icon

Učiteľka kritizovala žiakov v čakárni u lekára

30. máj 2025

V čakárni u lekára bola počuť učiteľka, ktorá telefonovala s kolegyňou a bez zábran rozoberala svojich žiakov. Používala pritom ich krstné mená a hodnotila ich pred všetkými prítomnými:
• O niektorých žiakoch hovorila, že sú leniví, neschopní, že sa nikdy nič nenaučia a že jej “kazia triedny priemer”.
• Padli aj ďalšie negatívne poznámky – vraj jeden žiak je “úplne stratený prípad”, ďalší je “drzý a nevychovaný”, iný “by potreboval špeciálnu školu”.
• Spomínala aj, že niektorí žiaci sú “problémoví, nevychovaní, a ich rodičia s nimi nič nerobia”.
• Dokonca povedala, že s niektorými už “stratila trpezlivosť” a že “by najradšej niektorých preradila do inej triedy”.
Všetko toto sa odohrávalo v čakárni plnej ľudí, kde mohli byť aj rodičia týchto detí alebo ich známi.

Ako by ste sa zachovali, keby ste boli svedkami takejto situácie?

Strana
z4
simsalabim
30. máj 2025

Zas rozoberas ucitelky? Tebe musia riadne lezat v zuboch.

stellarstar
30. máj 2025

Prečo si neotvorila ústa?

zmrzlinka2021
30. máj 2025

Nijako by som sa nezachovala.

Toto je bezna konverzacia uciteliek, len to, ze to bolo na verejnosti, nebolo od nej profesionalne.

majamat
30. máj 2025

hoci by som si pomyslela svoje, ale teda nerozoberala by som to na MK. mozno su tu tiez nejake ucitleky ktorych sa to tyka.

kazdy clovek v svojej praci hodnoti a aj kritizuje niekoho. ucitelky urcite vzdy preberali ziakov medzi sebou a aj budu preberat. akurat to nemusela hovorit v cakarni.

co sa tyka rodicov deti, ako by vedeli. koho sa to tyka?

viestta
30. máj 2025

Ako si sa zachovala ty, to ma zaujima

bellaa3007
30. máj 2025

Ty na svoju prácu, kolegov nepovieš doma alebo kamoške niečo čo by zrejme nechceli počuť?

nika23t
30. máj 2025

Na jednej strane rozumiem učiteľke, že ju tieto veci hnevajú. Ale toto má byť preberané v súkromí. Osobne by som nereagovala nijako, keďže by sa ma to netýkalo. A navyše nevieš, čo tomu predchádzalo. Možno x stretnutí s rodičmi a bez zmeny. Kto vie. Každopádne, nehas, čo ťa nepáli.

zuzanita1609
30. máj 2025

Bolo treba povedať, ozvať sa v tej danej situácií,nie prísť "mútiť vody" na koni,hrdinka za spravodlivosť 😉.

maranco
30. máj 2025

Aspoň vieš aké to majú učitelia ťažké aj keď si sa to dozvedela hlúpym spôsobom a nešla by si ňou vymeniť prácu.
A poučenie pre teba budeš sa viac venovať svojim deťom a spolupracovať s učiteľkou aby tvoja sa tiež nedostala do takéhoto stavu, že už nemá na deti trpezlivosť.

Učiteľ je tvoj spolupracovník a nie protivník, inak dopadneme takto

https://www.youtube.com/watch?v=wyEomQGDQWQ
beata_k
30. máj 2025

Panenko skakava. Kazdy obcas nadava na svoju robotu. Netreba z toho robit dramu.

rejka7
30. máj 2025

Mala si jej povedať, " nevyjadrujte svoje myšlienky a názory tak, aby som to počula, som z toho nervózna, ak s tým neprestanete aj ja vyjadrím svoje názory na koníkovi"🙄

really8
30. máj 2025

Esteze ty s nikym neklabosis o nikom v telefone😂 iba zebyyyy

0silvia0
30. máj 2025

a ty teraz verejne kritizuješ učiteľku😎

cafelatte
30. máj 2025

na mňa by to pôsobilo negatívne, nemám rada takéto posudzovanie

lindous
30. máj 2025

To si opísala situáciu AI, aby ju za teba sformulovala ? alebo je to celé vymyslené? 😅 každopádne, nemám rada, keď ľudia nahlas telefonujú v čakárni, či MHD, tak že všetci všetko počujú a je mi úplne jedno čo rozoberajú... čo by som spravila? pretočila očami a myslela si svoje...

