Učí sa na základnej škole strojopis?
ahojte, chcem sa opytat, ci sa na ZŠ vyucuje aj strojopis, resp. pisanie na PC 10mi prstami. dakujem.
ano na niekde sa vyučuje na 2 stupni,
Ja som sa ucila na strednej- zdravotka . A musim povedat ze to bolo super. Ak sa chcea ty ucit skus popozerat nejake knihy. Sesternica je na zdravotke len neviem ci maju strojopis ak ano vedela by som odfotit a poslat
Niekedy sme sa učili s programom ATF - All ten fingers, mozno SA dá ešte zakúpiť, prípadne nájsť nejakú free alternatívu
inak dá sa zakupit za 30€ program na učenie a precvičovanie , velmi su dobre aj skušobna verzia zadarmo
Ja som chodila na OA, tam som sa naučila, skúšam tonucit aj 2 staršie moje deti, nie je to ťažké.
na zakladnej sa urcite nevyucuje prstoklad to uz co by bolo..ak ano je to chore..boze co sa este nebude na zakladnej vyzadovt...ano chodila osm na Obchodnu akademiu a tam sa to uci...aspon to tak bolo pred 15 rokmi
U nas na ZS sa uci len v 5.rocniku prstoklad ohladom pisania na PC.
V Tepliciach na skole sa to uz vyucuje 5.rok, maju to len v 5.rocniku, predmet sa vola Pisanie na Pc a tam sa dcera ucila prstoklad, precvicovanie konkretneho pismenka a pod na slovach a vetach. Kazda skola to ma inak, niektore to maju, ale niektore nie. Zalezi na skole...
inak dá sa zakupit za 30€ program na učenie a precvičovanie , velmi su dobre aj skušobna verzia zadarmo
@sara07 a prosím ako sa volá ten program?
@sara07 a prosím ako sa volá ten program?
Mali sme na strednej skole,stropis a vypoctovu techniku.Ani jedno mi neslo,nemala som kde cvicit ale presla som tie rocniky aj tie predmety.Uz v 3r sme ich nemali,tam sme uz mali viac odbornych predmetov.

@salome123 Pokial viem nie. Len na SS-napr.Obchodna akadémia, pripadne kurzy.