Tipy na kvalitné školské tašky pre prváčku
Ahojte. Pred cca rokom som čítala nejakú diskusiu o školskej taške, v tej dobe stále cca 80e už si presne nepamätám, ale strašne si ju veľa mamičiek chválilo, že zvládne celý prvý stupeň. Len už neviem dohľadať, kde som si zapísala značku. Skúste mi dať tipy na školské tašky, kvalitné. Dcéra ide do úvodného ročníka, ale asi sa nám už zíde klasická školská taška. Ďakujem krásne za tipy.
Bagmaster je lepší nez topgal vo viacerých ohladoch
https://www.bagmaster.sk/skolsky-trojkomorovy-b...
Napriklad ...
@qwer2019 Moja dcéra má Topgal od prvého ročníka, teraz je štvrtáčka a tá taška vyzerá stále super, aj jej vyhovuje. Do piateho ročníka jej už pozriem nejakú pre 2.stupen, kvôli vzhľadu a motívu, nie kvôli opotrebovaniu.
My sme ale s ňou boli skúšať niekoľko značiek v kamennej predajni pred nástupom do 1. ročníka a táto jej sedela najlepšie, nemala som vopred vybratú značku.
Deti majú aktovku od Stil.
U nás topgal. Vlastne vo väčšej časti našej malo triednej školy 😀 do piateho idem kupovať novú len preto,lebo mu už nechcem dávať detský vzor... ináč od 1. TRIEDY bez poškodenia.
U nás obidve dcéry still. Ale ruksak bez toho tvrdého krytu navrchu. Nič tým ruksakom nie je a to som ich už párkrát prádla v práčke
Ja som od topgalu odstupila, par detailov ma bagmaster lepsie pri prvackych batohoch.
-horna rucka na nosenie je prijemne siroka a makka. Topgal ma taky tenky plastovy pasik
-bocne vrecka na flasu ma bagmaster z pevnej latky ako zvysok tasky. Topgal ich mava sietovane, co sa vie zadriet a hned mas tasku skaredu
-bagmaster ma vnutorne clenenie hlavneho vrecka, takze syn nenosi dosky (taska le lahsia) a pekne mu tam ucebnice stoja
Porovnavam batohove typy pre 1-3r
Za mna topgal tasku uz ani zadarmo. Je velmi tazka aj bez desiatnika a prazdnej termosky.
Nepočítaj veľmi s tým, že celý prvý stupeň bude chcieť nosiť jednu tašku. ..dávam tomu max. dva roky. Potom bude chcieť zmenu ,hlavne keď kúpiš s nejakým detským vzorom/obrazkom, už bude veľká slečna.
Môj syn má Beckmann a náhradnú Coocazoo, nám sa Topgal nepáčila.

Boll, Stil, Backamann, Oxybag, Topgal