Treba prváčikovi nabaliť telesnú výbavu?
Asi smiešna otázka ale mám prváčika a zajtra mu treba nabaliť telocvik?Dávajú sa aj ponožky?🤣
Ja som vždy dávala, ale naša má aj v školskej taške jedny náhradné ponožky - keby sa prepotila alebo ak by nemala na sebe (sandálky vs. papuče).
Ja som ponozky davala, ale nikdy ich nikto z mojich 3 nepouzil 😅 Nemali cas.
@nadej1111 Či mu treba dať telocvik záleží od toho, že či majú zajtra telocvik 😀 Ale predpokladám, že určite mať nebudú, však ešte nie sú ani rozvrhy poriadne a druhý deň v škole bude taký zoznamovací. Takže ja by som nedávala. A či sa dávajú ponožky? Tvoj chodí v teniskách naboso? Môj nie, takže ja dávam aj ponožky pokiaľ má takto v teple bosé nohy (alebo v zime pančuchy). Inak môj má v telesnej vždy ponožky a aj slipy. Je poučený, že keby sa dačo stalo (oblial sa, prepotil sa alebo sa stala hocijaká iná nehoda, veď človek nikdy nevie, sú to deti, tak v telesnej má aj takéto náhradné veci).
kazda skola to ma inak, ci? vsak podla toho, ci uz mate rozvrh alebo nie. ak telesnu maju, tak by som rozhodne pribalila, ved to odnesie 🙂 necha si ju v skole uz. ale to sa uz akoze ucia?
@petricienka ten nadpis mi tak napísalo samo...jasne že telocvik majú....otázka mala byť či k úboru pribaliť aj ponozky
a čo povedala učiteľka? u nás majú 3 hodiny ( áno v rozvrhu je aj telesná) ale majú si priniesť papuče, šlabikár a peračník.
Prvý deň a už sa vyučuje?
@nadej1111 nasi hned druhy den museli vsetko doniest telesnu vytvarnu vykresy loptu zosity na cely skolsky rok hygienu podlozky ma lavicu
@nadej1111 moji ponozkyaju no sym za 4 roky nepouzil. Dcerka tiez za cely rok nie

rozvrh vam este nedali? kazdopadne ano aj ponozky