádzame inde. A to sa fakt nedá porovnať školstvo a práca v iných sférach. Inde je viac peňazí, viac bonusov, lepšia prac.doba. Jediný bonus v školstve bolo vždy viac dovolenky.

michaela329
7. jún 2025

Ja som mala s "mojimi" rodičmi dohodu, že mi venovali spotrebák - fixky, pastelky, farebné papiere, kreatívne materiály, aspoň som to potom nemusela kupovať zo svojho. Bola to iniciatíva jednej maminy, normálne sa ma opýtala a ja som povedala ako sa veci majú 😃 A od detí mám listy a "batérie" - pozitívne odkazy, ktorými sa môžeme nabíjať, keď nám je smutno cez prázdniny .

adus18
7. jún 2025
@zuzanka.zuzu

@adus18 a nie je to málo? iba jedna darčeková taška s 3 krémami? 🤔

@zuzanka.zuzu nech každá dá, čo uzná za vhodné. Hodnota kozmetiky nie je taká nízka. A mimochodom, sú tam iba dva krémy 😀

katkaa01
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov ale čo to každému Vy platíte tu odmenu?😂😂😂

sulavikova
7. jún 2025
@dalia36

@dalia36 to kde sa tak majú?! V banánovej republike asi…

zuzanka.zuzu
7. jún 2025
@adus18

@zuzanka.zuzu nech každá dá, čo uzná za vhodné. Hodnota kozmetiky nie je taká nízka. A mimochodom, sú tam iba dva krémy 😀

@adus18 iba 2 krémy pre pani učiteľku? určite jej tam ešte aspoň jeden prihoď 😉

bosorkabb
7. jún 2025

Merci Lovelies čokoládu dávam. Je v tom viac čokoládových guliciek.

nika_23
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov áno,v hrubom.

camelie12
7. jún 2025
@trevis12

@gov omyl.... 561,18€ v médiách zabudli povedať že je to zdanené

@trevis12, správne doplnenie 👍
A ak ma niekto skrátený úväzok, tak sa mu kráti /znižuje aj spomínaná odmena 🙈😡

Paradoxne, že iný človek, ktorý síce pracuje na plný 100% úväzok, ale je viac doma než v práci (často PN a chodí po lekároch), dostane odmenu v plnej výške. Stačí, aby odrobil minimálne 1 deň od začiatku roka 🤦

sulavikova
8. jún 2025

V prvom rade sa ospravedlňujem zakladateľke témy, vytáča ma ponímanie učiteľstva v súčasnej spoločnosti SR. Toľko nenávisti zrejme nemá žiadne iné povolanie. Späť ku darčekom: nemusíte darovať nič, naozaj stačí iba ďakujem pri preberaní vysvedčenia. Ale pokiaľ naozaj chcete, tak darujte niečo praktické: pero s menom, zápisník atď. Žiadne lapače prachu.

gabu_lienka
8. jún 2025

Bud mixit balicek, ktory tu uz bol spomenuty, alebo poukazku do knihkupectva. Su tu inak celkom dobre tipy.

princezna_bosorka
8. jún 2025

ak kupis cokolvek na jedlo, riskujes - jednej to sadne, inej nie. napr. mixit je pre mna hnusny predrazeny sunt, cize ak by som ho dostala, zrejme ho niekomu darujem. Inemu to ale moze chutit. dm poukazka mi pride fajn.

mandinka
8. jún 2025

dá sa to aj zadarmo - moje deti napr. každý rok zbierajú bylinky a doma ich sušíme. Minullý rok dostali ich pani učiteľky kaškový čaj v peknej sklennej fľaštičke , ktorú vyzdobili , na štítok na stužku napísali účinky a prianie. k tomu vlastnoručne robená pohľadnica a poďakovanie. Tento rok chce jedna vyrábať záložku do knihy , lebo vie, že učiteľka je knihomoľka rovnako ako ona. a druhá ešte nevie

bosorkabb
8. jún 2025
@princezna_bosorka

ak kupis cokolvek na jedlo, riskujes - jednej to sadne, inej nie. napr. mixit je pre mna hnusny predrazeny sunt, cize ak by som ho dostala, zrejme ho niekomu darujem. Inemu to ale moze chutit. dm poukazka mi pride fajn.

@princezna_bosorka tiež je pre mňa mixit nie moc chutný. Ja dávam čokoládu ale naše učiteľky sú na sladké.