Učíte sa s deťmi, ktoré sú už na 2. stupni ŽŠ ?
Dve staršie dcery boli v uceni maximalne samostatne ,od 1.ročnika ZŠ som snad ani nemala šajnu,čo preberajú v škole,najstaršia je ale nadpriemer.intelig. a uz ako predškolácka sama čitala knihy.takze to je trochu ina kapitola.tretia dcerka je uplny opak,musim na nu dozerat este vo 4.rocniku.moja otazka je,do kedy ste sa s detmi doma spolu ucili?🤔
@hettinka ma poruchu pozornosti, pisala som to vyssie. lenivy nie je ak ho necham ucit sa sameho, ako dneska napriklad zbadal povedla uhlomer a uz sa s nim zacal zabavat a uplne zabudol ze ma zosit pred sebou..bohuzial nespravim s tym nic musim pri nom sediet ako pecka a dohliadat...no na nasej skole maju problem aj "normalne" deti ze maju toho vela..uz som rozmyslala ze ho dam inde ale zas koli kamaratom nechce..volako to doklepeme na 4-ky a kaslem uz nato, stredna bude o inom uz presne vie kam chce ist a verim ze ked sa bude ucit nieco co ho zaujima tak bude aj viac tomu venovat pozornost to mi povedala aj psychologicka
Náš je v 6 triede a učím sa s nim, pomáham mu pri projektoch a skúšam ho.

Sama píšeš, že so staršími si sa učiť nemusela, takže vidíš, že každé dieťa je iné a je úplne jedno, čo deti ostatných matiek.Ak to dcéra potrebuje a ty stíhaš tak jej pomáhaj, načo tu diskutovať,hold nie všetky deti sú rovnako nadané a zodpovedné.