zuzanita1609
30. máj 2025

Nečudujem sa,že nemajú chuť ani odvahu v dnešnej dobe niekoho učiť 🥺.Všetci majú svoju pravdu, rešpekt k učiteľovi zaniká každou vyučovacou hodinou,deti vychované mobilom. Prosím,neberte to ako všetci, ktorých hádžem do jedného vreca.My,v 90tich rokoch sme robili somariny, hlúposti,ale k učiteľovi,triednemu bol väčší rešpekt,ako pomaly k rodičom. Dnes poviem úprimne,bála by som sa robiť učiteľku,suplovať tam,kde výchova a rešpekt,úcta dieťaťa k staršiemu,zo strany rodiča výchovou je nulová 😔. (podotýkam, nemyslím všeobecne).

viestta
30. máj 2025

A autorka uz nic... Naprskala jedovatej sliny do klavesnice a uz je spokojna...

lubkovaandrejka
30. máj 2025
@lindous

To si opísala situáciu AI, aby ju za teba sformulovala ? alebo je to celé vymyslené? 😅 každopádne, nemám rada, keď ľudia nahlas telefonujú v čakárni, či MHD, tak že všetci všetko počujú a je mi úplne jedno čo rozoberajú... čo by som spravila? pretočila očami a myslela si svoje...

@lindous presne tak to urobila, preto su tam tie uvodzovky :D a podla mna je to ta ista osoba, ktora zalozila snad uz tretiu diskusiu o ucitelkach, lebo jej lezia v zaludku, asi kvoli tym odmenam.

evcagabi
30. máj 2025

Bola to ta ista co nesla hladat s dievcatkom zuvacky ci toto bola zase ine?

zuzanockamt
30. máj 2025

Minule výlet do kina, včera ihrisko a žuvačky. Dnes čakáreň. Doma sa nudíš, tak vymýšľaš hlúposti. Ale chápem, ide koniec roka, treba si pokopať, lebo tie mrchy budú mať dva mesiace prázdnin a teba ide rozdrapiť od jedu, lebo musíš v lete makať.

ivik4
30. máj 2025

Ako by som sa zachovala ? Neviem ale na MK by som o tom nepisala 😃

majka99999
30. máj 2025

Nijako, lebo kazdy nadava na pracu, nejakeho pomalsiieho kolegu, neschopneho sefa... A hlavne ma pravdu predpokladam. Mam deti na ZS a tiez mam pocit, par ich spoluziakov by mohlo do specialnej skoly ist. Zaujimave, najhorsie znamky maju aj tak ti, co maju 2ku zo spravania a ulavy kvoli diagnozam.

maryetta
30. máj 2025

Hovorila teda aj o tvojom dietati?

jananovotna88
30. máj 2025

Ja si myslím, že má sčasti aj pravdu. Moja kamarátka učiteľka na ZŠ keď pri vinku spustí čo všetko si užije so žiakmi a hlavne s rodičmi Rozum mi zastáva.

zuzana76
30. máj 2025

nijako, pouzivala krstne mena, veci si nevymyslala, su to problemoví ziaci, nemusela sice v cakarni pred inymi ludmi, ale uz ich ma asi plne zuby

zuzana76
30. máj 2025
@maryetta

Hovorila teda aj o tvojom dietati?

@maryetta nie, bola to random ucitelka niekde v cakarni, co telefonovala s inou ucitelkou a autorka bola pacientka cakajuca na vysetrenie

liusa82
30. máj 2025

a vieš že sa ani nečudujem.Ja by som neučila ani za Kolárov plat😀 Veď decká vedia tak dokafrať nervy že aj človek z kameňa má niekedy dosť.Sesternica robí učitelku a to je ozaj trpezlivé,dobré žieňa ale plánuje isť zo školstva het.Už jej to leze na nervy aj tá výplata o ničom a nervy v prdeli tiež

zuzana76
30. máj 2025
@liusa82

a vieš že sa ani nečudujem.Ja by som neučila ani za Kolárov plat😀 Veď decká vedia tak dokafrať nervy že aj človek z kameňa má niekedy dosť.Sesternica robí učitelku a to je ozaj trpezlivé,dobré žieňa ale plánuje isť zo školstva het.Už jej to leze na nervy aj tá výplata o ničom a nervy v prdeli tiež

@liusa82 nech ide, nech im to tu cele padne na hlavu a nech si rodicia ucia svoje deti doma

mogaa
30. máj 2025

používala ich krsné mená.....aj keby tam bol rodič dieťaťa a učiteľku poznal, nemôže z rozhovoru vedieť že ide konkrétne o jeho dieťa,,,,Aničiek, Jankov môže byť xy...

nikaeli
30. máj 2025

A od teba je maximálne neslušné počúvať cudzie rozhovory a ďalej klebetiť 🤷🏻‍♀️ o či si ty lepšia ako ona?

Strana
z4